HLBTIQ-oikeuksien lyhyt historia (juttukommentit)

  • 1 / 1
  • vaeltaja2006
  • 16.1.2009 8:55
Hintti-solvauksia Saksan armeijassa v. 2009Rostockin alueen homo-neuvontapisteen Rat&Tat seksuaalipedagogi on lähettänyt eilen Saksan puolustusministerille avoimen kirjeen. Kirjeessä kerrotaan, että yksi seksuaalipedagogin asiakas kärsii Bundeswehrin epäystävällisistä käytännöistä. Kirjeessä on esimerkkejä:

Kun ollaan marssimassa, pitää säilytttää etäisyydet. Jos menee liian lähelle edelle marssivaa, on hintti.
Kanttinin ovi ei aukea täsmällisesti. Puhe on tällaista: "avatkaa vitun hintit se hinttiovi auki. Syödessä: Se on homo, jolla on vain juustoa leivän päällä. Tuvassa: Pankaa se hinttiovi kiinni. Komppania rivissä: Seisokaa kunnolla vai oletteko jotain hinttejä. Ilmoittatuminen peruskoulutukseen: Olet sä joku homo vai mitä.

Kirjeessä ihmetellään, että Saksan puolustusvoimissa kouluttajien keskuudessa vallitsee tällainen homovihamielinen ja ihmistä kunnioittamaton ilmapiiri. Seksuaalipedagogi kertoo, että tällaiset puheet ovat vahvasti kuormittaneet hänen asiakastaan. Hän on vasta 2 viikkoa ollut palveluksessa. Tällä hetkellä hän on psykologisessa ja lääketieteellisessä hoidossa.

Kirjeessä vaaditaan, että tällaisiin koulutusmenetelmiin välittömästi puututaan. Samalla vaaditaan julkista kannanottoa.

*****

Suomen tilanteesta:
http://ranneliike.net/keskustelu.php?act=newmsg&grpid=41&thrdid=6034