Karhut korkkareissa eli Drag Bear Race keräsi yleisöä sateesta huolimatta

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • Sami Mollgren
  • 5
Drag Bear Race - Karhut korkkareissa sunnuntaina 29.6.2014

Helsingissä, Kallion Karhupuistossa järjestettiin sunnuntaina 29. kesäkuuta perinteinen Drag Bear Race, tällä kertaa järjestyksessään viides "karhut korkkareissa" -tapahtuma. Sateinen sää antoi oman lisänsä kilpailun kulkuun.

- Ihanaa! Drag Bear Racen rataolosuhteet ovat mitä mainioimmat, todettiin tapahtuman Facebook-sivulla ennen koitoksen alkua.

Keliolosuhteiden vuoksi tapahtumaa ei järjestetty hiekkaisessa karhupuistossa, vaan puistoa sivuavalla Agricolankadulla. Tuomaristo ja kilpailijoiden lähtöpaikka oli sijoitettu jalkakäytävälle Kulma-kahvion eteen. Kilpailijoina oli kolme paria. Sateenvarjojen alta suojaa etsinyttä yleisöä oli kadun varrella kosteasta säästä huolimatta runsaasti.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

- Vaikka vähän kastuu, niin ei haittaa. Pakko tulla katsomaan. Tässä on kysymys enemmänkin show´sta ja hauskanpidosta kuin kilpailusta, totesi yleisön joukossa kilpailua seurannut.

Kilpailijoiden tehtäviin kuului auton pesemistä, juoksu läheiseen ravintolaan drinkille - ja takaisin, sekä varsinainen korkkarijuoksu. Lisäksi kilpailijat tekivät yhteisvoimin "koneen", joka saattoi "tehdä mitä tahansa". Koneen osasina olleet kilpailijat toteuttivatkin annetun tehtävän yleisön kannustuksesta päätellen riittävän mallikelpoisesti. Lopuksi kilpailijat yrittivät tehdä vielä viime hetken vaikutuksen tuomaristoon - ja voittajakin julistettiin.

Drag Bear Race (Facebook)

5 kommenttia

  • 1 / 5
  • kesken kotiin
  • 30.6.2014, 14.56
No mutta kukas kisan voitti ?
Sade huuhteli tekstin muistilapusta, joten tämä detalji on vielä selvityksen alla. Ehkäpä joku ystävällinen sielu haluaa asiaa valaista.

Tosin, onko väliä voittajalla, kun saatiin ihailla karvaisia sääriä raikkaassa kesäsateessa? :)