YLE: Tsetseniassa homojen massapidätyksiä, useita kuolleita (juttukommentit)

  • 1 / 2
  • Jopasjotain
  • 2.4.2017 11:28
Melkoinen käänne jos Putinista tulee homojen puolustaja Tsetseniassa! Nähtäväksi jää kuka ehtii tuomita islamistien tekevät homomurhat Tsetseniassa, ainakin Suomessa ei mainita mitään islam-yhteydestä toisin kuin NYT:ssä.
  • 2 / 2
  • human
  • 2.4.2017 17:11
Uutisessa on kirjotiettu maasta, mutta tuo Tsetseniahan ei ole itsenäinen maa, vaan Venäjän federaation osa, jonkinmoinen Venäjän nukkehallinnon näennäisautonominen osatasavalta, eli Tsetseniassa jöötä pitää ortodoksi-kristitty Putinin hallintoseurakunta.
Tsetseniassa ei tehdä mitään isomman julkisuuden asiaa ilman Putinin hallinnon myötävaikutusta.

Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/T%C5%A1et%C5%A1enia

Nuo tsetseeni-Aleksejevin ilmoitukset Pridejen järjestämisestä koko Venäjällä saivat Putinin homofobiahallinnon uskonkiihkoonsa ja päättivät ilmeisestikin käyttää taas Tsetseeni-vasallinsa abrahamista viha-suternööriapua, kuten aiemminkin Putinin halliintoseurakunta on käyttänyt mm. oppositiopoliitikkojen murhauttamisissa.
Venäjää voi rassata myös kina Euroviisu-laulajattarensa Kiovaan pääsystä ja ortodoksi-kristitty Putinillle toi harmaiita hiuksia pari viikkoa takaperin Venäjällä useissa kaupungeissa opposition järjestämät mielenosoitukset, joten ... Putinin hallintoseurakunta ilmeisimmin päätti taas laittaa homot sijaiskärsimään Venäjän ongelmista ja Venäjän hallinto lähti toteuttamaan kristillistä lähimmäisenrakkautta nukkehallintonsa Tsetseniassa.

Kommenttia muokattu: 02.04.2017 klo 17:24