ESS: Jouko Pihon mukaan homous vastoin Jumalan lakia (juttukommentit)

  • 1 / 17
  • puppeliassi
  • 3.7.2013 18:01
http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288579436437.html simpsonit on varmaan pihon kieltolistalla? hyvä sarja muuten.

ei taida tyyppi ihan järjissään kauheasti ristiriitaisuuksia eli hänen kapeakatseisen jumalan takia muiden pitäisi toimia kuten hän haluaa ja silti kannattaa uskonnonvapautta? ei kyllä ihan putkeen mene.

homojen salaliitto, ihme ettei vouhota vasenkätisten salaliitosta. ei taida ihan kaikki muumit olla laaksossa?
Yhtäkään jumalaahan ei ole olemassa - joten se siitä.

Vaikka 2 miljardia uskoisi hölynpölyyn, on se silti vain hölynpölyä.

Kommenttia muokattu: 03.07.2013 klo 18:27
Pihon argumentit ovat oiva esimerkki siitä, millaisin perustein homoseksuaalisuutta tai vaikkapa samaa sukupuolta olevien avioliittoja voi vastustaa. Aivan oikein: ei millään.
  • 5 / 17
  • Havainnoija
  • 3.7.2013 21:43
Tämäkin keisi todistaa, että Piho on ihan pihalla.
Yhdenkään uskonnon jumala/jumalat eivät ole toistaiseksi mitään sanoneet eivätkä lakeja laatineet, ainoastaan ihmiset.

Pihon puoluetoveriksi sopiva Markku Juutinen kirjoittaa Usarissa:
-Artikkelin kirjoittajana olen päätynyt siihen tulokseen, että perinteisen avioliittokäsityksen murtaminen uusilla virtauksilla, kuten esimerkiksi sukupuolineutraalilla avioliittosuuntauksella ja tähän kytkeytyvällä seksuaalisen konstruktivistisen ideologian ujuttamisella yhä laajemmille kansankerroksille näyttää yhdistyvän tietyn voimakkaan oligarkian kansainvälisen hegemonian tavoitteluihin. Uusi maailmanjärjestys (UMJ) onkin jatkuvasti yrittänyt laajentaa maailmanvaltiuttaan päämääränään yksi maailmanhallitus.

ja

-Oleellista on huomata, että homous on ensisijaisesti juuri peritystä pahuudesta ja sitä kauttakin Jumaluudesta saapuvan henkisen virtauksen sulkeutumisesta johtuva ilmiö. Tähän sulkeutumiseen ovat osittain syynä johtavassa asemassa olevien oligarkioiden helvetit, joista virtaa luonnon maailmaan tietyn oligarkian jäsenten välityksellä turmelevaa vaikutusta.

http://markkujuutinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/143911-sukupuolineutraali-avioliittokasitys-vallan-valineena

Suomesta luultavasti löytyy tarvittavat 5000 hörhöä Pihon seuraksi.
Komppaan Pihoa. Kyllähän tämä salaliitto on ollut nähtävissä koko 2000-luvun. Homovyörytyksellä mediassa yritetään edesauttaa homoliittojen toteutumista ympäri maailmaa.
  • 7 / 17
  • Свят&#
  • 3.7.2013 23:36
Nämä kommentit vahvistavat aiempaa ennakkoluuloani siitä että homot ovat pohjimmiltaan vain eräänlaisia "koulukiusaajia". Kunhan on porukkaa selän takana niin aina voidaan lyödä väärinajattelijaa.
  • 8 / 17
  • Kansanmies
  • 4.7.2013 2:52
Rox2010: Median homovyörytys alkoi jopa vähän myöhässä verrattuna siihen milloin homouden huomattiin olevan luonnollinen asia. Median sylkemä uskonnollinen propaganda vaihtui uuteen tieteellisempään linjaan. Ei enää voitu kieltää faktoja, joten parempi mukautua kuin valehdella.
En tiedä, millä eväillä muutamasta kommentista tai muutaman kommentoijan kirjoituksista voi tehdä yleistyksen "homoihin" laajemmin.

Pihon julkinen toiminta on syytä laittaa niihin raameihin, joihin se kuuluu.

Julkiset avauksensa esimerkiksi homoseksuaalisuuteen liittyvissä kysymyksissä ovat olleet silkkaa huuhaata: uskomuksia ja ennakkoluuloja. Ei kokemusperäistä ja tiedollista pohjaa edes nimeksi.
Свят&# suvaitsemattomuutta ei pidä suvaita(lähteeni: terve järki)

ja taitaapi homofobit olla enemmän koulukiusaajia kun vähemmistöä jota mm natsit on vainonneet täytyy jatkaa natsien viitoittamalla tiellä. ja suomen naapurissa on homofobi putin jolla komennossa iso armeija ja ydinaseita että kyllä homot on aika heikossa asemassa.
Mutta me tarvitsemme näitä joukopihoja, hyödyllisiä hölmöjä. He nostavat keskusteluun ja julki ne kaikkein rumimmat ennakkoluulot. Niitä vastaan meidän on helpompi peilata omia ennakkoluulojamme, jotka muutoin jäisivät vain rauhassa muhimaan alitajuntaamme. He vetävät kannanottonsa niin äärilaitaan, että on helppoa sanoa, että ainakaan minä en voi ajatella tuolla tavoin. Samalla toivottavasti ihmisille paljastuu väitteiden tyhjyys. Aletaan tajuta, ettei ääriporukoilla ole väitteittensä tueksi esittää mitään konkretiaa. Toistetaan toistamasta päästyä vaikkapa, että homoavioliitot tuhoavat heteroavioliitot. Kun kysyy kuinka se käytännössä tapahtuu, ei vastausta tulekaan. Keskustelujen (prosessin) kautta samalla tavallisen ihmisen asenteet toivon mukaan muuttuvat hivenen myönteisemmiksi.

Yhdysvalloissa tällainen joukopiho-ryhmä on äärivihamielinen uskonnollinen pastori Phelpsin ryhmä, jonka kannanotot eivät todellakaan ole järjellisiä. He ovat aktivoineet suuren määrän ihmisiä ottamaan kantaa ryhmän vihan kohteeksi joutuneiden puolesta. Tuorein tällainen tapaus on 19 palomiehen menehtyminen metsäpalossa. Tuo viharyhmä on ilmoittanut tulevansa osoittamaan mieltä hautajaisiin. Suuri joukko ihmisiä on tulossa muuriksi hautajaistilaisuuden ja mielenosoittajien väliin. Ihmisten järkytys ja suru kanavoituu konkreettiseksi toiminnaksi ja tueksi palomiesten omaisia kohtaan.

Kaikkein vaarallisimpia ovat todellisuudessa ne, jotka hiljaisuudessa toimivat ja kehittelevät ideoita vaikkapa homojen tasa-arvoisuuden estämiseksi.
  • 12 / 17
  • Ei_avioliittoja_homoille
  • 4.7.2013 12:27
Vaikka olenkin tiettyä mieltä esim. homoliitoista, niin olen sitä mieltä, että tällä Piholla ei ole ihan kaikki kohdallaan . Äijä ilmeisesti ihan tosissaan kuvittelee olevansa Suomen seuraava pääministeri ja lisäksi esim. saa "ilmestyksiä" Venäjän hyökkäyksestä Suomeen jne.
"Jouko Pihon mukaan homous vastoin Jumalan lakia"

Ööö, Piho on taitaa muuten olla oikeassa, mutta eikö tuo "laki" ole Mooseksen ja Paavalin :-?

Jouko Piho antaa liiankin leppoisat kasvot homofobialle: höyrähtänyt, näkyjä näkevä vanha ukko, joka aiheuttaa vain säälintäytteistä hymähtelyä. Nuo harmittomat kylähullut kun nyt sattuvat kuulumaan suomalaiseen kulttuuriin, todellisuudessa homofobia on vaarallisempi ilmiö.
Pitäähän perinteinen avioliitto saada jälleen voimaan.

Todellinen perinteinen avioliittokäsityshän on se, että kaikki aikuiset ihmiset voivat pariutua, kukin luontonsa mukaan.

Noin se on mennyt perinteisesti, kunnen abrahamiset höpönhöpöt tulivat takakireine ja avioliitto-vastaisine muoteineen.
Olipas haastattelu. Erityisesti jäi mieleen kohta joss Piho sanoi helvetin olevan täynnä pappaeja ja uskovaisia.

Kommenttia muokattu: 06.07.2013 klo 09:20