Rovaniemi: Arctic Pride 20.-22. helmikuuta

  • Uutinen
  • Pride
  • Sami Mollgren
  • 1
Kolmatta kertaa Rovaniemellä järjestettävä Arctic Pride edistää sateenkaarikulttuuria 20. - 22. helmikuuta 2015.

Arctic Pride järjestetään kolmatta kertaa Rovaniemellä viikonloppuna 20.-22.2.2015. Arctic Pride -tapahtuman järjestää Rovaniemen seksuaalinen tasavertaisuus - SETA ry.

Perjantaina ohjelmaan kuuluu päihteettömät nuorten bileet 13-20 vuotiaille nuorisotila Mondella.

Lauantaina ohjelmassa on muun muassa sateenkaariperheiden ja ystävien ulkoseikkailu Angry Birds -puistossa, Pride-kulkue lähtöpaikkana Kansalaistori, Sateenkaarikulttuuria Pohjolassa -nuotiopiirikeskustelut Pilkkeen ja Arktikumin pihalla sekä Kulkue After Ski Bull Barissa Lapin ylioppilasteatterin kera. Arctic Priden lauantain pääklubilla Café Tivolissa nähdään ruotsalaisen dj-duo Emma Jennie & Charlotten lisäksi muun muassa tanssiryhmä Venom Voguers, Sirkus Taika-Ajan Cyr-wheel ja ilma-akrobatia näytökset, DJ Lapinmies sekä Talonpoika Lalli.

Sunnuntaina Kauppayhtiöllä on tarjolla blini-brunssi, Sateenkaarinuorten vanhemmat voivat tavata Setan ja Sinuiksi-neuvontapalvelun asiantuntijoita ja Rovaniemen seurakunta järjestää Sateenkaarihartauden kirkon Kryptassa. Lisäksi Keltakankaan liikuntahallilla otellaan Roller Derby -näytösottelu Rovaniemen ja Oulun välillä.

Ohjelma löytyy kokonaisuudessaan osoitteesta tapahtuman verkkosivuilta.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

- Arctic Priden teemana on tänä vuonna "Sateenkaarikulttuuria Pohjolassa" ja se on rento ja hyväntahtoinen tasa-arvon ja moninaisuuden juhla. Arctic Pride tarjoaa kohtaamispaikan ja tuo esiin seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen elämää arktisilla leveyksillä. Ennen kaikkea Arctic Pride rohkaisee jokaista olemaan oma itsensä ja kunnioittamaan erilaisuutta muissa. Viikonlopun aikana nautitaan Pride-kulttuurista teatterin, näyttelyiden, seminaarien ja keskustelutilaisuuksien sekä klubitapahtumien muodossa.

www.arcticpride.fi
Arctic Pride Facebookissa

1 kommenttia