Espoo Pride 2008

  • Uutinen
  • Pride
  • JanneP
  • 4

Opiskelijavinokkaat ry ja Teekkarilesbojen ja homopolyteknikkojen yhdistys Telehpy järjestävät Tallinnan Priden kevythenkisen ”tukitapahtuman” Espoo Priden la 23.8.2008


http://www.qlife.fi/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

4 kommenttia

Tässä vielä vähän tarkempia viimehetken tietoja tännekin, toivottavasti tästä on jotain hyötyä (:

Tallinnan Pridet järjestetään tänä vuonna vapaamuotoisena marssina, jonka kukin saa kävellä haluamassaan paikassa haluamassaan maassa la 23.8. Osoittaaksemme tukemme Viron seksuaali- ja sukupuolivähemmistöille, Opiskelijavinokkaat ry ja Teekkarilesbojen ja homopolyteknikkojen yhdistys Telehpy järjestävät Espoo Priden la 23.8. Vaikka Viron seksuaalivähemmistöjen oikeudet ovat muihin Baltian maihin verrattuna hyvät, kuitenkin esimerkiksi yliopistomaailmassa homofobia on vielä varsin yleistä, ja tämä vaikeuttaa mm. töihin pääsyä.

Kokoontuminen Alvarin Aukiolle Otaniemessä klo 14:00. Kulkue starttaa klo 14:15 ja päätyy Tapiolan Silkkiniitylle reittiä Vuorimiehentie-Tekniikantie-Tapiolantie-Tapionaukio-Tapiontori-Kulttuuriaukio-Opintie-Sinipiianpolku. (Yht n. 3 km.)

Kulkueeseen kannattaa ottaa mukaan sateenkaariliput ja bandikset, sekä tietysti Viron ja Suomen liput.

Silkkiniityllä on luvassa vapaamuotoista piknikoleskelua sään salliessa. (Tällä hetkellä luvattu auringonpaistetta ja +19 astetta.)

http://telehpy.tky.fi/
http://www.helsinki.fi/~jrj_ovi/

Tervetuloa vaan kaikki mukaan! :)

Jussi Eskelinen
Telehpyn sihteeri
Ovin tiedottaja