Vanhemmat heittivät biseksuaalisen pojan tämän kotoa USA:ssa (juttukommentit)

  • 1 / 12
  • puppeliassi
  • 3.11.2013 20:00
jos vie toisen säästöt ja auton niin eikö se amerikoissakin ole rikos vaikka se tapahtuisi osa aika töitä tekevälle seksuaalivähemmistöön kuuluvalle?
  • 4 / 12
  • puppeliassi
  • 4.11.2013 18:02
se on myös yksi syy jos vanhemmat varastavat sen lisäksi että potkivat pois että seksuaalivähemmistöön kuuluvia kodittomia/köyhiä nuoria on niin paljon yhdyntävalloissa.

ja jotkut kokoomusnuoret vielä ihannoi yhdysvaltoja, ei tajua, tosin eräs kokkkarinuori oli taas blogissaan kannattanut väkivältää köyhiä kohtaan ja muutenkin sellaista vihapuhetta että breivik olisi varmaan ylpeä.

yhdysvalloissa muutenkin tosi sairasta touhua kun kansalle tarjotaan kapitalismi keppiä ja rikkaat saavat sosialismi-pelastuksen, siis pankit pelastettiin veronmaksajien varoilla mutta he jotka joutuivat ahneiden pankkirien takia myymään talonsa pillkahintaan saivat maistaa kapitalismin ihanuutta.

yhdysvaltojen pitäisi lopettaa rikkaiden veronkierron ja niiden tukeminen ja laittaa ne rahat ihmisten sosiaaliturvaan ja hyvinvointiin jotta jos esim vanhemmat potkivat vaikkapa sen seksuaalisen suuntautumisen takia kotoa niin saa silti koulut käydä, asunnon, terveyspalveluita ja myös riittävästi rahaa elämiseen yleensäkin yms.
  • 5 / 12
  • Riquman1990
  • 5.11.2013 5:17
Ja jotkut puolestaan ihannoi tälläkin palstalla Neuvostoliittoo ja muita kommarimaita. Ikään ku maailmassa ois vaan kaks maata: Jenkit ja Neukut!
  • 6 / 12
  • Public eye
  • 5.11.2013 10:32
Nimimerkki Riquman1990:llä näyttää olevan vaikeuksia myöntää sitä tosiasiaa, että Neuvostoliitto siirtyi ajasta ikuisuuteen jo kohta neljännesvuosisata sitten. Sen moskovajohtoisesta perillisestä tuli yksi maailman kapitalistisimmista ja oikeistolaisimmista maista, jossa on erittäin tiukasti vallan kahvassa meidän kokoomuksemme rakas sisarpuolue.
Olisi ehkä jo vähitellen aika siirtyä päivittää tiedot vuodesta 1990 tälle vuosituhannelle!
  • 7 / 12
  • Riquman1990
  • 5.11.2013 15:59
Se ei kuitenkaan estä tiettyi nimimerkkei ihannoimasta sokeesti Neukkulaa ja toivomasta sen paluuta...
  • 8 / 12
  • puppeliassi
  • 5.11.2013 19:25
itse en ainakaan ihannoi neuvostoliittoa:neuvostoliitto oli rappeutunut työväenvaltio joka oli kaukana sosialistisesta utopiasta.

ja niinkuin public eye sanoi venäjä on kapitalisti-fasistinen maa. kohta riqu varmaan sanoo että kiina on kommunnistinen tai pohjois korea :D

ainoa maa jossa jotenkuten sosialismia harrastetaan on kuuba. suomi on muiden pohjoismaiden ohella ottanut kapitalistiseen järjestelmään vastuuta huono osaisista tosin jotkut sitäkin hyvinvointivaltiota romuttavat koko ajan lisää...
  • 9 / 12
  • Riquman1990
  • 6.11.2013 7:35
Noo, Kiinahan on kommunistinen - paperilla. Pohjois-Korea taas on sitä ihan oikeesti.

Markkinatalous on ainoo toimiva talousjärjestelmä!
pohjois korea ei ole kommunistinen tai ei ainakaan mun idealogiani mukainen, siellä tavallisella väestöllä menee huonosti ja johto kerää voitot, ihan kuin kapitalismissakin.

markkinatalous toimii tosi huonosti kun finanssikriisejä tulee vähän väliä, yhdysvalloissakin yksityiset pankit pelastettiin ettei rikkaat menetä rahojaan, mutta kansalle sitä pelastusta ei tarjota.

markkinatalous, kapitalismi on hyvin epäoikeudenmukainen ja paha.
Niinhän siellä sun ihannoimassa Kuubassakin tavallisella kansalla menee huonosti ja johto kerää voitot.

Markkinatalous on parasta, mitä on keksitty, jos sitä vaan noudatettas. Sen sijaan sosialistiset tukipaketit ei kuulu markkinatalouteen.
en minä ihannoi kuubaa, mutta jos katsotaan terveydenhuollon tilannetta mikä on 10% köyhimmällä yhdysvalloissa vs kuubassa niin kuuba vie ylivoimaisesti voiton.

sosialistiset tukipaketit esim yhdysvalloissa on sitä että pelastetaan rikkaat, sitä mitä maailma tarvitsisi enemmän olisi että tuettaisiin enemmän pieni ja keskituloisia.

markkinatalous puhtaimmillaan on myös tosi huono koska jos synnyt köyhään perheeseen ja vanhemmilla ei ole rahaa maksaa sulle esim koulua vaan joudut töihin pienellä palkalla rikkaan kapitalistin tehtaaseen jo lapsena, se on voi voi, kukaan ei auta vaikka sun vanhemmat kuolisi johonkin kulkutautiin ja sitten olet kadulla missä sua paritettaisiin riistäjä kapitalisteille.

yksi hyvä esimerkki markkinatalouden ihanuudesta on se että pelkästään hiv lääkkeiden patenttien takia on yli 20 miljoonaa ihmistä kuollut turhaan koska ei annettu valmistaa rinnakaislääkkeenä jolla olisi saatu kaikille myös kehitysmaissa sitä lääkettä. sit tietty jos lasketaan veilä muiden lääkevalmistajien ahneus niin turhat kuolemat nousevat vielä enemmän sekä jos lasketaan se että valtio ei maksa laadukasta terveydenhuoltoa köyhimmillekin joista tulee täysin turhia kuolemia. yhdysvalloissakin porukkaa kuolee koko ajan turhaa vaikka maassa on rahaa vaikka kuinka paljon.

suomessakin on leikkausten takia ihmisiä kuollut esim sarasvuo haastatteli naista jonka mies oli masentunut ja olisi pitänyt päästä pakkohoitoon mutta ei otettu vaan sanottiin että katsotaan sitten kun se tekee jotain niin sitten otetaan hoitoon, no mies teki itsemurhan... ja toinen kouluampujakin oli pyytänyt päästä hoitoon ja hänetkin todettiin liian terveeksi vaikka itse pyysi apua, ja sitten sekaisin olleessaan meni syyttömiä ampumaan kouluun.