ESS: Jouko Pihon mukaan homous vastoin Jumalan lakia

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Sami Mollgren
  • 17
Jouko Pihon perustama Suomen Laillisuuspuolue vastustaa esimerkiksi tasa-arvoista avioliittolainsäädäntöä.

Etelä-Suomen Sanomat kirjoittaa, että Jouko Pihon toukokuussa 2012 perustamalle "Suomen laillisuuspuolueelle" kerätään nimiä rekisteröintiä varten. Puolue on kerännyt kannattajakortteja tammikuusta lähtien ja heinäkuun alussa koossa on noin 60 nimeä. Tammikuun 2014 puoliväliin mennessä Pihon ja kannattajiensa tavoitteena on määrä saada kerättyä yhteensä 5 000 nimeä, jotta puolue liitettäisiin puoluerekisteriin.

Piho on ottanut lukuisia kertoja äänekkäästi kantaa homoseksuaalisuuteen ilmiönä ja tasa-arvoista avioliittolainsäädäntöä vastaan esimerkiksi erilaisilla mielipidefoorumeilla.

ESS:n mukaan Piho pitää tärkeänä sitä, että laillisuuspuolue pääsisi vastustamaan avioliitto-nimen ulottamista samaa sukupuolta oleviin pareihin, kuten myös rekisteröityjen homoparien adoptio-oikeutta. Pihon mukaan homoseksuaalisuuden kriminalisointi olisi Jumalan lain mukainen ratkaisu, vaikka ei realistinen tavoite.

Etelä-Suomen Sanomat kirjoittaa, että Pihon mukaan viihdeteollisuus on aktiivisesti pyrkinyt aivopesemään ihmisiä homomyönteisiksi. Se taas on johtanut esimerkiksi homoseksuaalisuuden poistamiseen rikoslaista ja homoseksuaalisuuden vähittäiseen hyväksymiseen. Piho on aiemmin arvellut, että nykyisen "homomyönteisyyden" taustalla on vaikutusvaltaisten ihmisten maailmanlaajuinen salaliitto ja aivopesu.

Kansallismieliseksi, arvokonservatiiviseksi ja NATO-, EU ja eurovastaiseksi profiloituva puolue vastustaa sukupuolineutraalin avioliittolainsäädännön lisäksi Laillisuuspuolue vastustaa aborttia, viranomaismielivaltaa, vapaamuurareita sekä suomalaisten osallistumista Bilderberg-kokouksiin. Agendalla taas on sanan- ja uskonnonvapaus, kuten myös Karjalan palauttaminen.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Luokanopettajan ammatista eläkkeelle jäänyt 66-vuotias Jouko Piho tähtää kansanedustajaksi vuoden 2015 eduskuntavaaleissa. Helluntailaistaustaisella Piholla on takanaan myös teologisia opintoja ja työrupeamia hengellisten toimijoiden piirissä.

Jouko Piho pyrki kansanedustajaksi jo vuoden 2010 eduskuntavaaleissa. Tuolloin kuitenkin kristillisdemokraatit poistivat Pihon ehdokaslistalta. Syynä olivat eräät Pihon julkiset kirjoitukset, esimerkkinä juuri kirjoitus homomyönteisyyden taustalle ajattelemastaan salaliitosta. Piho kävi tuolloin keskusteluja myös muiden ryhmittymien kanssa mahdollisesta ehdokkuudesta.

Piho on myös julkisesti esittänyt erilaisia ennustuksia. Kesäkuussa Piho esimerkiksi kertoi, että Venäjä hyökkäisi Suomeen.

Etelä-Suomen Sanomien mukaan varsinainen nimenkeräyskampanja puolueen virallistamiseksi käynnistyi keskiviikkona Lahden markkinoilta.

ESS: Uusi puolue vireillä: ´Homous on vastoin Jumalan lakia´
Keskustelu: Miksi naiset rakastavat homoja?

17 kommenttia

  • 1 / 17
  • puppeliassi
  • 3.7.2013, 18.01
http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288579436437.html simpsonit on varmaan pihon kieltolistalla? hyvä sarja muuten.

ei taida tyyppi ihan järjissään kauheasti ristiriitaisuuksia eli hänen kapeakatseisen jumalan takia muiden pitäisi toimia kuten hän haluaa ja silti kannattaa uskonnonvapautta? ei kyllä ihan putkeen mene.

homojen salaliitto, ihme ettei vouhota vasenkätisten salaliitosta. ei taida ihan kaikki muumit olla laaksossa?
Yhtäkään jumalaahan ei ole olemassa - joten se siitä.

Vaikka 2 miljardia uskoisi hölynpölyyn, on se silti vain hölynpölyä.

Kommenttia muokattu: 03.07.2013 klo 18:27