Helsinki Rugby Club ja Tahdon2013-kampanja tekivät kalenterin vuodelle 2014

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • Sami Mollgren

Helsinki Rugby Club ja Tahdon2013-kampanja tekivät yhteistyössä pin up-henkisen kalenterin vuodelle 2014. Kalenteri on urheiluseuran kannanotto tasa-arvon puolesta. 20 euron hintainen kalenteri julkaistaan 14. syyskuuta.

- Kalenteri on saanut upean vastaanoton jo ennen julkaisuaan, ja moni urheilusta innostunut on kiitellyt seuraa sen rohkeudesta ottaa kantaa sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjen asemaan naapurimaan MM-kisojen ja homopropagandalaista käytävän keskustelun alla, kerrotaan Tahdon2013 kampanjan taustajoukoista.

Helsingin Myllypuron liikuntapuistossa järjestetään kalenterin julkaisupäivänä lauantaina 14. syyskuuta klo 15.30 alkaen leikkimielinen haastekisa. Järjestäjät kehottavat saapumaan paikalle puolta tuntia ennen kilpailun alkua. Luvassa on opetusta turvallisesta taklaamisesta tai ainakin soikean pallon esittelyä ja kilpailun rakenteen. Paikalla on rugbyseuran edustajia ja Tasa-arvoinen Suomi Ry:n puheenjohtaja Senni Moilanen. Luvassa kerrotaan olevan myös pientä tarjoilua.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Tahdon2013 on kansalaisaloitekampanja tasa-arvoisen avioliittolain puolesta. Kannatusilmoitusten keruu kansalaisaloitteelle jatkuu 19. syyskuuta 2013 asti. Kannatusilmoituksia on kerätty tähän mennessä runsas 155 000. Vaadittavat 50 000 kannatusilmoitusta kerättiin runsaassa puolessa vuorokaudessa nimenkeruun käynnistyttyä 19. maaliskuuta.

Helsinki Rugby Club / kalenteri
tahdon2013.fi

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!