Yhdysvalloissa avattiin homoystävällinen pikaruokaravintola

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Lassi Valve
  • 11

Chicagon Ukrainan Villagessa avattiin viime kuussa kanaruokiin erikoistunut ”Leghorn Chicken”-niminen ravintola, joka varmasti on vaihtoehto niille, jotka boikotoivat surullisen kuuluisaa homojen vastaista ”Chick-fil-A”-ketjua.

Verkkosivuillaan itseään ylpeästi homojen oikeuksien puolesta taistelevana mainostava ravintola on luvannut lahjoittaa kaksi prosenttia voitostaan homojen asiaa edistäviin tarkoituksiin. Se edistää lisäksi turvaseksiä lahjoittamalla jokaisen aterian yhteydessä Leghorn-merkkisen kondomin.

Ravintoaketju lupautuu lisäksi pidättäytymään uskonasioista julistaen: ”Korostamme, että emme ole kiinnostuneita virallisesta uskostanne, lahkolaisuudestanne, agnostisuudestanne, ateismistanne tai uskonnottomuudestanne.”

Ravintolaketjun omistaja Jared Van Camp kieltäytyi mainitsemasta Chick-fil-A-ketjua nimeltä, vaan vastasi: ”En koskaan mainitsisi mitään nimeä” kysyttäessä häneltä ”eräästä syrjivästä kanaravintolaketjusta”.

Pink News (Englanti)

11 kommenttia

"Ravintolauutisesta tulee mieleen se, että harmi kun meillä ei täällä Helsingissäkään ole yhtäkään hlbt-ruokaravintolaa."

Miksi pitäisi olla? Eroaako ruokakulttuuri jotenkin riippuen siitä kehen tuntee seksuaalista vetoa? :D

Toisekseen kyseinen paikka tuskin pysyisi kovin pitkään pystyssä, näkeehän sen jo vastaavien baarien ja yökerhojen tilanteesta Helsingissä. Tämä myös vahvistaisi/palauttaisi erottelua ihmisten välillä mainituin perustein. Kuka sitä haluaa?

Btw, human, näen ristiriidan siinä että ensin sanot ettei meillä homoilla ole erioikeuksia ja seuraavaksi jo vaadit omaa ruokaravintolaa meille. On se jännä...

Kommenttia muokattu: 08.04.2014 klo 01:42