USA: Kiista maksetusta ´tv-dokumentista´

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • vaeltaja2006

Evankelikaalinen järjestö osti lähetysaikaa suurelta USAlaiselta tv-asemalta. Tarkoituksena oli paljastaa homojen katala gay-agenda.

Tapahtuma kärjistyi provinssissa. Paikallinen NBC Grand Rapidsisssa (Michigan) joutui yllättäen rintamalinjojen väliin. Toisella puolella oli evankelikaalinen American Family Association (AFA) ja toisella puolella homoaktivistit. AFA näkee homot merkkinä länsimaiden alennustilasta. Viime maanantaina oli tarkoitus lähettää WOOD-TV:ssä tunnin maksettu ohjelma parhaaseen primetime-aikaan, klo 19. Tavallisesti tähän aikaan lähetetään ohjelmia, joita ovat maksaneet pölynimurimerkit tai kahviautomaattien myyjät.

Kun asioiden oikea laita paljastui, WOOD-TV peruutti lähetyksen ja vetäytyi pois. Klo 20 oli Obaman puhe tv:ssä. Sen edelle ei aseman mukaan sopinut dokumentiksi naamioitu maksettu ohjelma "Speechless – Silencing the Christians" eli kristittyjen hiljentäminen. Asema tarjosi vaihtoehtoista aikaa lauantaina klo 14. Kristillinen järjestö torjui ehdotuksen. WOOD-TV sai tuhansia kirjeitä ja e-maileja kristityiltä, joiden mielestä tässä oli isku uskontoa vastaan. Myös homot ja lesbot ottivat yhteyttä, sillä he pitivät ohjelmaa pahantahtoisena propagandana.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Ohjelman voi katsoa netissä
http://www.youtube.com/watch?v=PXnD8dLE27Y

Tunnin mittainen ohjelma kertoo, miten homo- ja lesboaktivistit yrittävät saada yhteiskunnassa läpi gay-agendan ja sillä tavoin kaivetaan maata demokratian alta. Juontajana on Janet Parshall, konservatiivinen radiokommentaattori, joka pitää homoadoptiota valtion hyväksymänä lasten pahoinpitelynä. Lisäksi homot haluavat erityisoikeuksia. Ohjelman mukaan myös tv on mukana tässä homojen pelissä. Tyypillinen on esim, sarja "Will & Grace". Kristittyjä syytetään homofobiasta ja heidän moraalinen "kompassinsa" yritetään tuhota. Tällä tavoin tuhotaan perinteinen perhe ja lapsia kohtaa onnettomuus. Uhrina on myös uskonnon- ja mielipiteenvapaus.
(queer.de)

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!