Ugandalaisväitteitä: Homot käännyttävät lapsia homouteen

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • (päivitetty )
  • vaeltaja2006
  • 1

Ugandalaiset homoaktivistit syyttävät hallitusta ja kristillisiä järjestöjä järjestelmällisestä homovastaisesta kiihotuskampanjasta. Mediassa "ex-homot" kertoivat, miten heitä koulutettiin lasten käännyttämiseksi homouteen. Paikallisen homojärjestön LGBTI-Ugandan mukaan hallitus tarkoituksellisesti levittää väärää tietoa. On käynnissä noitavaino. Mukana kiihotustyössä on anglikaanien enemmistökirkko. Homoseksuaalisuus leimataan ulkomaiseksi tuontitavaraksi ja eurooppalaiseksi kulttuuriksi, eikä sillä ole mitään tekemistä Afrikan kanssa.

Viime viikolla Family Life Network, evankelinen amerikkalainen verkosto, esitteli pääkaupungissa Kampalassa eräässä hotellissa kahdeksan entistä homoa, joita oli koulutettu lasten käännyttämiseen. Yksi heistä kertoi tarinansa. George Oundo kertoi löytäneensä Jumalan ja haluaa sen takia julkisuuteen homojen pahat aikeet. Koulunuoria lahjotaan rahalla ja muilla lahjoilla. Sitten heille esitellään homoelämäntapaa. Oundo kertoi, että hänet lähetettiin vuonna 2003 Nairobin koulutusleirille.

Stephan Langa, Family Life Networksin johtaja kertoi homomanifestista, joka on levinnyt laajalle "niissä piireissä". Todellisuudessa on kysymys amerikkalaisen homolehden satiirista vuodelta 1987. Siinä sanotaan: "Me haluamme anaaliyhdyntää teidän poikienne kanssa, vertauskuvana teidän naurettavasta miehisyydestänne, latteista unelmistanne, ja vulgääreistä valheistanne. Me viettelemme heidät kouluissa, kouluasuntoloissa, kuntosaleilla, kirkon ryhmissä, elokuvateattereiden vessoissa, parlamentissa, kaikkialla, missä miehet kohtaavat miehiä. Teidän pojistanne tulee meidän lakeijoitamme. Muovaamme heidät omien kasvojemme näköisiksi."

Ugandan homojärjestö julkaisi heti tiedotteen. Siinä torjutaan täysin ajatus, että jotkut heterot muovattaisiin homoiksi. Sellaista ei ole koskaan tehty eikä tulla tekemään.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

PS. Voi hyvinkin olla, että ko. lainaus amerikkalaisesta lehdestä päätyy myös suomalaisiin julkaisuihin esimerkkinä homouden vaaroista.

(queer.de)

1 kommenttia

Vai että oikein koulutusleirille...