Wienin arkkipiispa ja täytekynä (juttukommentit)

  • 1 / 4
  • Heppuli
  • 13.1.2009 0:09
"Sperma heikkenee, koska naiset syövät pillereitä ja pillerien jäämät leviävät ympäristöön ja miehen genitaaleihin." Paljon mahdollista - en ole kuullut tätä teoriaa muualta, mutta se sopii todella hyvin tosiasioihin. Pillerien määrät ovat maailmanmitassa valtavia - ja sisältö ihan eri luokan kamaa kuin muovien pehmentimet yms.

Miksei fariseususkoisia saisi käännyttää? Jos se onnistuisi oikeasti, ratkeaisi moni ongelmakin samalla .... farisealaisuus/juutalainen uskonto (uskovatko he itse siihen?) on käsittämätöntä.... Mitä on tuloksena, kun sitä pumpataan joillekin päähän lapsesta asti .... asenne: muut eivät ole mitään meihin verrattuna?
  • 2 / 4
  • Public eye
  • 13.1.2009 0:29
Heppuli kirjoitti: "Miksei fariseususkoisia saisi käännyttää?"

Jos tuo "fariseususkoiset" tarkoittaa juutalaisia, mitä tai ketä se hyödyttäisi? Ojasta allikkoon. Farisealaisuudesta inkvisitionismiin.
  • 3 / 4
  • Ransom
  • 13.1.2009 1:04
"Viime viikolla Osservatori Romanossa keskusteltiin sperman laadun heikkenemisestä. Sperma heikkenee, koska naiset syövät pillereitä ja pillerien jäämät leviävät ympäristöön ja miehen genitaaleihin."

Olipas taasen kehnoa propagandaa Vatikaanilta: asetetaan miesten lisääntymiskyky ja naisten oikeus syntyvyydensäännöstelyyn vastakkain. Ei mitenkään yllättävä veto instanssilta, joka haluaisi kieltää ehkäisyn käytön kokonaan. Vastakkainasetteluun ei ole kuitenkaan syytä, koska kemianteollisuudessa tehtaillaan vuosittain tuhansia uusia yhdisteitä, joiden pitkäaikaisista vaikutuksista ei ole tietoakaan. Tällä hetkellä tunnetaan useita, vaarattomina pidettyjä yhdisteitä, joilla on estrogeenin tapaisia vaikutuksia. Mahdollisilla ehkäisypillereiden jäämillä lienee tässä kumulatiivisessa kemikaalikoktailissa vain minimaalinen rooli. Tosin, eipä kannata aliarvioida sanoman alitajuista viestiä: naiset ovat Vatikaanin mukaan kastroimassa miehiä :D
  • 4 / 4
  • vaeltaja2006
  • 13.1.2009 8:12
Myös Salzburgin apulaispiispa kirjoittelee



Salzburgin apulaispiispa Andreas Laun on jälleen ahertanut homokysymyksen kimpussa. Syyskuussa 2007 hän oli pääpuhujana psykiatrikongressissa, jossa olivat koolla manaajat ja muut homojen parantajat. Nyt Laun on julkaissut esseen, jossa hän rinnastaa homoideologian kannattajat muslimeihin. Hän varoittelee yhteiskunnan homottumisesta. Parempi vaihtoehto olisi ajoissa hoitaa kaikki homot ja lesbot.

Apulaispiispa kirjoittaa, että muslimi ei saa vaihtaa uskontoa. Homoseksuaalit ajattelevat muslimien tavoin: homot sanovat, että seksuaalista suuntautumista ei voi muuttaa. Homot haluavat kieltää suuntautumisen muutoksen niiltä, jotka haluaisivat muuttua. Sellaisia terapeutteja uhkaillaan, jotka haluavat olla muutoksessa apuna.

Andreas Laun on erityisen tuohtunut siitä, että Hollannissa Onze Weg –säätiötä ei enää tueta julkisista varoista, koska järjestö auttaa homoja muuttumaan heteroiksi. Tämä on selkeä esimerkki maailman homostumisesta.

Launin teksti julkaistiin kath.net –sivustolla. Siinä hän kertoo, että homot ovat hyvin epäloogisia ihmisiä. Kun transihminen haluaa sukupuolen vaihtamista ja menee kirurgisiin operaatioihin, homoideologit vaikenevat, mutta kun joku haluaa vaihtaa homotaipumuksiaan heterosuuntautumiseksi, ollaan tuohtuneita ja kaikki sellaiset yritykset halutaan kieltää.

Apulaispiispa Laun on monesti ottanut yhteen homojen ja lesbojen kanssa. Kun toukokuussa 2008 homot ja lesbot osallistuivat katolisiin kirkkopäiviin, piispa piti sitä skandaalina.