Hampurissa jälleen väkivaltaisuuksia

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 4

Äskettäin kerroimme, miten Hampurin Magnus Hirschfeld -keskuksen ikkunoita oli rikottu ja öisiä kulkijoita kaupunginpuistossa häiritty ja uhkailtu. Nyt Hamburger Morgenpost kertoo, että viikonloppuna hakattiin 27-vuotias mekaanikko St. Georgen kaupunginosassa. Ohikulkeneet olivat pitäneet häntä homona. Hän sai välikohtauksessa¨ruhjevammoja mm. kasvoihin. Lisäksi neljä etuhammasta katkesi. Hän oli matkalla kotiin ystävättärensä kanssa, kun matka katkesi väkivaltaan.

Lauantaina hakattiin myös 33-vuotias mies. Hän kertoo, etei ole homo, mutta käy mielellään pride-juhlissa Hampurin CSD-viikolla. Ballindammilla kolme miestä hyökkäsi kimppuun. Seurauksena oli mm. solisluun murtuma.

Viikko sitten perjantaina kolme miestä hyökkäsi transihmisen kimppuun Hans-Albers-Platzilla. Kansalaisvaltuutettu kertoi torstaina, että poliisi hoiti huonosti tilanteen, eikä transihminen saanut tarvitsemaansa tukea.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

4 kommenttia

  • 1 / 4
  • Jonse
  • 9.8.2013, 16.36
Kerrottiinko, mitä ryhmiä hyökkääjät edustivat?
Hamburger Morgenpostissa ei ole mitään mainintoja.Vaikuttaa ,että olivat kanta-saksalaisia.
http://www.mopo.de/nachrichten/gewalt-nach-dem-csd-schwulen-hass-mitten-in-hamburg,5067140,23952504.html

Samassa lehdessä kerrotaan, miten Oprah Winfreyta kohdeltiin Sveitsissä, Zürichissä. Hän oli käymässä Tina Turnerin (73) ja Erwin Bachin (57) häissä. Hän astui sisälle laukkuliikkeeseen ja halusi katsoa laukkua, joka maksoi 30 000 euroa. Myyjä ei suostunut näyttämään, "koska ei hänellä sellaiseen olisi varaa" vaan halusi näyttää vain halvempia laukkuja. Oprahin omaisuuden arvoksi arvioidaan 2 miljardia euroa.

Zürichin turismiorganisaatio pahoittelee tapahtunutta.