Sensaatio Moskovassa

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 3

GayRussia-sivusto kertoo tänään puolen päivän aikaan, että Moskovan poliisi ja syyttäjä aikovat uudelleen aloittaa tutkimukset saksalaisen kansanedustajan Volker Beckin pahoinpitelystä vuonna 2006. Tapahtumasta kerrottiin ranneliikkessä näin:

------
27.05.2006, 17:23 Kielletyssä pride-paraatin julistustilaisuudessa poliisi pidätti lähes sata ihmistä. Mielenosoittajien joukossa oli myös Saksan vihreiden kansanedustaja Volker Beck. Hän loukkaantui kasvoihin, kertoivat silminnäkijät.
http://www.netzeitung.de/ausland/401437.html

Kansanedustaja Beck loukkaantui, kun vastamielenosoittajat hyökkäsivät hänen kimppuunsa, kertoo Rheinische Post. Hänet hakattiin kesken tv-haastattelun vähän sivummalla. Poliisi ei puuttunut asiaan. 20 nuorta ympäröi hänet kameroiden edessä. Hän sai iskuja nenään. 46 paraatin osallistujaa otettiin kiinni poliisin antamien tietojen mukaan. 10 vastamielenosoittajaa otettiin myös kiinni. Oli alkamassa seppeleenlasku tuntemattoman sotilaan haudalle, kun väkivaltaisuudet alkoivat. Noin 100 marssin vastustajaa oli paikalla.
http://www.rp-online.de/public/article/nachrichten/politik/ausland/333752
-----

Nyt aiotaan selvittää, ketkä hakkasivat kansanedustajaa. Selvitystyön ei pitäisi olla kovin monimutkainen, koska videokamerat kuvasivat tapahtuman ja lyöjä on myöhemmin ollut venäläisten lehden haastattelussa. Lyöjästä on myös lähikuvia.

Tutkimukset oli jo lopetettu tuloksettomina, mutta nyt ilmeisesti ministeriö vaatii tutkinnan avaamista.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu


-----
Juttu ranneliikkeessä 4.9.2006
Amerikkalaisessa omistuksessa oleva Russian Newsweek –lehti löysi kesäkuun puolivälissä miehen, joka iski nyrkillä Volker Beckiä tv-kameroiden edessä. Hänen nimensä on Alexei Napylov (25v). Hän muutti äskettäin Moskovaan. Hän julistaa, että on pakko hyökätä degeneroituneita pederastreja vastaan. Lehden haastattelijakaan ei ole innostunut pridestä. Jutussa kerrotaan, miten Hollannissa on perustettu pedofiilipuolue. Gayrussia-järjestö on jo kysellyt Amerikan Newsweekin pääkonttorista, mikä on Moskovan rauhanomaisen pride-tapahtuman ja Hollannin pedofiilipuolueen yhteys.

Newsweek löysi Naplovin muutamassa päivässä, mutta poliisi ei löydä häntä. Gayrussia lähetti yleiselle syyttäjälle lehden artikkelin nähtäväksi, jotta voidaan ryhtyä syytetoimiin. Myös Saksan suurlähtystö sai kopion. Tällaista on naapurimaamme oikeuskäytäntö.

Juttu Napylovista oli Newsweek Russia –lehdessä kesäkuun puolivälissä.

3 kommenttia