Iranilainen toimihenkilö tuomitsi homofobian

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Lassi Valve
  • 1

Iranilainen toimihenkilö hämmästytti lehdistön tuomitessaan julkisesti Iranin hallituksen seksuaalivähemmistöihin kohdistaman syrjinnän.

Iranin sosiaalityöntekijöiden yhdistyksen puheenjohtaja Mostafa Eghlima julisti, että mikä tahansa homoihin kohdistuva rangaistus on "epäislamilaista ja epäinhimillistä".

"Biologian kannalta homot ovat erilaisia kuin muut, mutta tämä ei tee heistä synnintekijöitä tai rikollisia." Eghlima totesi tuomiten kaikenlaisen syrjinnän.

"Tämä biologinen erilaisuus, josta puhun, on samanlaista kuin pituusero. Tiettyjä ihmisiä ei voi eristää yhteiskunnasta pelkästään siksi, että he esimerkiksi ovat lyhyempiä kuin muut." iranilaistoimihenkilö julisti.

Eghlima muistutti, että "tämä yhteiskunta on hallituksensa politiikan välityksellä syyllistynyt kauheuksiin homoseksuaaleja vastaan. Olemme haudanneet näitä ihmisiä elävältä. Se on epäinhimillistä ja islaminvastaista.

Eghlima antoi lausuntonsa maassa, joka tuomitsee kuolemaan homoseksuaalisiin tekoihin "syyllistyneitä" miehiä ja 100 raipaniskuun lesbosuhteisiin "syyllistyneitä" naisia.

Universo Gay (Espanja)

1 kommenttia

Hieno teko häneltä, tunnetusti abrahamisen homofobisen uskomuksen maassa. Hyvä että abrahamisen uskomuksen eri suuntausten parissa on tervehenkisen luonnollisuuden puolustajia. Kunpa samanlaisia ihmisiä löytyisi myös Venäjän takapajuisen ortodoksisuuden ja helluntailaisuudenkin parista.