True News 13: Statism is Dead - Part 3 - The Matrix

  • 1 / 5
  • Pora-liike
  • 7.1.2009 18:49
http://www.youtube.com/watch?v=P772Eb63qIY

Valtiot ovat vain maatiloja, joissa tarkoitus on nyhtää lisäarvo ihmisistä. Vapaus on olemassa vain tuottavuuden lisäämiseksi. Todellista vapautta ei ole, on vain orjuus jollakin toisella farmilla.

Tämä video kertoo sen, miksi ihmisoikeuksia ei lisätä siihen pisteeseen asti, että tulisi todellinen vapaus, vaan kaikki vapaudet jäävät illusorisiksi. Valtioille on etua siitä, että ihmiset kuvittelevat yhteiskunnan olevan suvaitsevainen ja vapaa, koska vapausilluusiossa olevat ihmiset tuottavat parhaiten.
  • 2 / 5
  • Heppuli
  • 7.1.2009 23:31
Suomessa on luotu illuusio mm. korruptoitumattomuudesta ja riippumattomasta oikeuslaitoksesta jne. .... ja vapaudesta - vaikka vapaus koko ajan kuitenkin tosiasiassa kapenee ja kapenee .....
Suomessa on ollut myös illuusio erillissodasta. Todellisuudessa Suomen valtio oli natsien kätyri. Suomen natsimenneisyys on aina hyvä pitää mielessä.
Tämä video selittää sen Sorosin lausuman, miksi pride-paraatin onnistuminen on tärkeää Itä-Euroopassa. Se luo yhteiskuntaan harhan ihmisten vapautuneisuudesta.

Myöskin työnteon annetaan ymmärtää olevan vapaaehtoista niin että jotkut nuoret valitsevat "elämäntapaintiaanin" uran. Todellisuudessa valinta on kuitenkin leipäjonon tai orjapalkkaisen (€1/tunti) työn raataminen, niin kuin vanhassa Natsi-Suomessa. Ihmiset eivät myös oikeasti ole masentuneita, vaan he näkevät kusetuksen.

Aina yritetään ostaa joillain lasihelmillä ja rihkamalla ihmisiä kannattamaan taparikollista nimeltä Suomen valtio, olkoon se nimellinen hlbt-väen elinehtojen kohennus, kosmeettinen puuhastelu ympäristöasioiden miniminormien täyttämiseksi tai vaalien alla ilmaistu "huoli" jonkun väestönosan syrjäytymisestä ja leipäjonoista. Globalisaatio on parhaimmillaan auttanut ymmärtämään sen, että tällä tavalla nimellisesti suorittavat kaikki muutkin valtiot.
  • 4 / 5
  • Ransom
  • 9.1.2009 1:32
Hohhoijaa, tämähän on kuin Michael Moore meets european marxism. Amerikkalaiset keksivät taas pyörää uudestaan. Jos tämä aihepiiri kiinnostaa Poraliikettä, suosittelen seuraavaksi Michel Foucaultin teoksia ja tutustumista käsitteisiin biopower ja govermentality. Foucault on käsitellyt loistavasti valtaa ja vallankäyttöä yhteiskunnassa.

Näistä biopower käsittelee erilaisia tekniikoita, joita yhteiskunta tarvitsee populaation hallinnassa: näitä ovat esimerkiksi syntyvyydensäätely (miksi ehkäisyvälineet ja naisen ehkäisy ovat olleet tabu iät ja ajat) ja seksuaalisuus (miksi homoseksuaalisuus on tabu). Tässä mallissa ihmiset ovat kuin karjaa, populaatioita, joukkoja, joiden on lisäännyttävät ja joita on hallittava, jotta vallanpitäjät voisivat korjata mahdollisimman suuren lisäarvon omaan pussiinsa. Tämä on kuitenkin vanha järjestelmä, joka on jo katoamassa ja josta seurauksena ovat mm. homojen ja naisten oikeuksien paraneminen. Biovaltaan liittyvät olennaisesti myös sairauskäsite, "perhe", normatiivisuus ja biologia/perinnöllisyys (http://en.wikipedia.org/wiki/Biopower).

Governmentality onkin huomattavasti mielenkiintoisempi termi. Foucault käsitteli viimeisinä elinvuosinaan (kuoli AIDS:iin) uusliberalismin sisältämää vallankäyttöä, joka on hajautettua. Valta on dislokalisoitua ja yksilöiden sisään juurrutettua tavalla, mikä tekee siihen puuttumisen äärimmäisen vaikeaksi. Aikaisemmin riitti vallankumous ja kuninkaan mestauttaminen: kun kuvainnollisesti pää lähti ruumiilta, katosi tahto ruumiinjäseniltäkin. Entiset hallintojärjestelmät olivat siis hierarkisia - tai top-down. Nykyinen kehittynyt länsimainen liberalistinen järjestelmä sen sijaan on kuin hajautettu tiedostonjakojärjestelmä, jota vastaan onkin hiukan vaikeampi pyristellä. Varsinaista johtajaa tai selvärajaisia luokkia ei ole. Sitä voi "sabotoida", mutta se on hyvinkin robusti sellaistakin vastaan. (http://en.wikipedia.org/wiki/Governmentality). Tärkeällä sijalla on yksilöiden sisäinen itsesäätelyjärjestelmä, joka ikään kuin alhaalta ylöspäin rakentaa itseään ylläpitävän järjestelmän. Suomalaisen peruskoulun 90-luvulla omaksuma itsearvostelu, joka tähtää oppilaan itsekuriin tms. on suorastaan malliesimerkki tästä. Kasvatus on tärkeällä sijalla, kuten porvarillisessa yhteiskunnassa.

Nykyinen järjestelmä saavuttaa korkeimman huippunsa ns. itseteknologioissa (http://en.wikipedia.org/wiki/Technologies_of_the_self), jotka ovat itsesäätelyn perusta; näitä ovat esim. vastuun, identiteetin, kuluttamisen, normalisaation, terveyllistämisen ym. käsitteet. Näkisin asian niin, että tapauksessa ihmisestä on itsestä tullut "kone" tuotantoapparaatin jäsen tavalla, missä tahtoa ei ole enää olemassa. Biopowerin kohdalla vallankäyttö oli ulkoista, kun taas governmentalityssä se tulee ikään kuin sisältä. Artikkeli päättyy termiin Ecogovernmentality, joka summaa varsin ytimekkäästi koko subjektin: "This governmental management is dependent on the dissemination and internalization of knowledge/power among individual actors. This creates a decentered network of self-regulating elements whose interests become integrated with those of the State." Käsitteet demokratia ja vapaus menettävät tällaisessa yhteiskunnassa kokonaan merkityksensä, ne ovat epärelevantteja.
Puhut hyvin, Ransom!
Olisi esimerkiksi aiheellista järjestää mielenosoitus psykologista ja psykiatrista vallankäyttöä vastaan, mutta missähän niistä asioista päättävät piileskelevät. Lapinlahden orjatkin olivat niin aivopestyjä, että menivät sinne istuttamaan kukkia sen sijaan että olisivat pistäneet ikkunat säpäleiksi.
Mielenosoitaminen vaikkapa roomalaiskatolista kirkkoa vastaan on paljon helpompaa, se kun sijaitsee tuossa Tehtaankadulla, tosin siitäkään ei tiedä allekirjoittavatko ne kaikki paavin lausumia.

Guy Debord on kirjoittanut myös näistä asioista, hänen mielestään yhteiskunnallinen keskustelu muodostaa spektaakkelin, valheellisen kuvan asioiden tilasta. Todellisuus lyö sitten häiritsevästi kasvoille ja näitä todellisuusrepeämiä kutsutaan situaatioiksi. Tosin nekin pystytään hienovaraisesti paikkaamaan. Esimerkkinä se, että Helsingin kaupunki ei ainakaan tee mitään ilmaston eteen liikenneasioissa kun kevyen liikenteen väylille kylvetään polkupyörien renkaat puhkovaa sepeliä tai väylät kaivetaan täyteen työmaamonttuja tai olosuhteet ovat muuten helvetilliset. Helsingin Sanomat avaa keskustelun aiheesta joka talvi ja joka kerta ihmiset raivoa puhkuen kirjoittavat tästä vääryydestä, mutta kun tarmo on purettu, meno jatkuu entisellään, ihmiset sopeutuvat kevyen liikenteen slummiin. Ehkä he sitten jopa uskovat, että kaupunki tekee jotain ilmaston eteen, ainakin jossain muualla, koska he HALUAVAT uskoa, vähän niin kuin Fox Mulder.

Sen minä vielä ymmärrän, että ihmiset haluavat väen vängällä uskoa miellyttävään valheeseen karmean totuuden sijasta, mutta kun sitten he haluavat pakottaa valheensa niille, jotka eivät vaivu transsiin vaan aiheuttavat situaatioita.

The truth is out there. Kun kulkee kadulla ja istuu Setan sohvalla ja omaa vastaanottavaisen mielen, kuulee asiat niin kuin ne oikeasti ovat.

Onnekseni nuorena idealistina menin vaaralliseen uskonlahkoon ja kun sieltä pääsin pois, analysoin puhki motivaatioitani lahkoon liittymisestä ja lahkossa jatkamisesta. Jotta en uudestaan tekisi samaa virhettä, analysoin kaikki samoilla uskonlahkokriteereillä ja huomasin, kuinka heppoinen on se valhe, jossa me elämme, mutta tästä lahkosta nimeltä valtio ja yhteiskunta eroaminen on tehty mahdottomaksi. Säilyttääkseni tolkkuni, jonka valheeseen perustuva psykotiede oli yrittänyt kyseenalaistaa, minun pitää uskoa ennemmin omiin havaintoihin kuin ympäröivään propagandaan. Minä olen huomannut, että useilla älykkäillä ihmisillä flippaa päästä tavalla tai toisella, vähän niin kuin lahkolaisilla. Utahissa kutustaan prozacia "P-vitamiiniksi".

Samalta kavaerilta on ilmestynyt: http://www.youtube.com/watch?v=igbBItLemsM&feature=channel True News 5: The Truth About Voting
Äänestäminen vaaleissa alentaa ihmisarvoa, koska se on kerjäämistä. Meno jatkuu kuitenkin entisellään.
Vaikka tämä koskee Yhdysvaltoja, niin eurooppalaisittain nöyryyttävä äänestys on tämä Lissabonin sopimus/perustuslaki, joka aina kaatuu Irlannissa ja jota aina tarjoillaan kosmeettisesti muunneltuna uudelleen äänestettäväksi, kunnes irlantilaiset hyväksyvät sen, meiltä muiltahan ei edes vaivauduta kysymään, niin kuin ei sitäkään, että valtio lainaisi rahaa antaakseen kehitysapua Larvialle tai Islannille tai että konkurssivaltio Islanti hyväksyttäisiin EU:iin. Eipä islantilaisillakaan toisaalta ollut sananvaltaa vaaleissa siihen, että heidän valtionsa menee konkurssiin ja nyt se on venäläisten ostama paitsi mitä pohjoismaalaiset pääsivät velkarahoilla lainoittamaan sitä. Nurin kuin monopolissa, paitsi että siinä on oikeat ihmiset. Mitähän suomalaiset sanoisivat jos venäläiset omistaisivat täällä kaiken ihmisten alusvaatteita myöten, nythän ne omistavat vain Saimaan rannat ja Viipurin läänin.

Suomeen liittymisestä eivät ole äänestäneet muut kunnat kuin Repola ja Porajärvi ja niitä ei päästetty. Kaikki muu on liitetty väkivalloin. Sellainen demokratia tämä on. Kuinka moni äänestäjä äänesti aikoinaan, että lähdettäisiin natsien liittolaisiksi sotaan? Kuka sen päätöksen on tehnyt? Uralin perhonenko? Kuinka moni äänesti sen puolesta, että asia salattaisiin 60 vuotta ja sen sijaan puhuttaisiin "erillissodasta" ja rasistisesti halveksuttaisiin venäläisiä ja heidän historiankirjoitustaan Suomen kätyriydestä natsien kanssa ja kuviteltaisiin, ettei heidän Suuri Isänmaallinen Sotansa fasisteja vastaan tarkoittanut meidän johtajiamme, jotka olivat liittäneet tavalliset suomalaiset osaksi Hitlerin rasistista maailmanalloitusta?