Helsinki Pride -keskustelun poistettu viesti

  • 1 / 3
  • Geschwitz
  • 28.6.2008 11:24
Smo on ilmeisesti unohtanut oman ilmoituksensa, jossa sanoi poistaneensa viestiketjusta viestin. Lisäksi PBB:n ilmo on lähetty keskusteluun kaksikin kertaa, mutta se on raakattu joka kerta. Näköjään tuo tiedote nyt on roikkunut sivuilla jo usemman tunnin.
Keskustelusta "Helsinki Priden 2008 ohjelma" poistettiin yksi viesti ja poisto perusteltiin:

***
Välistä on poistettu yksi kappale viestejä jossa oli asiatonta sisältöä (väkivallalla uhkaamista). Tämä voi aiheuttaa keskustelun kulkuun epäloogisuutta.

Poistamisen herättämät kommentit voi lähettää suoraan ylläpidolle tai Sivustot & ylläpito -alueelle. Tästä ketjusta ne kommentit poistetaan.
***

Siitä huolimatta asia herättää vielä keskustelua, joten avasin sille oman threadin ja siirsin asiaa käsittelevän viestin tänne.
Geschwitz: Sellaiset viestit poistetaan, joissa uhataan väkivallalla tai viestit joissa kehoitetaan käyttämään väkivaltaa. Tämä mainitaan foorumin säännöissä, eikä taida yhteinen pelisäännöstömme nimeltä laki sitä kovin suopeasti katsella. Eikä asiaan auta jos uudessa viestissä verhoillaan sama asia vähän kirjaimia muuttelemalla. Olisi kannattanut jo alussa miettiä sitä, minkälaisella viestillä lähdetään liikenteeseen. Omissa sisäpiirijutuissa voi puhua tuhoa aiheuttavista välineistä tai niiden "-pillu"-variaatioista, mutta ei ainakaan tällä julkisella foorumilla. Ymmärtänet mielipiteen esittämisen ja uhkailun välillä olevan eron?