Transsukupuolisten oikeuksia tukeva Obaman hallinto haastettiin oikeuteen (juttukommentit)

  • 1 / 20
  • GayJenkki
  • 27.5.2016 14:57
Hyvä juttu,vaikka Obaman hallinto ansaitsisi kyllä tulla haastetuksi oikeuteen paljon muustakin kuin tästä kyseisestä asiasta. Richard Nixon oli pikkupoika verrattuna Obamaan,mutta onneksi Rebublikaanit ovat näemmä hereillä.
Pahin mahdollinen seuraaja olisi Hillary Clinton,joka Obaman tavoin on sananvapautta,perustuslakia ja osavaltioiden oikeuksia vihaava politiikko ja rehellisyyteen kykenemätön opportunisti.
  • 2 / 20
  • karhumiäs
  • 27.5.2016 19:09
Nimimerkki "GayJenkki", jos yhtää olet seurannut presidenttipeliä Yhdysvalloissa, olet huomannut, että Trumpin mielestä Etelä-Carolinan vessalaki on tuomittava. Trump on siis Obaman ja Clintonin linjoilla tässä asiassa.

Kyllä liittovaltio panee punaniskaosavaltiot nippuun.
  • 3 / 20
  • Havainnoija
  • 27.5.2016 20:39
Nimimerkki GayJenkki sekoili:
"Pahin mahdollinen seuraaja olisi Hillary Clinton,joka Obaman tavoin on sananvapautta,perustuslakia ja osavaltioiden oikeuksia vihaava politiikko ja rehellisyyteen kykenemätön opportunisti."

Kannattaisi lukea vähemmän amerikkalaisten hihhulilahkojen kirjoitelmia, niin typerehtisit vähemmän.
Kyseessä ei ole seksuaali-identiteetti vaan sukupuoli-identiteetti. Miten jopa täällä voidaan näin pahasti sekoilla termeissä.

Ja gayJenkki pysyköön vain siellä rapakon huonommalla puolella. Tänne ei kaivata periamerikkalaista ahdasmielisyyttä, abrahamilaista vihaa ja muuta jenkkischaissea.
  • 5 / 20
  • GayJenkki
  • 28.5.2016 1:35
Milloin sanoin kannattavani Trumpia? Sanoin vain että Clinton on huono ehdokas. Ja Karhumiehelle tiedoksesi että kommenttisi osavaltioiden ojennukseen laittamisesta osoittaa että et myöskään kunniota sananvapautta ja kannatat neuvostoliiton kaltaista tyranniaa,jossa valtio alistaa ihmisiä,mikä selittää kyllä oikein hyvin sen miksi kannatat Obamaa ja Clintonia.
Havainnoitsija-Ne puhuvat ihan järkeviä ja huomaisit sen jos et olisi vasemmistolaisen median aivopesemä. Ehkä elät itse kuplassa.
...kommentoijalle,miksi sitten otatte Suomeen väkeä lähi-idästä,jossa Abrahamilainen viha seksuaalivähemmistöjä kohtaan on aivan toista luokkaa kuin missään päin läntistä maailmaa?
  • 6 / 20
  • Homopallero
  • Homopallero
  • 28.5.2016 14:46
Neuvostoliitossahan miesten väliset suhteet olivat lailla kiellettyjä suurimman osan sen olemassaolosta. Kuinkakohan monen etelän änkyräosavaltioiden "sananvapauden" kannattajan mielestä kyseinen lainsäädäntö olisi hyvä juttu myös Yhdysvalloissa?

Ja Lähi-idässähän yhteiskunnan ilmapiiri on seksuaalivähemmistöjen suhteen näille syvän etelän abrahamilaisille suorastaan jumalainen, mitä nyt vähän intohimoisempi, mutta toisaalta voiko vasemmistolaisen tyrannian vastustamisessa todella koskaan mennä överiksi?
  • 7 / 20
  • Gayjenkki
  • 28.5.2016 20:34
Homopallero,Voiko vasemmistolaisen tyrannian vastustamisessa mennä liian pitkälle? Teoriassa voi,mutta käytännössä en ole vielä löytänyt yhtään esimerkkiä. Itse aion vastustaa,vaikka sitten aseellisesti kaikkea mahdollista tyranniaa,tulipa se sitten vasemmalta tai oikealta,kristityiltä tai muslimeilta. Tällä hetkellä lännen oman vasemmiston ja muslimien harjoittama tyrannia on vain paljon ajankohtaisempi uhka. 50-luvulla asia saattoi olla toisin päin,mutta nyt on nyt.
Niin, ei muuta kuin posauttelemaan mäsäksi kehän peltipoliiseja. Oikeistohallitus nosti vielä sakkomaksujakin. Minulla on individualistinen oikeus ajaa ohi.. O Tempora. Mitä vielä?
  • 9 / 20
  • Homopallero
  • Homopallero
  • 28.5.2016 22:41
Kieltämättä, tasa-arvoista avioliittoa ynnä muuta "vasemmiston tyranniaa" vastaan on kyllä jo muodostunut kristillisen oikeiston ja joidenkin muslimien yhteisrintama "perinteisten arvojen" ja "sananvapauden" puolesta.

Keidenköhän puolelle Gayjenkki asettuu tässä asiassa? Miten yhtäältä myöntää vasemmiston olevan Gayjenkille itselleen tärkeän seksuaalivähemmistöjen oikeuksien ajamisen kantava voima ja toisaalta jatkaa sen totaalista demonisointia? Siinäpä pähkinä purtavaksi. :o

Kommenttia muokattu: 28.05.2016 klo 22:51
Homopallero,Seksuaalivähemmistöjen oikeuksia ei tarvitse ajaa sillä heillä on jo kaikki tarvittavat oikeudet. Avioliitto kuuluu hetereille koska se on uskonnollinen instituutio ja sen tarkoitus on miehen ja naisen lisääntyminen keskenään,joten sitä ei lasketa.
Read my lips:Homoja ei alisteta länsimaissa.Jossain päin maailmaa sitä kyllä tehdään,nimittäin meidän suuresti rakastamassamme lähi-idässä,mikset ole niitä tuomitsemassa? Siellä sijaitsevat ainoat maat joissa kiihkouskovaiset saavat tappaa homoja oikein luvan kanssa.
Ja rubix ei mitään peltipoliiseja vastaan,ne tekee työnsä paljon paremmin kuin tavalliset poliisit joilla "resurssit" eivät riitä edes suojelemaan Suomen omia kansalaisia uusien tulokkaiden rikoksilta. Sakkojen korotuksesta olen sitä mieltä että kyseessä oli Sipilän pelle-hallituksen epätoivoinen yritys kerätä rahaa valtion kassaan,mikä on kyseenalaista toimintaa sillä sakkojen päätarkoitus ei ole kerätä valtiolle tai poliisille rahaa vaan niiden on tarkoitus toimia rangaistuksena,joka pitäisi aina suhteuttaa rikokseen. Rangaistuksia voidaan koventaa kyllä,mutta pidän moraalittomana jos niitä korotetaan siksi että valtio tarvitsee rahaa,kun maahanmuutosta ja kehitysavustakin voisi leikata.
Avioliitto ei ole taustoiltaan uskonnollinen instituutio, vaikkakin kirkko on sen historian aikana huomaansa osittain adoptoinut. Avioliitto on syntyhistorialtaan ihan maallinen instituutio. Avioliiton tarkoitus ei sen paremmin ole miehen ja naisen lisääntyminen keskenään, vaan sen tarkoituksena on vahvistaa puolisoiden sukulaisuussuhde ja velvollisuudet/oikeudet puolisoon nähden. Avioliitto on sopimusjärjestely.
Gayjenkkillähän on enemmän yhteistä muslimien enemmistön kanssa kuin näemmä kehtaa myöntää.

Älä nyt viitsi nolata itseäsi, jos avioliitto on uskonnollinen instituutio, miksi uskontokuntiin kuulumaton voi solmia lainvoimaisen siviiliavioliiton ilman minkäänlaista uskonnollista seremoniaa? Ja jos avioliiton tarkoitus on naisen ja miehen lisääntyminen, miksi se lisääntyminen tapahtuu avioliitosta riippumatta ja miksi avioliiton voi solmia ja se säilyy heteroparin ollessa sekä lisääntymiskyvytön että vapaaehtoisesti lapseton?

Hoksaatko ollenkaan noita ammottavia ja ihan arkipäiväisessä elämässä huomattavia aukkoja sanomasi ja todellisuuden välillä?

Ja muuten vielä, kaikki nuo seksuaalivähemmistöjen "tarvittavat" oikeudetkin ovat kaikki aikanaan toteutuneet nimenomaan sen pahaisen länsimaisen vasemmiston ratkaisevalla tuella ja aloitteellisuudella. Omille hengenheimolaisillesi ne ovat korkeintaan tarvittaessa propaganda-ase muslimien maahanmuuttoa vastaan. Ettekä ole senkään yläpuolella, että käyttäisitte aiemmin henkeen ja vereen vastustamianne uudistuksia ikään kuin joinain vasta-argumentteina myöhemmille uudistuksille, niin kuin on käynyt rekisteröityjen parisuhteiden kanssa.

Read you my lips: alistaminen ei ole pelkästään surmaamista. Surmaaminen tarkoittaa pelkästään surmaamista. Alistamista on myös muun muassa syrjintä, heikompaan asemaan asettaminen, verbaalinen ja fyysinen väkivalta ja kiusaaminen. Tosissasiko väität, etteivät homot kohtaa tällaista länsimaissa?

Ja miksikö en ole erikseen tuominnut Lähi-idässä homoja surmaavia kiihkouskovaisia tässä yhteydessä? Koska sellaiset hirmuteot ovat niin itsestään selvästi tuomittavia ja vääriä, etten anna kaltaistesi käyttää niitä hyväksesi vähätelläksesi ja kuitataksesi niillä ikään kuin "tarpeelliseksi pahaksi" kannattamasi ja hyväksymäsi "pehmeämmän" alistamisen ja sorron.

Länsimaisilla homojen tasa-arvon vastustajilla on yhtä suuri moraalinen oikeutus lokeroida meidät toisen luokan kansalaisiksi kuin islamistisella pyövelillä on oikeutus tönäistä meikäläisiä katolta alas. Eli ei yhtikäs mitään oikeutusta, jos et tähän mennessä hiffannut.

Kommenttia muokattu: 29.05.2016 klo 01:26
Homopallero,jos todella et näe eroa sen välillä mitä Lähi-Idässä tehdään ja sen välillä mitä Amerikkalaiset konservatiivit tekevät niin olet kyllä ainut täällä joka nolaa itsensä.
Totuus on että et mielelläsi puhu aiheesta koska se ei sovellu sun suvakki ideologiaasi,joka maalaa kuvan muslimeista kiltteinä pupuina,eikä vaarallisina terroristeina,joita he ovat.
Nimimerkki GayJenkki on selvästi aitoavioliittolainen rajat kiinni -trolli ja olkiukkoilija. Seksuaalivähemmistöön kuulumattomuutensa tuo paljasti jo ohimennen viime yönä klo 00:06. Näitä on nähty ennenkin (mm "ei avioliittoa homoille"). Never we mind.
Kirjoitustyylistä päätellen GayJenkki esiintyy täällä myös nimimerkillä LauriQueer. Tavallaan suloista alleviivata sitä, että edustaisi itse hlbti-vähemmistöä.
Tämä "Gayjenkki" puhuu aika kovia ottaen huomioon, kuinka monen itselleen kiusallisen aiheen on tästä keskustelusta jok'ikisen uuden viestinsä yhteydessä tiputtanut pois puhuttuaan itsensä pussiin. Nolosti on Gayjenkki jäänyt sanattomaksi esimerkiksi käydessä ilmi, kuinka puppua väitteensä avioliitosta ovat.

Sanoinko jossain vaiheessa, etten näe eroa Amerikan konservatiivien ja Lähi-idän islamistien tekosilla? En. Pointtini ei suinkaan ollut väittää, ettei homoja voisi sortaa usealla tavalla - toisin kuin Gayjenkki itse, jonka mielestä ainoa tapa sortaa homoa on tappaa hänet ja olla muslimi - vaan se, ettei minkäänlaisella homojen sortamisella ole mitään oikeutusta, riippumatta siitä, mitä se on. Tietysti on olemassa eroja sorron seurausten lopullisuuden suhteen, mutta se ei tee minkäänlaisesta sorrosta tarpeellista tai hyväksyttävää.

En todellakaan mielelläni puhu Gayjenkin kaltaisen omahyväisen fanaatikon kanssa aiheesta Lähi-idässä rehottava homofobia, koska - edelleen - hänen kaltaisilleen se on vaan tekosyy kiusata homoja lännessä. Samalla Gayjenkki ei vain tule vähätelleeksi lännessä harjoitettavaa homojen syrjintää, vaan myös häpäisseeksi Lähi-idässä tapahtuvien hirmutekojen uhrit. Ikään kuin homojen murhaaminen Lähi-idässä antaisi Gayjenkille oikeuden syrjiä homoja kotimaassaan.

Kommenttia muokattu: 30.05.2016 klo 17:22
  • 17 / 20
  • GayJenkki/LauriQueer
  • 31.5.2016 1:36
Jaaha,homoillako ei saa olla omia mielipitetä karhumiähen ja homopalleron mukaan?
Ja kyllä muuten kuulun lgbt-vähemmistöön,olkoonkin että sillä ei pitäisi olla modernissa yhteiskunnassa mitään merkitystä ja teidän kaltaisten ihmisten takia olen joskus saanut hävetä sitä. Te olette niitä jotka todellisuudessa eivät välitä mistään. Eurooppa ja Amerikka voivat vaikka savuta raunioina teidän mielestänne.Vasemmisto ja vihreät teidän mielestänne vapaasti tuhota talouden,kunhan vaan homot pääsevät naimisiin ja transut saa mennä valitsemiinsa vessoihin. Olette itsekkäitä ihmisiä jotka eivät välitä kuin oman marginaalisen ryhmänsä asioista,itse pyrin katsomaan asioita laajempina kokonaisuuksina.
Vakavasti puhuen,teidän kaltaiset ihmiset,sekä kaiken maailman Antti Holmat ja Jani Toivolat,ynnä muut ruikuttajat saa mut häpeämään homona olemista.
Yksi vähättelyn keinoista on väittää vähättelyn kohteen olevan "marginaalia". Vähemmistöjen kohtelu on yksi niistä mittareista, joilla yhteiskuntaa kokonaisuutena voi arvioida.

Vakavasti puhuen, muuhun kuin yhdenvertaisuuteen tyytyminen ja etenkin sellaisen tilanteen ilmaisemisen oikeutetuksi näyttäytyy säälittävänä. Aikanaan oli sellaisia homoja, joiden mielestä dekriminalisoinnin lisäksi ei olisi pitänyt pyrkiä eteenpäin, vaan tyytyä osaansa. Onneksi nuo vellipeput eivät asiaa ratkaisseet. Mutta kyllähän tossun alla viihtyviäkin on.
Voi hellanlettas sentään mikä itkupotkuraivari.

Tarkoittaako se, että sinun kanssasi ollaan jyrkästi eri mieltä sitä, ettei sinun anneta olla sitä mieltä mitä olet?

Ei ole muiden ilkeyden syytä, ettei Gayjenkki kykene seisomaan omien kantojensa takana. Täytyy kyllä sanoa, että näennäinen, omasta kapeakatseisuudesta ja itsehäpeästä juonnettu vaihtoehdottomuus on kyllä ainoa syy olla Gayjenkin kanssa samaa mieltä, minkä nimimerkki itsekin tiedostaa epätoivoisista purkauksistaan päätellen. Säälittävää on kyllä, eikä vähimmäistäkään myötätuntoa herättävällä tavalla.

Miksi Gayjenkki muuten yhtäkkiä puhui homoavioliitoista ja transsukupuolisten vessavalinnoista ikään kuin yhteiskunnan ylipäisestä "tuhoamisesta" irrallisina asioina, pelkästään kokonaisuuden kannalta itsekkäinä syinä äänestää vihreitä ja vasemmistoa? Varovasti nyt, muutenhan tulet kohta jo ihan avoimesti myöntäneeksi, että pidät näiden tavoitteiden toteuttamista mahdollisena tuhoamatta länsimaista yhteiskuntaa ja joudut taas kohtaamaan sen tosiasian, ettet osaa perustella, miksi vastustat niitä. Et sinä mitään laajempia kokonaisuuksia huomioi, vaan keksit tekosyitä ja kaiken maailman salaliittoteorioita, yleistyksiä ja kärjistyksiä, demonisoit kaikki kanssasi eri mieltä olevat ja uhriudut sitten tekopyhästi, kun et muutakaan voi noiden valitsemiesi onnettomien mielipiteiden tueksi tehdä.

Kommenttia muokattu: 31.05.2016 klo 12:14
GayJenkki/LauriQueer -trollimme esiintyy myös näköjään nimimerkillä Joonatan. Sama kirjoitustyyli, samat kielioppi- ja kirjoitusvirheet ja sama uhrautuva argumentointi.

Erimielisyyttä ei ole ollenkaan vaikea ymmärtää ja hyväksyä. Valheella sen sijaan on lyhyet jäljet, myös false-flag trollauksella.