Ihanat Sinkkuelämää-ystävykset saapuvat Neloselle 20. huhtikuuta 2009

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • Hannu Korhonen

Nelosella 20. huhtikuuta alkava Sinkkuelämää-sarja on ylistys suurille tunteille, ihanille kengille ja New Yorkille – mutta ennen muuta ikuiselle ystävyydelle.

Viime kesän menestyselokuvastakin tutut ystävykset Carrie, Charlotte, Miranda ja Samantha ovat upeita, itsenäisiä naisia. He asuvat tyylikkäästi Manhattanilla, he menestyvät kiinnostavissa ammateissaan, ja iltaisin heidät kutsutaan kaupungin kuumimpiin juhliin. Juhlissa ystävykset pitävät silmänsä auki ja tuntosarvensa valppaina. He kaikki haluavat löytää sen oikean miehen – joko loppuiän kumppaniksi tai hetken lämmikkeeksi.

Nämä naiset tietävät mitä tahtovat – ja joskus he tahtovat ihanat kengät tai uuden merkkilaukun, jonka jonotuslista on vuosien mittainen. Sinkkuelämää on luonut muoti-ilmiöitä enemmän kuin mikään muu sarja aikaisemmin ja tuonut katsojien tietoisuuteen vaate- ja kenkäsuunnittelijoita Manolo Blahnikista aina Hanna Saréniin.

Vaikka Sinkkuelämää-sarjassa himoitaan merkkikenkiä sekä -laukkuja, seikkaillaan miesten kanssa ja etsitään rakkautta, pohjimmiltaan sarjassa on kuitenkin kysymys ikuisesta ystävyydestä. Carrie, Charlotte, Miranda ja Samantha käyvät pitkiä, avoimia keskusteluja, tukevat toisiaan ja tukeutuvat toisiinsa kaikissa mahdollisissa tilanteissa. Heidän ystävyytensä kestää kaiken ja on aina olemassa.

Sarjan päärooleissa nähdään Sarah Jessica Parker (Carrie), Kristin Davis (Charlotte), Cynthia Nixon (Miranda), Kim Cattrall (Samantha), Chris Noth (Mr. Big) ja David Eisenberg (Steve Brady). Nelonen esittää Sinkkuelämää-sarjan aina ensimmäisen kauden ensimmäisestä jaksosta lähtien. Sarjaa esitetään 20. huhtikuuta alkaen maanantaista torstaihin, kunnes se jää juhannusviikolla kesätauolle.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Sinkkuelämää (Sex and the City) (K13) Nelosella 20. huhtikuuta alkaen maanantaista torstaihin kello 19.30.


(Nelonen, lehdistötiedote 31.03.2009)

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!