BB-Sauli ei perusta avioliittoasioista (juttukommentit)

Mielestäni aika tökeröä ohjelman juontajalta ruveta nyt suorassa lähetyksessä utelemaan kenenkään avioliittoaikeita. Se on niin henkilökohtainen asia, että en ymmärrä miksi asian pitäisi muille kuulua. Ja kun ottaa huomioon että Koskinen asuu amerikkalaisen miehensä kanssa Kaliforniassa, jossa homoliitot ei myöskään ole sallittu ja nekin "avioliitot" mitkä USA:ssa ylipäänsä on laillisia ei tuo pareile tasavertaisia oikeuksia heteroparien kanssa, niin en sinänsä ihmettele, jos henkilökohtaisella tasolla avioliitto ei tunnu kovin ajankohtaiselta. Yleisellä tasolla toki toivon, että Koskinen on tietoinen mitä Suomessakin tapetilla ollut sukupuolineutraali avioliitto tarkoittaisi homojen oikeuksille, mutta hänen kantansa siihen jäi haastattelussa ehkä hiukan hämäräksi.
  • 2 / 5
  • seurakuntapastori
  • 4.3.2013 20:26
Joo ja yhtä typerää on, että sivuston toimitus alkaa täällä märehtimään asialla. Homoseksuaalisuus ei ole mikään ammatti tai virka, jonka mukaista sarkaa pitäisi hoitaa kahdeksasta neljään ja virka-ajan jälkeenkin, vaikka olisi kuinka julkisesti homo.
Antakaa nyt herran jumala näitten kahden jo olla! Menevät naimisiin jos tahtovat. Jos eivät niin sitten ei. Se ei varmaankaan ole kenenkään muun huolenaihe. Voi apua.
  • 4 / 5
  • Public eye
  • 5.3.2013 12:59
Julkkikset tuovat tai ovat tuomatta yksityiselämäänsä julkisuuteen aivan vapaasta tahdostaan. Kenenkään ei ole halutessaan mahdotonta kieltäytyä järjestelmällisesti kommentoimasta yksityiselämäänsä ja parisuhdettaan koskevia asioita. Jos näin ei toimi, niitä kysymyksiä sitten tulee jatkossakin. Valitettavan totta näyttää useimmiten myös olevan, että viis siitä mitä puhutaan, pääasia että puhutaan.

Julkkikset hyötyvät esilläolosta ja toimittajien työnä on kertoa massoja kiinnostavista asioista. Kummallakin on tuote myytävänä ja ne ostavat joita tuote kiinnostaa.
^Mulle on kyllä tullut sellainen käsitys, että Sauli ei ole juurikaan parisuhdettaan tai yksityiselämäänsä kommentoinut, mutta sen sijaan muusta elämästään, tyylistään, juhlistaan jne on kyllä blogissaan ahkerasti kirjoitellut. Enemmänkin tuntuu, että se on se suhteen toinen osapuoli ollut otsikoissa erinäisistä lausunnoistaan ja haastatteluistaan, joissa on parisuhdettaan enemmänkin ruotinut.

Mutta se on totta, että toimittajat kysyvät siitä mikä massoja kiinnostaa, mutta siltikin minun mielestä avioliitto, josta Lambert on useaan kertaan jo kommentoinut ettei aio avioon, ylitti jonkinlaisen rajan. Vähän kuin kysyisi joltain toiselta vieraalta, että noh, oletkos lapsia ajatellut hankkia. Miksi tuonkaltaisia kysymyksiä pitää keneltäkään, edes julkkikselta, kysellä suorassa tv-ohjelmassa?