Uusi selitys homouden syystä: homo saa ilot ilmaiseksi

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 11
Katseleminen on ilmaista niin homoille kuin heteroillekin

Ennenkin on aavisteltu, että jotkut heterot ovat kateellisia homoille. Kun heteromies haluaa seksiä, on lähdettävä Tallinnaan tai Thaimaahan tai ainakin on tarjoiltava ensin ravintolassa parhaita shampanjoita mahdolliselle seksikumppanille. Toista on homoelämässä. Kun kaivataan seksikumppania, siinä ei vaihdeta rahaa. Luultavasti ainoastaan tarjotaan molemminpuolisia "palveluita", mutta sehän ei maksa. Amerikkalainen homoelämän "asiantuntija" Peter LaBarbera kertoi radiohaastattelussa asian ytimen: monet ryhtyvät homoiksi sen takia, että homolle orgasmi on halpaa.

Peter LaBarbera vastustaa homojen oikeuksia ja hän on perustanut homojen vastaisen ryhmän Americans for Truth about Homosexuality. Hän syyttää presidentti Obamaa, että tämä "on hulluna" gay-ihmisiin. Ohjelmassa kauhisteltiin, että USAn suurlähetystöissä ympäri maailman liehuvat sateenkaariliput. Joku salaperäinen voima ajaa Obamaa ja hänen hallintoaan tähän.

LaBarberan mukaan homot eivät ole "oikeita miehiä", koska he eivät vaivaudu perustamaan perhettä ja kasvattamaan lapsia vaan hakeutuvat helppojen ilojen seuraan. Ja siellä saa halpoja orgasmeja.

Jonkinlaisesta "kateellisuudesta" on ollut vinkkejä ennenkin. Kun aids iski 1980-luvulla, voi selvästi huomata, että kiihkeimmät homojen vastustajat iloitsivat siitä, että iloinen elämä sai surullisen lopun. Vai oliko se vain moralismia tyypillisimmillään?

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu


Homo saa orgasmit ilmaiseksi, uutinen Gay star news -sivustolla

11 kommenttia

LaBarbera ei taida tietää, miten kallista homon elämä oikeasti onkaan, mitä ilojen ilmaiseksi saanti oikeasti vaatii: kuntosali on homon kirkko, jos et käy kuntosalilla, olet luopio. Pitää olla viimeisen päälle sesongin merkkikuteet, tai vastaavasti uskottavat fetissireleet. Alushousut ovat sijoitus, deittisaittien selfie kuvissa ollaan puolialastomina. Tukka seuraa trendiä ja ihosta pitää pitää huolta. Ja tämäkään ei aina riitä jos naama on ruma, toisaalta dark rooom on aika demokraattinen...
Läppärit ja kännykät pitää olla viimeistä huutoa. Mitään sekarotuista hurtaa ei sovi ottaa, käytetystä autosta puhumattakaan. Design maksaa, kodin pitää olla edustava. Kulttuuria pitää harrastaa jo ihan näyttäytymisen vuoksi: oopperan liput ovat kalliita (mutta käsittääkseni halvempia kuin kausikortti lätkää..?), teatteriin pitää mennä ja katsomaan nykytanssia. Viikonloput pitää viettää Euroopan metropoleissa, lomilla sitten kauemmaksi. Orkut voi saada ilmaiseksi, mutta ilmaiseksi saaminen vaatii kyllä aikamoisia ponnisteluja. Ei ihme että homon viimeinen käyttöpäivä on siinä kolmenkympin hujakoilla...

*Voi olla hieman ironiaa...
Tuo Peter LaBarberan story kuuluisi oikeastaan tätä paremmin tämän sivuston keskustelupalstan kohtaan Perjantaikevennys. Harmillista, että hänen lausumansa ei ole vitsi. Tuollaiset tyypit osaavat saada sanomisilleen tilaa medioissa, olivatpa ne kuinka ääliömäisiä tahansa.

Minulle Peter LaBarbera näyttäytyy syvällä kaapissa olevalta homolta, joka elää vakavassa "puutteessa". Näitähän tyyppejä USA:ssa ja muualla paljastuu jatkuvasti. Itsensä hyväksyneillä homoilla ei olisi ikinä noin paljon aikaa ja kiinnostusta toisten seksuaalisista tavoista. Oma elämä on sinällään riittävän kiinnostavaa.