Uusi selitys homouden syystä: homo saa ilot ilmaiseksi (juttukommentit)

  • 1 / 11
  • SaintJudy
  • 12.7.2014 13:12
LaBarbera ei taida tietää, miten kallista homon elämä oikeasti onkaan, mitä ilojen ilmaiseksi saanti oikeasti vaatii: kuntosali on homon kirkko, jos et käy kuntosalilla, olet luopio. Pitää olla viimeisen päälle sesongin merkkikuteet, tai vastaavasti uskottavat fetissireleet. Alushousut ovat sijoitus, deittisaittien selfie kuvissa ollaan puolialastomina. Tukka seuraa trendiä ja ihosta pitää pitää huolta. Ja tämäkään ei aina riitä jos naama on ruma, toisaalta dark rooom on aika demokraattinen...
Läppärit ja kännykät pitää olla viimeistä huutoa. Mitään sekarotuista hurtaa ei sovi ottaa, käytetystä autosta puhumattakaan. Design maksaa, kodin pitää olla edustava. Kulttuuria pitää harrastaa jo ihan näyttäytymisen vuoksi: oopperan liput ovat kalliita (mutta käsittääkseni halvempia kuin kausikortti lätkää..?), teatteriin pitää mennä ja katsomaan nykytanssia. Viikonloput pitää viettää Euroopan metropoleissa, lomilla sitten kauemmaksi. Orkut voi saada ilmaiseksi, mutta ilmaiseksi saaminen vaatii kyllä aikamoisia ponnisteluja. Ei ihme että homon viimeinen käyttöpäivä on siinä kolmenkympin hujakoilla...

*Voi olla hieman ironiaa...
Tuo Peter LaBarberan story kuuluisi oikeastaan tätä paremmin tämän sivuston keskustelupalstan kohtaan Perjantaikevennys. Harmillista, että hänen lausumansa ei ole vitsi. Tuollaiset tyypit osaavat saada sanomisilleen tilaa medioissa, olivatpa ne kuinka ääliömäisiä tahansa.

Minulle Peter LaBarbera näyttäytyy syvällä kaapissa olevalta homolta, joka elää vakavassa "puutteessa". Näitähän tyyppejä USA:ssa ja muualla paljastuu jatkuvasti. Itsensä hyväksyneillä homoilla ei olisi ikinä noin paljon aikaa ja kiinnostusta toisten seksuaalisista tavoista. Oma elämä on sinällään riittävän kiinnostavaa.
Juhani, itsensä hyväksyminen kaikkinensa ei tee elämästä välttämättä kiinnostavaa. Se ei takaa hyvää elämää.
  • 4 / 11
  • Independent
  • 13.7.2014 16:59
Komppaan juhania siinä, että labarbera saattaa olla homo. Jos hänen mielestään homoksi voi "ryhtyä", hänellä itsellään on luultavasti kokemus siitä että näin on. Eli bisse/kaappihomo, sanon minä.
Se poistaa ainakin yhden ison taakan ihmisen harteilta. Vapauttaa kokemaan sitä hyvää mitä elämässä on.
Homomiehethän ovat kaikista miehisimpiä, oikein miesten miehiä ; )

"pinta"homoja ei pidä erottaa "pinta"hoteroista, sillä molemmilla noilla on ihan samoja SaintJudy:n lokeroimia asioita.

Kaikki homot ovat montaa maata - tosin kaikki "homot"han eivät ole homoja laisinkaan, eivätkä edes heteroita, vaan niitä biseksuaaleja ja heillähän tuo "seksin harrastamiseen" typistyminen on erityisen tyypillistä, sen "rakkaan" aviopuolisonsa lisäksi.

Ehkäpä LaBarbera on semmoinen bisse (=kaappi"homo"), kun nehän monesti eniten homoja jahtaavat - kuten se Nokia-mission umpiuskovainen bisse-pappikin (papparainen oli naimisissa, haukkui homoja ja lesboja rippikoululaisille ja muutenkin, mutta jäi kiinni nuorukaisen pahaksikäytöstä).

Kommenttia muokattu: 13.07.2014 klo 23:19
Human, montako kertaa sulle pitää sanoo sama asia: mene vaikka psykoterapeutin juttusille saamaan apua tuohon jatkuvaan pahaan oloosi; ehkä se auttaa myös pääsemään yli traumoista joita sinulla selvästi haukkumiisi asioihin ja ihmisiin liittyen on. Lopeta jo väärän tiedon levittäminen.
  • 8 / 11
  • Havainnoija
  • 14.7.2014 3:24
Kysymys nimimerkille kala86:
Oletko ihan oikeasti idiootti vai näytteletkö vaan?
Sulta vois "havainnoija" kysyä ihan samaa. Sun jutuissas on havaittavissa usein ihan samaa angstia kuin "humanilla".
Semantiikkaa-bematiikkaa, kyllä toi "miehinen mieskin" näyttää aika hinturalta kyrpä suussa...jos nyt sallinette alatyylisen ilmaisun.
Jotenkin nämä LaBarbera-henkiset totuuksia homoseksuaalisuuden syvimmästä olemuksesta esittävät typistävät ilmiön kamalan yhdyntäkeskeiseksi ja lihalliseksi. Minua säälittää kovasti näiden totuuden torvien ("vastakkaista" sukupuolta olevat) puolisot; tuntuu nimittäin sille, että näille puolisot ovat olemassa vain viran puolesta.