Jääkiekkoilija Harri Tikkanen, Straight Star Ally ja ranneliike.net ehdolla QX Gay Gaalan yleisöäänestyksessä

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • Sami Mollgren

Suomen QX Gay Gaalan yleisöäänestys on käynnistynyt. Gaalassa palkitaan suomalaisia hlbti-aihepiiriin liittyviä henkilöitä ja ilmiöitä. Äänestysaika on 2. - 16. tammikuuta 2014.

Äänestyskategorioita ovat esimerkiksi Vuoden homo ja Vuoden hetero. Kaikkiaan palkintokategorioita on yksitoista.

Suomen ensimmäinen Gay Gaala järjestetään perjantaina 24.1.2014 klo 20 alkaen The Circus-yökerhossa, Helsingissä. Lippuja gaalaan myydään lippupalvelussa.

Eniten ehdokkuuksia keräsi Krista Siegfrids, joka on ehdolla ehdolla neljässä eri kategoriassa: Vuoden hetero, Vuoden Keep Up The Good Work, Vuoden TV-tähti ja Vuoden kotimainen artisti. Siegfrids tempaisi keväällä Eurovision laulukilpailussa suutelemalla naispuolista taustalaulajaa. Hän on tukenut myös Tahdon2013-kampanjaa, joka sekin on yhtenä ehdokkaana.

Ehdokkaiden joukossa Vuoden hetero -sarjassa on ranneliike.netille laajan urheilun tasa-arvoasenneilmastoa käsittelevän haastattelun antanut jääkiekkoilija Harri Tikkanen. Vuoden Keep Up The Good Work sarjassa ovat ehdolla Straight Star Ally sekä ranneliike.net ja sen bileissä toteutettu rahankeruu Pirkanmaan Setan tuottamalle valtakunnalliselle tuki- ja neuvontapalvelulle.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu


Kaksi päivää ranneliike.netille annetun haastattelun jälkeen pelatussa Lukon ja HIFK:n välisessä ottelussa sateenkaaritarra oli kiinni Vuoden heteroksi ehdolla olevan Harri Tikkasen mailassa. Mailalla tehtiin Lukon 5-0 maali. SSA:n arvomaailma kiteytyy Suomen ensimmäinen SSA-urheilijan, jääkiekkoilija Harri Tikkasen sanoihin: ”Minulle kaikki ihmiset ovat yhtä arvokkaita. Ei ole mitään merkitystä sillä, minkä värinen iho jollain on tai onko joku homo vai hetero. Kaikki on minun silmissäni samalla viivalla.” SSA-urheilija on mukana luomassa turvallisempaa ja avoimempaa ilmapiiriä urheiluun.

qx.se / Gay Gaalan äänestyssivu

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!