Antonio Flores pyysi anteeksi riehumistaan laivaristeilyllä

  • Uutinen
  • Yleiset
  • Sami Mollgren
  • 3
Antonio Flores (kuva: JuhaniV)

Antonio Flores käyttäytyi väkivaltaisesti laivaristeilyllä vuodenvaihteen alla, kertoi viihdelehti 7 päivää torstaina. Flores kiisti ensin tapahtuneen, mutta päätyi lopulta pyytämään julkisesti anteeksi.

Flores on ministeri Pekka Haaviston (vihr) puoliso.

Lehtitietojen mukaan Flores joutui kahnauksiin perjantaina 27. joulukuuta Helsingistä lähteneellä Viking Cinderella laivalla: Raju tanssi miespuolisen ystävän kanssa laivan yökerhossa päättyi kaatumiseen paikalla olleen naisen päälle, jolloin naisen kädessä ollut vesilasi taas kaatui miesten päälle. Ilmeisesti kastuminen oli hermostuttanut Floresin ja saanut tämän lyömään avokämmenellä naista kasvoihin. Tämän jälkeen Flores lähti pois paikalta ja Iltalehden mukaan nainen lähti ystävänsä kanssa Floresin perään, jolloin Flores oli lyönyt myös toista naista ja "huoritellut" näitä. Lopulta paikalle saapunut laivan henkilökunta vei Floresin rauhoittumaan putkaan muutamaksi tunniksi.

Iltalehden tietojen mukaan tapauksesta ei tehty rikosilmoitusta.

Aluksi Flores kiisti tapahtuneen 7 päivää -lehdelle, mutta lehden kerrottua tapauksesta hän julkaisi lopulta tiedotteen, jossa hän pyysi käyttäytymistään anteeksi.

- Pyydän näin julkisesti anteeksi kahakan toiselta osapuolelta, ja uskon oppineeni läksyni. Kiitän myös laivan henkilökuntaa ripeästä ja asiallisesta puuttumisesta tilanteeseen. Keskustelimme tapahtuneesta myös Pekan kanssa heti risteilyltä palattuani, kirjoitti Flores tiedotteessaan.

Flores on aiemminkin joutunut kahnauksiin: keväällä 2007 hän ajautui tappeluun helsinkiläisessä dtm-yökerhossa. Tapaus ei kuitenkaan johtanut tuomioon, koska osapuolet sopivat asian.

- Aion hankkia apua, jotta jatkossa osaan reagoida toisin, Flores kirjoittaa tiedotteessa.

Ilta-Sanomien haastattelema Haavisto kertoi, ettei vielä tiedä millaisesta avusta on kyse.

Tiedotteen toimitti julkisuuteen Pekka Haaviston kampanjapäällikkönä presidentinvaalissa toiminut Riikka Kämppi.

Flores oli kertonut tapauksesta Haavistolle jo tuoreeltaan. Haavisto kertoi episodin johtaneen "vakavaan keskusteluun" perheessä. Ilta-Sanomien mukaan Haavisto ja Flores aikovat keskustella asiasta myöhemmin lisää.

- Ihmisen on opittava virheistään. Antonion tuntien tiedän, että hän katuu tapahtunutta syvästi, sanoo Haavisto Iltalehdelle.

Lokakuussa 2011 Flores sai Ecuadorissa tuomion päihtyneenä autolla ajamisen vuoksi. Tapaus tuli julki median välityksellä. Asia päätyi myös presidentinvaaliin valmistautuvan Haaviston korviin sitä kautta.

Nexar Antonio Floresin puoliso on kehitys- ja omistajaohjausministeri Pekka Haavisto. Hän ei ollut paikalla kun selkkaus sattui. Haavisto ja Flores rekisteröivät parisuhteensa vuonna 2002. Flores on esiintynyt esimerkiksi Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa kilpailijana. Presidentinvaalin yhteydessä hän oli esillä Haaviston puolisona.

Lehtitietojen mukaan Flores lähti vuoden vaihteessa sukuloimaan kotimaahansa Ecuadoriin. Ilta-Sanomien mukaan itsenäisenä kampaamoyrittäjänä kampaamossa työskentelevä Flores on parhaillaan puolen vuoden mittaisella lomalla ja sen jälkeen hänen on määrä palata työnsä pariin.

Seiska.fi: Antonio Flores valehteli ensin - lue anteeksipyyntö!
Iltalehti: ´Vakava keskustelu´ - Näin Haavisto kommentoi puolisonsa riehumista
HS: Ministeri Haaviston puoliso Flores pahoittelee ruotsinlaivalla leimahtanutta kahakkaa

3 kommenttia

Miksi täälläkin piti julkaista Antoniota halventava uutinen :(
Nyt en ymmärrä nimimerkin A kommenttia. Kuten itsekin toteat, tämä on uutinen. Uutisen tarkoituksena on kertoa mitä on tapahtunut. Flores on myöntänyt tiedotteessaan tapahtuneen todeksi. Mikä tarkkaan ottaen tuossa uutisessa on halventavaa?