Saksassa päätös: Naamioituminen koiranaamioihin pride-kulkueessa ilman naamioitumistarkoitusta ei ole lainvastaista (juttukommentit)

  • 1 / 4
  • SaintJudy
  • 29.9.2018 9:45
"Koiramaskeja käyttävät alistuivat ja riisuivat naamiot."

Kiltti koira!
Kölnin CSD-viikolla heinäkuun alussa valittiin ensimmäistä kertaa ”Puppy Germany”. Voittajaksi tuli Berliinissä asuva Finn Barker. Tämä fetissi on yleistynyt viime vuosina, kun on saatavana sopivia kaupallisia koiramaskeja. Tästä roolileikistä käytetään englanninkielistä termiä Human pupplay. Se, jolla on naamio, käyttäytyy talutushihmnassa koiran tavoin.

Finn Barker kertoo Blu-lehtiryhmän sivulla, että hänellä on nyt jännittävä tehtävä. Kaikkialle Saksaan yritetään luoda puppien, handlereiden ja trainerien verkosto (koirat, niiden isännät ja valmentajat). On saatava aikaan enenmmän myötämielisyyttä ja hyväksyntää hlbt-piireissä.

Folsom Berlin on yksi paikka, jossa nähdään eri puolilta tulevia ”koiria”. Siellä nähdään myös, millaisia ovat maskien takana olevat ihmiset.

Mitä on Human Pupplay? Siihen löytyy esite saksaksi ja englanniksi tästä:
https://was-ist-human-pupplay.webnode.com/

Sama PDF-muodossa
https://was-ist-human-pupplay.webnode.com/

Finn Barkerin facebook-sivulla on lisää kuvia
  • 4 / 4
  • human
  • 29.9.2018 21:20
"Laki edellyttää tarkoituksellista naamioitumista henkilöllisyyden salaamiseksi."

Noh, Keskitalven juhlan aikaan tuleekin puntariin tuo "henkilöllisyyden salaaminen"kin, kun Saksassa joulupukit/muorit partanaamareineen yrittävät salata henkilöllisyytensä ja olla muuta, kuin "naapuruston setiä/tätejä".