Z-lehti etsii uutta nimeä

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 10

Z-lehti odottelee lisää nimi-ehdotuksia. Ideointi on käynnissä lokakuun loppuun saakka. Pari varteenotettavaa nimiehdotusta on jo olemassa, mutta lisää kaivataan. Nimen tulisi olla naseva, helposti hahmotettava ja helposti muistettava ja siinä saisi olla jokin teemaan liittyvä idea. Paras ehdotus on luvattu palkita. Taideteollisen ryhmä on jo valmiina suunnittelemaan ensi vuoden alusta lehdelle uutta ilmettä. Ks. z-lehden kotisivulta nimenetsintäkilpailua: Etsintäkuulutus: Suomen homoin nimi
www.z-lehti.fi


Seuraava Z-lehti ilmestyy lokakuun 25. pnä. Henkilöhaastattelujen, kulttuurijuttujen ja elämäntapatarinoiden lisäksi lehdessä tulee taas olemaan Mikko Silvennoisen haastattelu, jossa tentataan vaikuttajia ja otetaan kantaa HLBT-väen asemaan. Edellisessä numerossa Silvennoinen haastatteli Päivi Räsästä. Päivi on vastustamattoman mukava ihmisenä. Nyt on piinapenkissä uusi vaikuttaja. Myös Oras Tynkkynen seuraa kolumnissaan yhteiskunnallista kehitystä. Seuraavan numeron kolumni syntyi New Yorkin lennolla - niin hän kertoi viikkopäiväkirjassaan.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

10 kommenttia

Z-lehti on tunnetusti todella varakas, joten nimikilpailun voittajalle lienee tiedossa huima korvaus!

Muutenkin älyttömän kivaa, että Z:llä menee näin lujaa. Ei pienintäkään epätoivon merkkiä ilmassa. Vakavarainen ja kannuksensa ansainnut julkaisu, toden totta.
Ehkä joku voisi ehdottaa uudeksi nimeksi seuraavaa: Kitisijät.

(Vitsi vitsi ja huono sellainen)