Lääkäriliitto osallistuu kesän 2020 Helsinki Prideen (juttukommentit)

Vieläköhän yksityisklinikka-lastenlääkäri Päivi Räsänen kuuluu Lääkäriliittoon ja jos kuuluu, niin tuleekohan reippaasti hymyillen Pridettämään mukaan?
Äskettäinhän Päivi sanaili että on itse samanlainen raamattu-syntinen kuin homotkin, joten hänhän voisi kamuineen Pride-kulkueessa olla vaikkapa "syntisesti suuntautuneitten" -kulkueryhmässään.

Sinälläänhän Räsänen ja muut vastaavat uskontomaakarit julistavat niitä hömpötyksiä, mitä heidän harrastamissaan pakanallisen takapajuisissa uskomuksissa on. Asia onkin se, että miksi moisia humpuuki-uskomuksia harrastetaan ja uskotellaan niitä muka tosiksi ja muka merkityksellisiksi.
Esim. raamattu-ut -uskontohan on niin äärimmäisen karmiva, kun siellä on sovitettu etukäteen pakanallisin raaoin ihmisuhrimenoin siihen uskovien kaikkein pahimman luokan synnin- ja pahanteotkin, joista siihen uskottelevat voivat kuitenkin muita syytellä niin paljon kuin sylki suuhunsa vain tuo.

Oppi ja ikä kaikki: Räsänenkin voisi perehtyä lähimmäisenrakkauteen, jota on ainakin perinteisessä suomenuskossa, naistenkin viisain sanoin. Sekä toki sekulaarin sivistyneeseen nykymaailmaan muutenkin.

Toki onhan Räsänen asettunut kylläkin raamattu-uskomusta vastaan, paavalin saatanallisiä säkeitä "nainen vaietkoon seurakunnassa" vastaan, joten ehkei häneltä muittenkin vastaavien "Ihmeiden" aika ole ohi; etenkin jos vanhaksi ja viisaammaksi tulee tai jospa ihan vanhempana nuortuisi niin kuin kaikki lapset synnynnäiseen uskonnoistavapauteen.
  • 2 / 2
  • smo
  • smo
  • 19.12.2019 10:15
Räsänen on toiminut sisätautien osaston lääkärinä, yksityislääkärinä ja valtion työterveyslääkärinä, ei tietääkseni lastenlääkärinä. Räsänen täyttää tänään 60 vuotta. Onnittelut hänelle ja samalla rukous puolestaan avarammasta katsannosta.