Ronaldon läheinen suhde marokkolaiseen potkunyrkkeilijään puhuttaa

  • Uutinen
  • Urheilu
  • Sami Mollgren
  • 6
Kuva: Instagram

Kolmekymmpinen portugalilainen jalkapallotähti Cristiano Ronaldo ja hollantilais-marokkolainen menestynyt potkunyrkkeilijä Badr Hari ovat herättäneet median kiinnostuksen sosiaalisessa mediassa julkaistuilla valokuvilla.

Espanjan mediassa on kerrottu Ronaldon säännöllisistä vierailuista yksityiskoneellaan Marokon Rabatiin Haria "halailemaan". Uutisiin liittyy arveluja miesten välisestä läheisemmästäkin suhteesta.

Ranskassa Ronaldon reissaaminen aiheutti keskustelua siitä, vaikuttaako reissaaminen pelisuoritukseen jollain aikavälillä. Myös Ronaldon joukkueen Real Madridin pomojen kerrotaan olevan huolissaan Ronaldon reissaamisen aiheuttamista vaikutuksista pelaamiseen.
Joitain vuosia sitten Ronaldolta kysyttiin hänen seksuaalisesta suuntautuneisuudestaan sen vuoksi, että hän mielellään "laittautuu". Tuolloin hän vastasi olevansa sovussa seksuaalisuutensa kanssa, eikä hänellä ole tästä ongelmaa.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Ronaldo on tunnettu seurustelustaan supermalli-tyttöystävien kanssa. Hänen kihlauksensa venäläisen Irina Shaykin kanssa purkautui aiemmin kuluvana vuonna, sen jälkeen kun julkisuudessa oli huhuttu Ronaldon pettäneen Shaykia toisen naisen kanssa. Ronaldo on kiistänyt pettämishuhut.

Ronaldo kertoi kesällä 2010 tulleensa isäksi. Hän toimii Christiano-poikansa ainoana huoltajana, eikä äidin henkilöys ole julkisesti tiedossa.


Monet pitävät Ronaldoa maailman parhaana jalkapalloilijana. Haria puolestaan pidetään oman lajinsa kärkihahmona maailmassa.

Kommenteissa on kuitenkin toppuuteltu - ja arveltu, että taustalla oleva tarina ei ole lainkaan niin mehukas kuin media ehkä toivoo.

Alkuvuodesta 2013 venäläiset jalkapallotähdet Aleksandr Kokorin ja Pavel Mamajev herättivät vastaavanlaisia reaktioita sosiaalisessa mediassa julkaistuilla valokuvilla. Parivaljakko esiintyi kuvissa läheisessä kanssakäymisissä. Myöhemmin kerrottiin, että kyse on "vain ystävyydestä" - ja valokuvien ottajat olivat molempien tyttöystävät.

Ilta-Sanomat: Cristiano Ronaldon läheiset välit mieheen puhuttavat
Daily Mail: Sensational claim that Cristiano Ronaldo is in a gay relationship with kickboxer friend emerges after French TV panellist suggests their ´cuddling´ could affect the star on the pitch
GayStarNews: Soccer star Cristiano Ronaldo is gay and dating a boxer, reports claim
Venäläiset jalkapalloilijat olivat ´vain ystäviä´

6 kommenttia

Voihan heillä olla bilateraalinen juttu, sillä vaikka ovatkin samanikäisiä, 30-vuotiaita molemmat, niin onha Ronaldo kuin pikkupoika (185 cm, 80 kg) verrattuna Bardriin (197 cm, 120 kg).

Badr toki on aika kiivasluonteinen
https://en.wikipedia.org/wiki/Badr_Hari#Personal_life
mutta jospa hän on löytänyt Ronaldosta sopivan söpöläisen.

Tai jospa komistus Badr https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f3/Badr_Hari.jpg
on tosiaan ollut Ronaldon salainen ihastus ; )

Kommenttia muokattu: 06.12.2015 klo 21:21
  • 2 / 6
  • Autogame
  • 6.12.2015, 21.52
Jalkapalloilija Kokorin on taasen julkaissut muutaman perinteisemmän ystäväkuvan pelaajatoverinsa Mamaevin kanssa. Kiinnostavaa, että Kokorinin Instagramiin on alkanut ilmestyä säännöllisiä Putinin puheisin jne. viittaavia postauksia. Aikaisemmin tällaisia ei ollut, vaan esim. kavereihin, muotiin ja autoihin liittyneitä kuvia.

Ryhmäkuvassa Mamaev oik. ja Kokorin vieressä:

https://www.instagram.com/p/8vzkYFzLZA/

Yhteiskuva päät yhdessä:

https://www.instagram.com/p/8wD3rkTLdb/