Puoskarit eivät luovuta. Annetaan toiminnalle vain uusi nimi ja homma jatkuu (juttukommentit)

  • 1 / 18
  • decoctor Sokal
  • 6.3.2013 12:35
Puhe puoskaripykälistä on tainnut säikäyttää - tai kirvoittaa kielelliseen kekseliäisyyteen.

Tähänkin asti ovat psykokultti Aslan ja suomalaiset eheytys-alakulttuurit pelanneet erilaisilla korteilla: välillä kyse on ollut mukamas faith-based psykoterapiasta (NARTH), välillä "sielunhoidosta", välillä on markkinoitu "vertaistukea", välillä on levitetty tuhattaiturillistakin pseukotiedettä - ja nyt onkin kyse uskonnonharjoituksesta.

Erilaisten kiertoilmausten ja peitetermien sepittely ja kielellinen notkeus on yhteistä kaikille uskomushoidoille: "Kurssilla käytävän ohjelman sisältö on samankaltainen (sic!) kuin aiemmin, joten kurssi antaa edelleen (sic!) eväitä omaan opetuslapseus- ja eheytymisprosessiin (sic!)."
  • 2 / 18
  • Ei_avioliittoja_homoille
  • 6.3.2013 15:51
Antoivathan homoaktivistitkin uuden nimen samaa sukupuolta olevien avioliittolaille. Sukupuolineutraali avioliittolaki vaihtui tasa-arvoiseksi avioliittolaiksi.
E-a-h-, tiedät siis kuka antoi tämän uuden nimen. Antaapa tulla faktoja, kun olet noin hyvin informoitu. Olen kiinnostunut ihan vain historiankirjoituksen kannalta. Kunnia sille, jolle kunnia kuuluu.
Tuo "Opetuslapseusviikko" on toisaalta aika kömpelö nimi, mutta toisaalta takana on tärkeä idea. Suomen perustuslaki takaa jokaiselle oikeuden harjoittaa uskontoaan kenenkään sitä estämättä. Kun "eheyttäminen" ei mitenkään suoraan sovi uskonnonharjoittamiseksi, annettiin asialle uusi uskonnollinen nimi ja homma pelittää.

Ei tämä ole ensimmäinen kerta kun Aslan ja eheyttäjät ovat vedonneet uskonnonvapauteen, vaikka muuta puuhaavatkin juuri noiden käsitteiden alla.
  • 5 / 18
  • Homopallero
  • Homopallero
  • 6.3.2013 19:18
Siis wau mikä argumentum ad logicam ja virheellinen analogia Ei_avioliittoja_homoille -trollilta. Milloinkohan keksii jotain tekemistä elämälleen?
  • 6 / 18
  • decoctor Sokal
  • 6.3.2013 20:15
Juhani V.: "Tuo "Opetuslapseusviikko" on toisaalta aika kömpelö nimi, mutta toisaalta takana on tärkeä idea. Suomen perustuslaki takaa jokaiselle oikeuden harjoittaa uskontoaan kenenkään sitä estämättä. Kun "eheyttäminen" ei mitenkään suoraan sovi uskonnonharjoittamiseksi, annettiin asialle uusi uskonnollinen nimi ja homma pelittää."

- Tällaiset käännökset ja väistöt olivat odotettavissa. Etenkin kun valtakunnallinen MIELENTERVEYSPOOLI nyt 26.2. kannanotossaa nosti esille "eheytykset" ja kiirehti puoskaripykäliä. Poolin, joka edustaa suurta joukkoa asiantuntija- ja potilasjärjestöjä, kannanotolla on painokkuutta.

Suosittelen jokaista etsimään Kotimaa24 SMS:n toiminnanjohtaja Marita Ruohosen, jolla on Poolin vetovuoro, tuoreen haastattelun ja lukemaan sitä. Paine on kasvamassa.

Juhani V.:"Ei tämä ole ensimmäinen kerta kun Aslan ja eheyttäjät ovat vedonneet uskonnonvapauteen, vaikka muuta puuhaavatkin juuri noiden käsitteiden alla"

Siksipä tarvitaankin Poolin vauhdittamia puoskarointeja rajoittavia, haavoittuvia ryhmiä suojelevia ja uhriutuneita voimaannuttavia pykäliä.
  • 7 / 18
  • decoctor Sokal
  • 6.3.2013 20:26
Laitoin tähän vielä linkit SMS:n Marita Ruohosen haastatteluun ja Mielenterveyspoolin aika suorasanaiseen lausuntoon:

http://www.kotimaa24.fi/uutiset/kotimaa/10685-jalovaara-vain-jaeaevuoren-huippu
http://www.mtkl.fi/?x752385=1581749

Tapaus Jalovaarasta muistetaan, että tuokin maallikkoparantelija on julkimediassakin häätänyt "homouden ja skitsofrenian henkiä". "Valtaustilaterapiat" ja eksorsismi liittyvät toisiinsa ja löytyvät "eheytys"-oppien taustoista.
  • 8 / 18
  • Havainnoija
  • 7.3.2013 0:07
Aslan ry:n eheyttäjäpuuhamies Ari Puonti, joka on väsännyt useita valheellisia huuhaakirjoja homoudesta, toimii nykyään myös Amerikasta lähtöisin olevassa kiihkouskovaisten Uusi viini -liikkeessä pastorina. Se on käytännössä sama asia kuin Alfa, jonka jatkojalostettu muoto on Healing Rooms -rukousklinikat, joissa rukoillaan mm. homoudesta parantumista.

http://www.healingrooms.fi/?sid=7

Kuviot ovat niin monimutkaisia, että niistä on välillä vaikea saada selvää. Ilmeisesti Aslan ei enää tuota tarpeeksi, joten Puonti on kehitellyt uusia konsteja eli edistää amerikkalaisfundisten vaarallista huuhaata Suomessa.

http://helsinkivineyard.fi/?q=fi/page/Yhteystiedot-20120921

http://helsinkivineyard.fi/fi/geneettinen_koodi

Edellä mainitut kuuluvat niiden ryhmien joukkoon, jotka hyökkäävät homoja ja muita omasta mielestään poikkeavia vastaan yrittäen aivopestä.
Puoskarit perustavat jatkuvasti uusia yhdistyksiä ja keksivät uusia termejä, mutta sama vahingollinen toiminta jatkuu.

Kommenttia muokattu: 07.03.2013 klo 00:17
En ymmärrä mikä tässä ehetymishoidoissa on niin paha asia että se pitäisi kieltää lailla ..Eihän sinne ketään homoa pakosta raahata ehetymään enkä oikein tajua että ketä se loukkaa jos joku jätkä on päättänyt ryhtyä heteroksi sehän on vain iloinen asia sen perheelle että lapsenlapsia on toivon mukaan tulossa...
Jos ei kerran ymmärrä, kannattaisiko siinä tapauksessa ottaa selvää kuinka tuhoisaa eheytyspuoskareiden harjoittama seksuaalisuuden ja itsetunnon sabotoiminen on ennen kuin lähtee kommentoimaan tuollaista roskaa.

Ja jos ei senkään jälkeen ymmärrä, on Janne Nousiaisen tehtävä valinta homofobisten uskomustensa ja totuuden uskomisen ja moraalisen selkärangan hankkimisen väliltä.
Tavallaan asiaan liittyen tämäkin "taannoinen":

”What harm would it do, if a man told a good strong lie for the sake of the good and for the Christian church ... a lie out of necessity, a useful lie, a helpful lie, such lies would not be against god, he would accept them.”
– Martin Luther, Lying: Moral Choice in Public and Private Life.
Anteeksi sinä "Ei avioliittoja homoille" -nimimerkki: Miksi olet jatkuvasti täällä Gay-sivustoilla kommentoimassa, jos koet valtavaa tuskaa tämän ihmisarvoisen tasavaretaisuuden toteutumisesta? Onko se pois jotenkin Sinulta? Haluatko "pelastaa meidät syntiset"? Oletko arvokkaampi Jeesuksen silmissä lietsomalla homofobista vihaasi täällä?

Oikeasti, älä jaksa: Itse ainakin menen reilusti helvettiin, jos rakkauteni on väärin. Älä turhaan siis käytä aikaasi meihin syntisiin. Mene pelastamaan heteroita joihin itsekin kuulut (muka) ja joilla on varmasti paljon omantunnontuskia. Ihan oman mielenterveytesi puolesta.
  • 13 / 18
  • Ei_avioliittoja_homoille
  • 8.3.2013 0:07
"Anteeksi sinä "Ei avioliittoja homoille" -nimimerkki: Miksi olet jatkuvasti täällä Gay-sivustoilla kommentoimassa, jos koet valtavaa tuskaa tämän ihmisarvoisen tasavaretaisuuden toteutumisesta? Onko se pois jotenkin Sinulta? Haluatko "pelastaa meidät syntiset"? Oletko arvokkaampi Jeesuksen silmissä lietsomalla homofobista vihaasi täällä?

Oikeasti, älä jaksa: Itse ainakin menen reilusti helvettiin, jos rakkauteni on väärin. Älä turhaan siis käytä aikaasi meihin syntisiin. Mene pelastamaan heteroita joihin itsekin kuulut (muka) ja joilla on varmasti paljon omantunnontuskia. Ihan oman mielenterveytesi puolesta."

Voi voi, näyttää ottavan koville.

Käyn täällä sivustolla sen takia, että täältä saa hyvin tietoa esim. siitä, missäpäin maailmaa homot ovat ehkä saamassa (etu)oikeuksia. Pidän myös keskustelemisesta, joten siksi kommentoin tänne.

Tiedoksi vaan, että en ole koskaan käyttänyt täällä sivustolla mitään jeesusargumentteja.

On typerä kysyä, olisiko homoliitot jotenkin minulta pois. Yhtä hyvin voi kysyä, mitä se on sinulta pois, jos sisarusparit menevät naimisiin. Kysymys on loppupeleissä arvoista. Itse pitäydyn luonnollisissa arvoissa, enkä yritä tehdä luonnottomasta luonnollista.

Taidat olla, AnteroHKI, joku Homopalleron luoma feikkinikki.
Lähisukulaisten liitoilla on selvä maallinen haitta näiden mahdollisille jälkeläisille. Avioliitoilla kahden samaa sukupuolta olevien aikuisten välillä ei ole mitään maallista haittaa vaan paljon maallista hyötyä sekä asianomaisille että yhteiskunnalle.

Kiva kun myönsit että tätä vastaan ei tosiaan ole kuin uskonnollisia ja älyllisesti kestämättömiä argumentteja jossa sinä taidat nyt viitata homouden luonnottomuuteen. Harmi vaan et tutkimus kertoo näin: "research showed that same-sex behavior is a nearly universal phenomenon in the animal kingdom, common across species." (http://en.wikipedia.org/wiki/Homosexual_behavior_in_animals)

Onko sulla muita älyttömiä argumentteja kuin tuo vanha luonnottomuus kortti jota myöskin heiluteltiin kun tummaihoiset ja valkoihoiset ekoja kertoja länsimaissa avioliittojaan suunnitteli.
Jäin miettimään jos puhuitkin että homoliitot ovat luonnottomia niin sit sinun olisi hyvä lukea tää: "Monogamy is so rare in the animal world that only 3-5 % of the mammals are known to form lifelong pair bonds" (http://news.softpedia.com/news/Monogamy-is-an-Oddity-42006.shtml)

Selkeesti jos sua 'luonnollisuus' ajaa eniten niin sinun pitää nyt ajaa kaiken avioliiton kieltämistä koska luonnollistahan selkeästi eläinkuntaa katsoen olisi että me kaikki naidaan keskenämme?

Vai oliko tää luonnollisuuteen vetoaminen taas tätä mutua jota ei muka saa kyseenalaistaa koska kyse on luonnollisuudesta sinun pääsi sisällä eikä niinkään ns. todellisuudessa jonka me valitettavasti jaamme.
"Voi voi, näyttää ottavan koville.

Käyn täällä sivustolla sen takia, että täältä saa hyvin tietoa esim. siitä, missäpäin maailmaa homot ovat ehkä saamassa (etu)oikeuksia. Pidän myös keskustelemisesta, joten siksi kommentoin tänne.

Tiedoksi vaan, että en ole koskaan käyttänyt täällä sivustolla mitään jeesusargumentteja.

On typerä kysyä, olisiko homoliitot jotenkin minulta pois. Yhtä hyvin voi kysyä, mitä se on sinulta pois, jos sisarusparit menevät naimisiin. Kysymys on loppupeleissä arvoista. Itse pitäydyn luonnollisissa arvoissa, enkä yritä tehdä luonnottomasta luonnollista.

Taidat olla, AnteroHKI, joku Homopalleron luoma feikkinikki."

Reps! Kuka se tänne kirjoitteli "Konservatiivina" ja ties minä muuna ennen kuin keksi tuon mauttoman luonnottomuuden nimimerkikseen? Minähän nimenomaan olen ainoa tässä maailmassa, joka näkee EAH:n näennäisargumentaation lävitse, aivan. Minulla ei ole mitään tekemistä nimimerkin "AnteroHKI" kanssa.

Käyt täällä sivustolla vihapuheinesi siksi, koska olet pahasti kaapissa etkä voi sietää sitä, että muut homot haluavat samat oikeudet sellaisina kuin ovat. Siinä ne sinun etuoikeutesi = kaikki eivät tee niin kuin sinä haluat. Orastava narsistinen persoonallisuushäiriö toisin sanoen.

Mitä keskusteluun tulee, Ei_avioliittoja_homoille vaan jauhaa parempaa yleistä tietämystä vastaan ja urputtaa insestistä, kun ei osaa suoraan kertoa, mitä vikaa tasa-arvoisessa avioliitossa on. Samaa on toistunut jo puoli vuotta.

Surkeasti epäonnistunut ja typerä analogia kumotaan taas tuossa ylempänä namelesin kommentissa, mutta missä on Ei_avioliittoja_homoille -trollin vasta-argumentti? Jokainen voi selata näitä EAH:n "keskusteluja", jossa k.o nimimerkki poistuu aina lopulta väittelystä häviäjänä, koska todellisuus puhuu häntä vastaan.

Ei ole jeesusteluja vielä kuulunut ei, mutta Ei_avioliittoja_homoille ei silti mistään maallisesta koskaan puhukaan. Hänellä on aivan oma, uskonvaraiseen luontojumalaan pohjautuva aukkoinen käsitys luonnollisuudesta ja siihen liittyvistä "arvoista".

Ihan hykerryttää ajatella kuinka "luonto" tarkoittaa maaperää, meriä ja elukoita ja "luonnollisuus" kaikkea, mikä on fyysisessä maailmassa olemassa. Miten joku voi olla noin sivistymätön taikauskoinen, joka yrittää tehdä luonnollisesta luonnotonta? Voit inhota homoja koko kateutesi mitalla, ei se meistä luonnottomia tai sairaita tee.

Jos esittäisin EAH:n luonnollisuuspuheet jollekin biologian ammattilaisille, ei naurulle tulisi loppua. Niin totaalisen pihalla ja mauton tämä häirikkö on. "Ihan hetero" homosivustolla päivystämässä "homojen etuoikeuksien etenemistä"? Hanki elämä!
Heitin muuten näin matinkyläläisenä seuraavan Espoon palauteboksiin:

"Ovatko Espoon kaupungin omistamien kiinteistöjen käytöstä päättävät tahot tietoisia siitä, että Matinkylän ja Albergan kartanoissa toimiva "Healing Rooms" -"rukouspalvelu" on osa USA:sta käsin johdettua äärifundamentalistista lahkoa, joka m.m. harrastaa puoskaroinniksi luokiteltuja homoseksuaalien n.s."eheytyshoitoja"?

Ehdotan, että kaupunki sanoutuu täysin irti k.o. järjestöstä eikä anna tilojaan sen käyttöön."
Healing Room- toiminta ei mitenkään varsinaisesti liity homoseksuaalisuuteen. Sinne saa tulla pyytämään rukousta minkä asian puolesta tahansa. Rukoiltava itse määrittää rukouksen aiheen, ja sitä kunnioitetaan. Olen itse ollut mukana aloittamassa toimintaa ja koulutuksessa, eikä homoseksuaalisuudesta puhuttu halaistua sanaa. Sinne ovat kaikki tervetulleita. Olen kristitty, enkä vihaa homoja mitenkään. Älä sinäkään vhaa meitä.