Marc Zuckerberg osallistui San Francisco gay pride-marssiin

  • Uutinen
  • Pride
  • Lassi Valve
  • 3

San Franciscossa järjestettiin sunnuntaina gay pride-paraati, johon osallistui myös Facebookin perustaja Mark Zuckerberg yhdessä satojen Facebookin työntekijöiden kanssa. Heillä oli mukanaan kumisia leimoja, joilla leimasivat ”Tykkään”-leimoja marssiin osallistujien iholle.

Jälkeenpäin Marc Zuckerberg julkaisi Facebookissa yli 1.500 valokuvaa marssista, johon arvioidaan osallistuneen yli miljoona ihmistä. Facebook, jonka pääkonttori sijaitsee San Franciscossa, osallistui nyt kolmannen kerran tähän tilaisuuteen.

Kansainvälisenä gay pride-päivänä Facebook julkaisi tiedon, jonka mukaan yli 70%:lla sen käyttäjistä on ainakin yksi sateenkaariyhteisöön kuuluva ystävä tällä sivustolla.

Universo Gay (Espanja)

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

3 kommenttia

Hyvähän se on noinkin tuoda sosiaalisen yhteisöllisyyden hyviä puolia esiin - noistahan ei saa pahaa sanottavaa muuten kuin vain pahaa tietentahtoen tarkoittaen.

Mark Zuckerbergillahan tuo tasa-arvon kannatus ei ole mikään uusi asia, koska hänellä on ollut homo-mies tuttavana pitkänpitkän aikaa, eli Facebookin perustajiin kuuluva Chris Hughes, joka avioituikin viime vuonna rakkaan miehensä Sean Eldridgen kanssa.

http://www.huffingtonpost.com/2012/07/02/chris-hughes-sean-eldridge-facebook-wedding-_n_1643888.html

Em. uutisartikkelissa Chris Hughes (28) on vaaleampihiuksinen ja Sean Eldridge (25) tummempihiuksinen.

Tässä heiltä rakkauden "aktivismi"videokin http://www.youtube.com/watch?v=iS0uuK7Ru2U

Nettimediassahan voi vaikuttaa hyvinkin http://www.youtube.com/watch?v=iOGEqoRmr5Q
http://www.youtube.com/watch?v=O2EltKjsJRg

Kommenttia muokattu: 03.07.2013 klo 08:01