Helsinki: Kallion Terassibaarin omistaja vaihtunut

  • Uutinen
  • Vapaalla
  • Sami Mollgren
  • 2
Terassibar sijaitsee Helsingin Kalliossa Porthaninkadun ja Neljännen linjan kulmassa, toisessa kerroksessa. Porthaninkadun päässä näkyy Kallion kirjasto. Toiseen kerrokseen johtavat portaat ovat avoinna keskiviikosta sunnuntaihin.

Helsingin Kalliossa Neljännen linjan ja Porthaninkadun kulmassa sijaitseva Terassibar on vaihtanut kesän aikana omistajaa. Syksyllä 2012 avattu baari oli kiinni heinäkuun 2013, ja elokuun alusta lukien toimintaa on pyöritetty uusin voimin.

Uudet isännät Hans ja Pekka pyörittävät myös vuoden 2012 alussa avattua Café-bar Cavalier -nimistä kahvila-baaria Helsingin Malminrinteessä, aivan Keltaisen ruusun naapurissa.

Omistajavaihdoksen myötä muutoksia on tullut niin sisustukeen kuin aukioloaikoihinkin. Sisustuksen entinen itämaisuus on vaihtunut pois, mutta näköala Kallion kaduille on jäänyt. Kadulta baari on entistä paremmin tunnistettavissa, sateenkaarilipun myötä.

Jatkossa baari on auki keskiviikkoisin ja torstaisin 18 - 02, perjantaisin ja lauantaisin 16 - 02 ja sunnuntaisin 16 - 24. Maanantaisin ja tiistaisin ravintolan oven kerrotaan pysyvän kiinni.

Osoitteessa Porthaninkatu 9 on jo pitkään toiminut Terassibaari -niminen paikka, mutta ennen syksyn 2012 pientä nimenmuutosta ja suurempaa muodonmuutosta ravintola ei ollut suuntautunut homoasiakaskunnalle.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Terassibaarin lisäksi Kalliossa toimivat myös Karhupuiston Bear Park Cafe ja Kulma-kahvio, Kaarlenkadulla pian 20 vuotta toiminut Nalle pub ja Helsinginkadulla sijaitseva Fairytale. Lukuisat muutkin Kallion baarit ovat sateenkaarimyönteisiä, vaikka eivät liputakaan sateenkaarella.

Facebook: Terassibar
Helsinki: Baareja tulee ja menee
Café-bar Cavalier avaa helmikuussa

2 kommenttia

Vieläkös se Senaatintorin ja Valtioneuvoston nurkilla oleva KGB-Club toimii, josko on toiminut?
Kyllä se tietääkseni toimii.