Kansanedustaja laati mustan listan "homorummuttajista" ja rasismin vastustajista (juttukommentit)

  • 1 / 25
  • Anonyymi
  • 26.4.2017 16:22
Heh Heh, on Vesa-Matilla iso huoli tasa-arvon toteutumisesta. Me ainakin olemme todella ylpeitä, että yrityksemme on päässyt Amnestyn ja muiden tasa-arvon puolustajien kanssa samalle listalle.
Juha Kumara / Bieder Kukkakaupat
Ehkä tämä Saarakkalan tempaus saa useammatkin yritykset julistautumaan hlbti- ja yhdenvertaisuusmyönteiseksi. Saarakkalasta saavat oivan ja tehokkaan tiedonlevitysvälineen.
No tämähän on mitä parhainta mainosta näille yrityksille ja suoranainen kehoitus julistaa oma yritys mahdollisimman tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta kannattavaksi.

Hyvin pieni marginaali ääriöyhöttäjiä jakaa Saarakkalan maailmankuvan, kun taas arvoliberaalin maailmankuvan jakaa lähes kaikki suomalaiset. Varsinkin ne, jotka asuvat kaupungeissa ja joilla eniten on juuri varaa kuluttaa näihin yrityksiin.

Jos joku sosiaalituilla elävä Saarakkalan sielunveli Jarmo 62v jostain Lapualta vilkaisee listaa niin tuskinpa siellä on mitään yritystä missä tämä olisi aiemmin käynytkään saati sitten että hänellä edes olisi varaa muuhun kuin S-marketin alennustuotteisiin :-D

Menee samaan sarjaan kuin persunuorten tyttö-poika -kampanja, joka oli kenties paras ihmisoikeusteko transihmisten hyväksi viimeiseen vuosikymmeneen kun asia ja epäkohdat sekä suora transfobia tulivat kaikkien tietoisuuteen ja saivat suurimman osan kansasta valistuneiksi epäkohdista ja vaatimaan parannuksia transihmisille ja lainsäädäntöön :D Persut ne ei vain osaa.
Voihan herttanen sentään!

Ei näytä Saarakkala tajunneen tehneensä listallaan palveluksen sille asialle, jota hän vastustaa.

Huomasin, että siellä ovat meidänkin firmamme. Hyvässä seurassa olemme.
Lainaus Saarakkalan kirjoitelmasta...

"Mahdollisen poliittiseen mielipiteeseen perustuvan syrjinnän osalta tarkkiltavat yritykset/yhteisöt"

Tarkkiltavat?

Mit vit?
  • 7 / 25
  • Kolmoisritti
  • 27.4.2017 1:06
Valehtelija ja agitoija. Täysin perätön juttu ja keksitty. Kuka nyt nykyaikana työhaastatteluissa kysyy perinteisistä tai mistään. Mutta tämä onkin homofobinen veto homoja vastaan, ettei kukaan palkkaisi homoja.
Ja tämänkin listan vuoksi yhä useampi palkkaa mietittyään asioita. Tällaisten saarakkaloiden ja aatetovereidensa toiminnan ansiosta laajemminkin päästään kurkistamaan, miten pihalla ovatkaan. Eletään hienoja aikoja.
  • 9 / 25
  • pekka.punavuori
  • 27.4.2017 10:25
Tintte, mites se vanha sanonta menikään: siitä puhe, mistä pula...... ja Saarakkalalla ilmeisesti ihan infernaalinen pula, sillä ton listan tekemiseen on kyllä aikaa ja enegiaa palanut. Noh, yrittänyttä ei panna...ööö eiku laiteta :-)
Saarakkalan listalta löytyy yllättäen Manns'Street, Cafe cavalier, muutama seksuaalista tasa-arvoa ajava yhdistys, Väestöliittokin oli päätynyt sinne. Tuo mies ei taida olla ihan terve?
  • 11 / 25
  • ettäsemmonenedustaja
  • 27.4.2017 12:29
Ja tämänkin scheissen Saarakkala sai suollettua nettiin suomalaisen, homorummutusta harrastavan operaattorin kautta. :D Oh the irony.

Myös tietokoneen ja älypuhelimen käytöstä on Saarakkalan parempi luopua; Google, Microsoft ja Apple tukevat kaikki tasa-arvoa.

Hienoa kuitenkin nähdä, että kansanedustaja osaa käyttää aikansa hyödyllisesti! Not.
Saarakkalan listän firmoista ostan vastedes tuotteita, jotka on tuotettu listän yrityksissä.
HIENOA!
Semmoista se on noilla helluntailaisilla persuilla, kauhia puute siitä äiti-jumalasta, kun joutuvat jumaloimaan vain miestä niin että ottaa hänelläkin pohojalaasen uskovaisluannon päälle niin maan pirusti :D
Toki onhan se tuo maahanmuuttaja-helluntailaisuus niin pakanallista ja luonnotonta, verrattuna suomenuskonkin luonnonmukaisempiin perinteisiin.

Kas kummaa kun "homorummutus"-listaltaan uupuuvat helluntailaiset ja persut, vaikka ovat asian suhteen useinkin äänessä ts älämölöömässä.

Oliskohan hänellä myös lapsiperheellisenä jotain bisesuaalisia taipumuksia, kun homomiesten rakkaus närästää, vaikka luulisi onnellinen olevan vaimonsa kanssa.

Vai onko hän vain Venäjän iäisyys-opin tai Saudi-arabian wahhabistien lakeija?

Kommenttia muokattu: 27.04.2017 klo 23:12
  • 15 / 25
  • Jokuärsyttävärunkku
  • 27.4.2017 23:19
Monilla meistä onkin kovin epävarma olo kun sukuelin alkaa reagoida silloin, kun ei oppien mukaisesti pitäisi. Silloin on tärkeintä huutaa kovaa, että MINÄ EN AINAAKN OLE HOMOOOOOO! Ja jos jöpötys näkyy, pitää nopeasti kuoraista jotakuta naispuolista by the kissimirri.
Setan varapuheenjohtaja Aleksi Koivisto, joka on Etelä-Pohjanmaalta lähtöisin ja opiskelee tällä hetkellä Vaasan yliopistossa, toteaa Saarakkalan tuottaneen lakeuksien lapsellisimman blogikirjoituksen:
https://www.ilkka.fi/uutiset/maakunta/setan-pohjalainen-varapuheenjohtaja-saarakkalalta-lakeuksien-lapsellisin-kirjoitus-1.2276500
Listalla olevat pohjalaisyritykset pitävät Saarakkalan kirjoitusta asiattomana ja surkuhupaisana:
https://www.pohjalainen.fi/uutiset/maakunta/asiatonta-ja-surkuhupaisaa-sanovat-saarakkalan-listalle-p%C3%A4%C3%A4sseet-1.2275606

On se sitten kumma, että persujen typerehtiminen ei vähene, vaikka kannatus on romahtanut alle puoleen. Eräs toinen persukansanedustaja puolestaan kitisee siitä, että joissain valtion oppilaitoksissa on yhteisvessoja, joihin kuulemma syyllinen vihervasemmiston lisäksi on kokoomus. Persuedustajien pösilöinnistä enemmän toisessa yhteydessä.

Kommenttia muokattu: 28.04.2017 klo 00:52
Nyt kun on näitä uusia ministereitä, niin pitäisiköhän lisätä määrää vielä yhdellä? Saarakkalasta voitaisiin tehdä homorummutustarkkailijaministeri.
  • 19 / 25
  • Markku Toivonen
  • 28.4.2017 12:34
Sinänsä siinä ei ole mitään uutta, että persu saa rakkuloita tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistyessä. Kyllä ne ajan myötä kuivuvat.
Se hänen "nuoruuden päähänpistonsa" lienee helluntailaisuus, joita persuissa on korostuneen paljon - vs. kepun lestadiolaiset. helluntailaisillahan ei oikein globaalistikaan uskonnolliset kyvyt riitä lähimmäisenrakkauteen seksuaalivähemmistöjä kohtaan. helluntaisiahan oli myös Nokia mission taannoinen johtaja, joka saarnasi homotuomioitaan, mutta sitten akkamiehenä hän paljastuikin kiinnostuneeksi myös nuoristamiehistä - nykyisinhän hän on puuhannut sitten taas Sleyn nuorisotyön parissa ...

Vaikuttakohan tuo persu-uskovaiskristitty Sampo Terhon joutuminen kulttuuriministeriksi mahdollisesti haitallisesti hlbt-kulttuurinkin tukiasemaan? Onkos epäsuomenuskoisella kulttuuriministerillä vaikutusta tuohon puoleen tukien yms jaossa mm. kuoroille ja teatteriryhmille?

Ai mutta nimim. Zephyrhän meni taas ihan bikkaisen sekaisin helluntailais-homofobi-persusta ;)

Kommenttia muokattu: 30.04.2017 klo 15:32
Korjaus: Tämä Saarakkalan lanseeraama "rasismin vastustajat" ei huolestuta ketään?

"--meni taas ihan bikkaisen sekaisin helluntailais-homofobi-persusta ;)"

Ja biibbolan vaari Humaseksuaali on muuten vain sekaisin eri määritelmistä? Ilmeisesti b-kirjaimen käyttö vihjaa nimimerkin tai tämän mielipiteiden olevan joten "bilalla" - eli mielestäsi bisksuaaleissa on jotain vikaa. Käytät tätä eriarvoistavaa "retoriikkaa" usein kirjoituksissasi kun olet tullut loukatksi. Onko tämä sitä homokulttuuria jota täällä peräänkuulutat?
Miten tuollainen lista syntyy? V: pitää vuosikausia seurata mediaa ja kirjata kaikki tahot muistiin jotka sanovat jotain positiivista seksuaalivähemmistöistä. Kieltämättä aika erikoinen harrastus Saarakkalalla. Mies näyttää olevan erityisen kiinnostunut..... ;-)

Tuolta listalta puuttuu muuten poliisi ja puolustusvoimat. Molemmat organisaatiot ovat sitoutuneet ohjeissaan tasa-arvoon ja molemmista löytyy seksuaalivähemmistöjä työntekijöinä. Että pistäppäs Saarakkala nämäkin synninpesät listalle.
Mä olen tosi iloinen ICT-tuki meidän firma; Mannerheimin Lastensuojeluliitto on päässyt ansioituneiden listalle.

Kommenttia muokattu: 02.05.2017 klo 21:02