Vanhemmat heittivät biseksuaalisen pojan tämän kotoa USA:ssa

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Lassi Valve
  • 12

Yhdysvaltalaisen Nickin vanhempien saatua viime kuussa tietää poikansa biseksuaalisuudesta he heittivät hänet ulos kotoa ja jättivät hänen tavaransa ulko-oven luokse. Lisäksi he veivät hänen autonsa ja säästönsä, jotka hän oli ansainnut osa-aikatyöstä. Vaikka 18-vuotias poika jäi ilman vanhempiensa tukea, sadat muukalaiset saapuivat hänen tuekseen ja onnistuivat keräämään tuhansia dollareita.

Steve Bevers, jonka anoppi on samassa työpaikassa Nickin kanssa, antoi georgialaiselle teinille katon pään päälle ja avasi kansalaiskeräyssivun lokakuun 22 päivänä varojen keräämiseksi Kennesawin valtionyliopiston ensimmäisen lukuvuoden opiskelijalle.

The Huffington Postille antamassaan haastattelussa Bevers kertoi: ”Kuullessani mitä Nickille tapahtui olin äimän käkenä. En voinut ymmärtää, miten vanhemmat voivat tehdä noin pojalleen. Vaikka asiassa on varmasti monta puolta, olin hämmästynyt. Olin loukkaantunut. Ensimmäinen asia jota itseltäni kysyin oli 'Onko hänellä majapaikkaa? Onko hänellä rahaa?'

Nickin mielestä ne, jotka ovat eniten vastuussa hänen suojelemisestaan ja joiden pitäisi rakastaa häntä, ovat kääntäneet hänelle selkänsä. He viis veisaavat siitä, missä hän nukkuu tai mistä hän saa ruokaa. Aiomme osoittaa Nickille, että jopa muukalaiset rakastavat häntä. Joidenkin ihmisten tekemät hirvittävät teot eivät pysäytä häntä, ja ihmisten avulla hän pääsee tästä läpi.”

Muutamassa päivässä liki neljäsataa ihmistä lahjoitti 8.885,60 €.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Lokakuun 24 päivänä Nick latasi videon, jossa hän kertoi tukijoilleen tarinansa ja ilmaisi kiitoksensa. Hän sanoi, ettei hän ollut kertonut isälleen ja äitipuolelleen seksuaalisuudestaan, koska hän oli pelkännyt heidän reaktiotaan.

Hän kertoi: ”Tämä juttu alkoi äitipuoleni aavistettua, että ole biseksuaalinen. En tiedä, mistä hän oli saanut tietonsa, mutta ei ainakaan minulta. Hän pitänyt siitä eikä myöskään isäni. Minulle sanottiin muutamia hyvin rahvaanomaisia ja ällöttäviä asioita.. Sen takia en kertonut heille... koska en ollut siihen valmis. Enkä kertonut pelätessäni reaktiota, joka sitten tuli.”

Nick yrittää ilmoittautua yliopiston kevätlukukaudelle ja toivoo voivansa laittaa osan lahjoitusrahoista sivuun uuden auton hankkimiseksi.

Bevers kertoi The Huffington Postille vastauksena kampanjan saamaan valtavaan menestykseen: ”Olen todella ällistynyt, hämmästynyt, nöyrtynyt, ja taas kerran uskoni ihmiskuntaan on palautunut. Pahoja asioita tapahtuu - se on aina totuus. Mutta tämä osoitti minulle ihmisten haluavan auttaa. Ihmiset haluavat antaa ja luottaa.”

Huffington Post (USA)
Nickin video

12 kommenttia

  • 1 / 12
  • puppeliassi
  • 3.11.2013, 20.00
jos vie toisen säästöt ja auton niin eikö se amerikoissakin ole rikos vaikka se tapahtuisi osa aika töitä tekevälle seksuaalivähemmistöön kuuluvalle?
Riittääkö rukous, kun nämä vanhemmat joutuisivat kadulle?