Uskonto ja homoseksuaalisuus

Ace, jätit jälleen kerran vastaamatta Kian viestin alkuosaan. Mitä Jumala sinun mukaasi sanoo siitä?
"Ace ei vastaa tekeekö kahdensukupuolen ominaisuuksilla osittain tai kokonaan syntynyt ihminen syntiä jos on jomman kumman sukupuolen kanssa seksuaalisesti tai emotionaalisesti suhteessa. Ace ei vastaa koska raamatusta ei löydy selitystä eikä tulkintaa tähän."


- Itse en ainakaan tunne/tiedä yhtään kahdensukupuolen ominaisuuksilla osittain tai kokonaan syntynyttä ihmistä. Joko käytetään sanaa "Mutaatio" tai sitten vain muuten "Handicaped = vammainen", mikäli puhumme ns. fyysisestä olemuksesta. Mutta jos puhumme Henkisestä, niin silloin ihminen on muuten vain "Kieroutunut" tai Henkisesti sairas, jos kuvittelee olevansa 2 sukupuolen edustaja. Se Ei ole synnynnäistä if u didn't know.. ;)
" Ei ole synnynnäistä if u didn't know.. ;) "

itseasiassa, on mahdollista että ihminen syntyy molemmin sukupuolin varustettuna, tälle on oma termikin mutta harmikseni en tätä muista.

Jo pelkästää kromosomien kanssa voi tulla xy / xx lisäksi xxy, tällaisia tapauksia on tosin todella vähän
Fyysiseltä olemukseltaan voi syntyä. Yleensä nämä ihmiset kuolevat jo 2kk ikäisinä, joko luonnollisesti, tai sitten leikkauksessa.
Kantolan tapauksessa paljastuu kirkon kaksinaismoralismi. He eivät muka tienneet mitään kirkon johdossa! Aivan varmasti tiesivät, jos sen tiesi vaimokin.

Ace parka! Et tiedä katumisesta yhtään mitään!Katuminen on sama asia kuin usko anteeksiantamiseen...ja Jumalan armo on kuin taivas, joka kaartuu päämme päällä.
Jumalako nuokin asiat Sinulle on kertonut, ace. -?

Todennakoisesti, koska LUKEAHAN Sina et osaa. -R
No ainakin sen verta lukea osaan, että tiedän Raamatun kieltävän homoseksuaalisuuden.
Ace, mitä sinulle pitäisi sanoa!? En ymmärrä mitä saat siitä, että jankutat tuota samaa sanomaasi täällä? Tiedän, että sinun kaltaistesi ihmisten kanssa on mahdotonta keskustella tällaisista asioista, mutta olen jälleen kerran tyrmistynyt ja turhautunut tämän juupas-eipäs-väittelyn tuloksista. En koskaan ole pystynyt käsittämään, kuinka joku voi olla noin mustavalkoinen ajatusmaailmaltaan. Minun (tai kenenkään muunkaan täällä) on aivan turha alkaa väittää, että et ole sisäistänyt muutamia elämän perusasioita, sillä sinulla on raamattusi, johon voit aina vedota ja poimia sieltä tilanteeeseen sopivia väitteitä. Ja koska sinulle vain raamatussa kirjoitettu on ainoaa oikeaa totuutta, voit siihen nojaten väittää, että TIEDÄT olevasi oikeassa. Tämä "tietämys" taas estää sinua näkemästä uskonnon ristiriitoja ja käsittelemästä niitä objektiivisesti -tämän vuoksi et myöskään pysty minkäänlaiseen järkevään keskusteluun, mikä voisi pakottaa sinut ajattelemaan asioita toisista näkökulmista.
Uskon että Ace täällä keskustelee pelkästään lähimmäisen rakkaudesta meitä homoja kohtaan. Raamattua hän osaa lukea, mutta ei kykene sitä ymmärtämään, ts lukee kuin piru Raamattua.

Kenenkään kanssa, joka "tietää" Jumalan tahdon, on aivan turha yrittää keskustella mistään syvällisestä. Olemme täällä nähneet mm. miten Ace ymmärtää käsitteen lähimmäisen rakkaus. Jo tämä kertoo meille, ettei hän ole ymmärtänyt Raamatusta yhtään mitään.

Jotkut vaan luulevat olevansa armoitettuja tuomitsemaan muita helvettiin yms, mutta minkäs teet kun on lusikalla annettu. No, Jumala on heidätkin luonut, koettelemuksiksi kenties lähimmäisilleen.
En ole puhumassa täällä mistään lähimmäisrakkaudesta, vaan synnistä, joista teidän olisi päästävä eroon, jos mielitte taivaaseen..
Ymmärrän ja näen tämän, Ace. Se juuri onkin ongelmasi, et tajua edes mitä lähimmäisen rakkaus on. Mieti sitä ja lue sitten Raamattusi uudelleen.

Nykyisellä käyttäytymiselläsi et taivaaseen pääse.
Kyllä minä tiedän mitä lähimmäisrakkaus on, mutta te ette tiedä Jumalan asettamasta rakkaudesta mitään. Siksi ottakaa vastaan hänen rakkautensa, ja luopukaa tästä irstaasta elämäntavastanne, missä nyt elättä. Ottakaa vapahtajamme iloiten vastaan.
Kaadetaanpas lisää bensaa liekkeihin!
Vain synnittömienkö siis on taivasten valtakunta?
Mahtaakohan helluntailiikkeessä olla kovinkin yleinen tämä syndrooma:

"Putkinäkö syntyy siten, että näkökenttä supistuu vähitellen laidoiltaan. Hyvin tavallista on, että keskeisen näön ympärille muodostuu samalla rengasmainen, laajeneva sokea alue. Samalla myös esineet voivat "hävitä", minkä seurauksena on helposti törmäilyjä. Lopulta jäljelle jää vain ns. putkinäkö, joka saattaa olla hyvinkin tarkka.

Putkinäköinen ihminen pystyy lukemaan, mutta liikkuminen tuottaa hankaluuksia. Koska aivot hyödyntävät kuvan muodostamisessa kaikki mahdolliset näön jäänteet ja paikkaavat puuttuvat alueet, henkilölle syntyy taudin alkuvaiheessa illuusio täydellisestä näkökentästä."
Taivaassa ei syntejä tunneta. Mutta niinkauan kuin täällä maassa elämämme, olemme synnin alaisia/vaikutuksessa... mutta niitä syntejämme katumalla ja Jumalaa seuraamalla varmistamme paikkamme taivaassa.
Niinhän sinä oletkin menossa, jos et tee parannusta homoseksuaalisuudesta.. se on se pointti tässä.. ;)
Ace, sinä et sitä päätä mihin sinä tai minä menemme.
Et myöskään voi siitä mitään tietää. Et kai sentään usko olevasi Jumala tai Pyhä Pietari? Jos uskot, se ei ole minulle mikään yllätys sekään.

Sen tiedän kyllä, että sinun taivaasi on minun helvettini.
ette te uskovaiset kukaan tiedä mihin joudutte. Siis te muutama jotka tuossa edellä uhootte.
"Ace, sinä et sitä päätä mihin sinä tai minä menemme.
Et myöskään voi siitä mitään tietää. Et kai sentään usko olevasi Jumala tai Pyhä Pietari?"

- En ole koskaan niin väittänytkään että olisin Jumala tai Pyhä Pietari. Katos pikkuinen, kun siellä isossa kirjassa, Raamattu nimeltään, kerrotaan, että miten tulisi elää, Jumalan tahdon mukaista elämää, niin.. ja siellä myös kerrotaan miten pääsee taivaaseen.. ;)
En minä mitään päätä, se on Raamatussa jo päätetty.
Ei kai Raamatussa ole mitään päätetty? Kyseiseen Isoon Kirjaan on toki tallennettu monien kristinuskon kehittymiseen vaikuttaneiden ihmisten kirjoituksia ja käsityksiä, mutta ei siinä kyllä mitään "päätöksiä" ole?

Ihan taas oheiskysymyksenä nimimerkille "Ace.": Mitenkäs sitten noiden orjien suhteen... Montakos ihmistä voin pitää orjana, että "tie Taivaaseen" on mahdollinen?
"Mutta mutta, Ace, miksi et noudata kaikkea Raamatussa sanottua?"

- Pyrin noudattamaan, mutta ei ihminen tule koskaan niitä kaikkia täyttämään. Armosta pääsemme taivaaseen, emme tekojemme kautta.

smo;
- Miten Orjat liittyvät homoseksuaalisuuteen..?
Raamatussahan myös kehoitetaan orjia olemaan kuuliaisia isännilleen. Että tietysti "Ace." sitten orjana tottelisi ja vaikenisi, kuten kuuluu.
"Ace.": Tämä orja-teema on ajankohtainen, jos väität, että kaikkea Raamatussa sanottua on noudatettava kirjaimellisesti. Ja kyllähän on niitäkin homoja (ja myös heteroita), joita kiinnostavat isäntä-orja -leikit. Että sikäli varsin monipuolisesti teemaan sopiva... :)
Monta kertaa Ace sinut on kastettu? Olisi mukavaa saada tietää? Helluntailaisten kaste se vasta onkin Pyhän Hengen pilkkaamista...vain 1 kaste on ok.
Ev.Lut lumekaste on pohjalla..
Päinvastoin, esim. Helluntailaisten kaste on juuri se Raamatun opettama, Upotuskaste/Johanneksen kaste.. tiedä sitten mikä sinulle on se oikea, mutta Johanneksen kaste on Raamatun opettama.
Olipa yllätys että ace on helluntailainen. Kyseisen lahkon edustajat on kyllä täysin sokeita ympäröivälle maailmalle. Tuon kyllä ymmärtää koska muutenhan olisi kovin vaikeeta uskoa päivästä toiseen epäloogisuuksiin, joita Raamatussa opetetaan. Hanki elämä ja ala ajattelemaan itsenäisesti sen sijaan että turvaudut valmiisiin malleihin, joita pyritään pitämään totuuksina sulkemalla silmät todellisuudelta. ;)
"Ace.": et vielä vastannut, montako orjaa on sovelias Raamatun mukaan pitää. Vai voisinko pitää rajattoman määrän orjia?
Tällä maailmalla ei ole mitään tekemistä itse _Totuuden_ kanssa. Minulla on jo elämä kiitos vain... ja mitä Helluntailaisiin tulee, niin sama se pätee muihinkin vapaisiin suuntiin, emme hyväksy Syntiä, esim. homoseksuaalisuutta, joten dont hate the playa, hate the game.. xD
smo, ei minua kiinnosta teidän orja-juttunne, tulin puhumaan homoseksuaalisesta, irstaasta suuntautumisesta.
"Ace.": Toisen ihmisen pitäminen orjana ei siis mielestäsi ole sopimatonta, kun sitä ei sanota Raamatussa synniksi?
"Ace.": Mutta jos ajattelisit asiaa hieman laajemmin. Olet jauhanut paskaa täällä aika tavalla, selitellyt perättömiä (esimerkiksi ihmisistä, joita ei voi määritellä naiseksi eikä mieheksi, tai joilla on piirteitä molemmista), puhunut asioista faktoina vasten parempaa tietoa - käytännössä valehdellut.

Olet takertunut muutamaan yksittäiseen ja asiayhteydestään irroitettuun lauseeseen Raamatusta, ja yrität niillä (jostain syystä) epätoivoisesti todistella jotain. Onko Sinulla paha olla? Koetko jääväsi paitsi jostain? Onko Sinulla patoutumia? Estääkö jokin Sinua olemasta onnellinen?
Hienoa Ace! Tietysti semmoset asiat ei kiinnosta, joihin ei satu löytymään valmista selitystä tai joka sotii selkeesti oppeja vastaan. Tuollainen ei vaan ole kovin rakentavaa keskustelua kun tyrmätään vastapuolen väitteet sanomalla ettei nyt kiinnosta kun ei osaa perustellusti heittää vasta-argumentteja. Uskonto tappaa liian monesti ajattelun. :(
"Ace.": Mutta jos ajattelisit asiaa hieman laajemmin. Olet jauhanut paskaa täällä aika tavalla, selitellyt perättömiä (esimerkiksi ihmisistä, joita ei voi määritellä naiseksi eikä mieheksi, tai joilla on piirteitä molemmista), puhunut asioista faktoina vasten parempaa tietoa - käytännössä valehdellut."

- No voihan sitä Totuutta, "paskaksikin" sanoa, jos sen haluaa kieltää.. ;) ... Raamattu on se ainut tieto, mistä tarvitsee olla ns. tietoinen, ei siihen muita perusteluja tarvitse.. jos näet että Raamattu valehtelee, niin voi voi.. ^^

"Olet takertunut muutamaan yksittäiseen ja asiayhteydestään irroitettuun lauseeseen Raamatusta, ja yrität niillä (jostain syystä) epätoivoisesti todistella jotain. Onko Sinulla paha olla? Koetko jääväsi paitsi jostain? Onko Sinulla patoutumia? Estääkö jokin Sinua olemasta onnellinen?"

- kerta homoseksuaalisuus on vain murto-osa Synneistä, niin miksi tehdä siitä suurta? se vain on 1 lihan synneistä, ei enempää, ei vähempää. Omaa parastasi vain ajattelen, ja annan teille vähän tulta perseittenne alle.
Uskonto voi todellakin tappaa oman ajattelun. Se voi hämärtää ihmisen todellisuudentajun ja harkintakyvyn aivan totaalisesti. Sitä jotkut vaan kuljeksivat ympäriinsä nokka kiinni Raamatussa, muumioidenaikaisessa opuksessa, sokeana muulta maailmalta ja sitten törmäillään kaikkeen vastaantulevaan hölmönä.

Kuvaavaa on, että jotkut voivat jopa julmasti hyvätä omat perheenjäsenensä uskonnon vuoksi. Tai tappaa. Todella järkevää. Hyvä heidän sitten arvostella normaaleja ihmisiä..
Raamatustako olet oppinut käyttämään nettiselainta? Ja edelleen haluaisin tietää käsityksesi orjien pitämisestä. Ne kun ovat Raamatun mukaan ok. Kertoisitko nyt.

Sanotaanko Raamtussa "homoseksuaalisuus"? Minä en löydä sellaista sanaa koko kirjasta. Olenko sokea?

Noh, et sinä minun persettäni sanomisillasi kärytä vähääkään. Minua vain säälittää niiden puolesta, joilla on oma itsensä vielä hakusessa, ja joille saatat ehdottomuudellasi ja rakkaudettomuudellasi olla oikeasti aiheuttamassa henkisiä ongelmia.

Minä mm. esiinnyn tällä(kin) foorumilla avoimesti omalla nimelläni. Otan myös vastuun sanomisistani. Onko Sinussa muuten munaa tulla esiin omalla nimelläsi ja omana itsenäsi?
Ace, me halutaan vaan keskustella Raamatusta.

Sen mukaan orjaa saa pitää 6 vuotta, mutta sitten se pitää vapauttaa, ellei se ole naispuolinen. Onko sinulla Ace oma orja?
Normaali ihminen osaa ajatella omilla aivoillaan. Tuollaisille Ace:n kaltaisille ihmisille tarvitaankin valmiiksi pureskeltu maailma ettei vaan ala ahdistamaan. Ihmisille tuottaa jostain kumman syystä paljon turvattomuutta jollein kaikki ajattele asioista samalla tavalla, joten maailmasta yritetään tehdä turvallisempi tyrkyttämällä omia ajatuksia muille. Itseäni ei hetkauta mikä on muiden mielestä syntiä ja mikä ei kun en usko ko. käsitteeseen. Maailmassa pärjää kyllä hyvin ottamalla muut ihmiset huomioon ilman että tarvitaan idioottimaisia "listoja" mikä on kiellettyä ja mikä ei. Lainsäädäntö ja terve järki riittää tässä maailmassa!
Keskustelkaa te vain rauhassa Raamatusta, minä keskustelen homoseksuaalisuudesta, Irstaasta elämäntavasta & tyylistä. Synnistä.
Ace, väitit intersukupuolisuudesta (tarkemmin ottaen Klinefelter-tapauksista, mutta tietänet, että monia muitakin sukukromosomikombinaatioita on) näin:

"Fyysiseltä olemukseltaan voi syntyä. Yleensä nämä ihmiset kuolevat jo 2kk ikäisinä, joko luonnollisesti, tai sitten leikkauksessa."

Väitteesi on paskaa jos mikä. Hanki tietoa ja palaa sitten asiaan.
Ace, sinua selvästi homoseksuaalisuus kiinnostaa... se taitaa sinua hämmentää. Ei se mitään, Jumala sinut hyväksyy homanakin, olethan hänen luomansa.
"Ace.": Sinä siis haluat keskustella "homoseksuaalisuudesta, Irstaasta elämäntavasta & tyylistä", jota sanot "Synniksi"? Kun sanot homoseksuaalisuutta synniksi, vetoat Raamattuun, mutta Raamatusta ei mielestäsi kuitenkaan pitäisi keskustella? Miten voi keskustella Raamatussa mielestäsi synniksi määritellystä asiasta, jos ei keskustella Raamatusta?
"Ace.": Saanko esittää Sinulle henkilökohtaisen kysymyksen? Oletko koskaan rakastunut kehenkään toiseen ihmiseen? Mieheen tai naiseen? Saanut tuntea hänen vieressään lämmön ja hyvän olon? Mennä yhdessä nukkumaan, käydä yhdessä sunnuntaikävelyllä, valmistaa yhdessä ruokaa? Toisen, tärkeän ihmisen kanssa.
Ace rakas, kuten tiedät, Jumala on kaikkivoipainen.
Minäkin säälin sinua ja kaltaisiasi.
"Ace.": Sinä siis haluat keskustella "homoseksuaalisuudesta, Irstaasta elämäntavasta & tyylistä", jota sanot "Synniksi"? Kun sanot homoseksuaalisuutta synniksi, vetoat Raamattuun, mutta Raamatusta ei mielestäsi kuitenkaan pitäisi keskustella? Miten voi keskustella Raamatussa mielestäsi synniksi määritellystä asiasta, jos ei keskustella Raamatusta?"

- Korjaan;
tulin puhumaan tänne luonnottomasta/kieroutuneesta seksuaalisesta suuntautumisesta, en toisten alistamisesta.
Onko nyt parempi...? ;)
"Ace.": Kiertelet kuin kissa kuumaa puuroa. Mourunta on hirmuista, mutta asiaan ei päästä. Ikävää.
"Ace.": Saanko esittää Sinulle henkilökohtaisen kysymyksen? Oletko koskaan rakastunut kehenkään toiseen ihmiseen? Mieheen tai naiseen? Saanut tuntea hänen vieressään lämmön ja hyvän olon? Mennä yhdessä nukkumaan, käydä yhdessä sunnuntaikävelyllä, valmistaa yhdessä ruokaa? Toisen, tärkeän ihmisen kanssa."

- Tietenkin saat. Tietenkin olen, naiseen tietenkin.. ;) , koska minun mieleni ei ole niin kieroutunut & korruptoitunut, että voisin mieheen rakastua.
Kerropa, "Ace." hieman detaljeja suhteestasi tähän naiseen. Kauanko olette olleet yhdessä, onko teillä lapsia, miten vietätte yhteistä aikaanne... Olisi hauska tietää. Kenties onnistut eheyttämäänkin muutaman homon, jos tarinasi on hyvä.
voi smo... jos sinua Orjat ja minun Suhteeni kiinnostavat, niin teeppä niille sitten aivan oma alueensa. Tulin puhumaan homoseksuaalisuudesta, mieletön, turha yrittää kiertää asiaa.
No mutta "Ace.", ethän Sinä ole siitä mitään uutta sanonut ensimmäisen viestisi jälkeen. Jaanaat vaan sitä yhtä ja samaa raitaa kuin vanha grammari. Ei tämä keskustelu näin etene.
Ace:

"- Korjaan;
tulin puhumaan tänne luonnottomasta/kieroutuneesta seksuaalisesta suuntautumisesta, en toisten alistamisesta.
Onko nyt parempi...? ;)"

On parempi. Ja luonnoton/kieroutunut seksuaalinen suuntautuminen on muu kuin omasi, taisimme ymmärtää pointtisi. Kiitos valistuksesta ja näkemiin.
Ace, on kohtuullisen turha tulla puhumaan homoudesta jos ei oikeasti ole mitään sanottavaa saati sitten perusteluja. Ei minullakaan ole tapana tulla helluntailaisten palstoille ylistämään evoluutio-oppia ja kyseenalaistamaan helluntailaisuuden opinkappaleita. Tuollaisilla väittelyillä missä osapuolet edustavat täysin vastakkaisia kantoja ei koskaan saavuteta mitään.
Tämä keskustelu oli tuhoontuomittu jo kirjoittajan painaessa _Lähetä_ nappulaa, koska Raamatun kanta on selvä, homoseksuaalisuus on syntiä, eikä siitä päästä yli eikä ympäri.
"Ace.": Yleensä keskustelun tarkoitus on tuoda asioiden eri puolia esiin, ja keskustelijoiden sitten perustella, kaivella, pohtia ja analysoida.

Vähän typerältä tuntuu nähdä käytännössä sama asia niin moneen kertaan täällä, että kaikkien keskustelujen sormien ja varpaiden yhteenlaskettu määrä jää pian toiseksi.

Jankkaaminen on vähän - sanotaanko - tyhmä tapa osallistua.
Hei!
Mieli on ympäristön rakentama. Valitettavasti se voi kieroutua siitä, mikä on moraalin kannalta hyvää ja arvokasta. Varsinkin tällaista on rakkaudettomuus.
Mieli on samoin kuin järki Ihmisen Jumalalta saama lahja! Niinpä sitä olisi hyvä käyttää. Kristilliset kirkotkin ovat sitä käyttäneet jo 2000 vuotta. Toisin on ollut eräissä lahkoissa, joissa on jääty häpäisemään Jumalan lahjoja.
Ihminen on kokonaisuus. Niinpä homoseksuaalinen ihminen on homoseksuaalinen kaikessa ja tekee kaikessa homoseksuaalisia tekoja (onhan se yksi jatkuvasti läsnäoleva ulottuvuus ihmisessä). Tämän tuomitseminen osoittaa pelkästään kaksinaismoraalia ja tietämättömyyttä Jumalan rakkaudesta sekä uskovan paikasta luomisessa.
Tuskin Jumala olisi luomisessaan erehtynyt! Hän piti luomistaan täydellisenä, kunnes Ihminen erehtyi luulemaan itseään Jumalaksi. Väärä asema siis ihmiselle, Ace! Siinä asemassa ihminen ei kyennyt rakastamaan Jumalaa eikä voinut nähdä lähimmäisen tarvetta ja hyvää. Ihmisen on kokonaisuus!
"Tämä keskustelu oli tuhoontuomittu jo kirjoittajan painaessa _Lähetä_ nappulaa, koska Raamatun kanta on selvä, homoseksuaalisuus on syntiä, eikä siitä päästä yli eikä ympäri."

Asia selvä. Hyvää jatkoa Ace, katsotaan sitten nahkurin orsilla, kuka kiikkuu korkeimmalla.
"Ace.": Missä kohdassa Raamatussa sanotaan "homoseksuaalisuus"? Kerro tuo nyt jo viimeinkin... :D
"Jankkaaminen on vähän - sanotaanko - tyhmä tapa osallistua."

- Olisi se jankkaaminenkin jäänyt varsin vähäiseksi, jos yhtään tietäisitte jotain Uskosta.
Minun? :D

Ei tässä ole kysymys minusta, vaan teistä, mielettömistä.
Voi teitä... ehkä te joskus opitte jotain sellaisesta kirjasta kuin Raamattu, jos sitä joskus lukisitte.
"Ace.": Eiköhän täällä ole yksi jos toinen sitäkin kirjaa jossain elämänsä vaiheessa lukenut. Ja olisihan varmaan yhdestä jos toisestakin kiva kuulla uskostasi. Kenties voisi siitä ammentaa jotain? Laajentaa katsantokantaa.
Viisas Raamattu opettaa, ja Ace on samaa mieltä:

"Kuutena päivänä viikossa tehkää työtä,
mutta seitsemäs päivä pitäkää pyhänä.
Se on sapatti, Herran pyhä lepopäivä.
Jokainen, joka sinä päivänä tekee työtä, surmattakoon."

Helluntailaiset eivät toivottavasti käy sunnuntaisin kaupassa, eivätkä peltotöissä?
Taitaa Ace:n uskon pääkohdat olla seuraavat: maailmankaikkeus on muutaman tuhat vuotta vanha, fossiilit on feikkejä, hiiliajoitus on epätarkka, lajit eivät voi risteytyä keskenään eli mitään kehitystä ei luonnossa tapahdu vaan lajit on luomisen jäljiltä. Noilla opeilla rakennettu maailmankuva ei ole varmaankaan kovin suvaitsevainen ja pakkohan todellisuudelta on silmänsä ummistaa.
Voisitko Ace, ajatella rakastavasi aidosti näkemällä toinen ihminen aidosti eikä vain julistaa yleistä helvettiin menoa?
Oletko yhtään ajatellut, kuinka epäkristillisesti toimit???
Ace tuli tänne ärsyttämään meitä ja keräämään irtopinnoja Jumalalta, mutta on jo aikaa sitten itse kompastunut hellarihöttöön ja makaa rähmällään ravassa...Ace on vähän itsevarma, kun on löytänyt porukan, jota voi osoittaa sormella ja kiusata, mikä onkin hänen oikea luontonsa. En olisi ihan varma, ettei Acea homoilu väähääkään kiinosta.
Nimittelet täällä homoseksuaalisuutta - vastoin parempaa tietoa - synniksi ja ET KATSO ITSEÄSI!
Aloita itsestäsi!
"Nimittelet täällä homoseksuaalisuutta - vastoin parempaa tietoa - synniksi ja ET KATSO ITSEÄSI!
Aloita itsestäsi!"

- Kyllä minäkin olen syntinen, yhtä syntinen kuin tekin. Ainut mikä meidät erottaa, on se, että minä tiedän, mitä tarkoittaa "Katumus", te ette. Jumalan armoa ei teille kuulu, jos ette tee hänen tahtonsa mukaan.
Ihmisillä tuntuu olevan kummallinen tapa luokitella syntejä itselle sopiviin ja niihin joita itse ei tarvi. Omat synnit ovat tietysti vähemmän pahoja kuin muiden. Noiden muiden syntien mollaamisella yritetään ilmeisesti ostaa jotain pelastusta verukkeella ettei lankea kaikkiin tarjolla oleviin synteihin. Synneistä pitäisikin selkeesti tehdä jonkinlainen absoluuttinen pisteytystaulukko, jolla sitten verrattaisiin kuka on "paras" uskovainen. :)
Ace!
Sinun oppisi mukaan on syytä luopua teoista, vaan ei olemuksesta. Kun vasenkätinen luopuu vasenkätisistä teoistaan, niin hän "vapautuu", vaikka olisi luonnostaan vasenkätinen.
Jumala on luonut ihmisen kaikkine eri piirteineen, niin heteron kuin homonkin.
Jumala ei ole luonut homoa, se on vain kieroutuma ihmisen mielessä. Jumalalle homoseksuaalisuus on kauhistus. Te niitä ns. pilkkaajien ammattilaisia olette.. ^^, voi teitä... ehkä Martinkin ymmärtää joku päivä Raamatun sanoman. homoseksuaalisuus ei ole synnynnäistä. Vai oletteko löytäneet jonkun homo-geenin? se on vain lihan synti, himo.
Jumala on luonut ihmisen niinkuin hän on (tämä luominen on jatkuvaa!). Ei seksuaalisuutta voi mitenkään rajata vain mieleen tai vain ruumiiseen niinkuin teet ristiriitaisesti.
Vai olemme pilkkaajien ammattilaisia. Kiitos vain!

Homoseksuaalisuus on monisyinen ihmiseen kuuluva ulottuvuus, joka on osa Jumalan luomista ja jonka ohi Jumala ei kulje. Homous on henkistä ja jopa symbolista. Se on rakkautta, jota kaksi ihmistä voi tuntea toisiaan kohtaan. Kirjoitat siis Raamatun vastaisesti Jumalasta ja et tunne homoutta.
"Jumala on luonut ihmisen niinkuin hän on (tämä luominen on jatkuvaa!). Ei seksuaalisuutta voi mitenkään rajata vain mieleen tai vain ruumiiseen niinkuin teet ristiriitaisesti.
Vai olemme pilkkaajien ammattilaisia. Kiitos vain!

Homoseksuaalisuus on monisyinen ihmiseen kuuluva ulottuvuus, joka on osa Jumalan luomista ja jonka ohi Jumala ei kulje. Homous on henkistä ja jopa symbolista. Se on rakkautta, jota kaksi ihmistä voi tuntea toisiaan kohtaan. Kirjoitat siis Raamatun vastaisesti Jumalasta ja et tunne homoutta."

- Jos noin kuvittelet, et yhtään tiedä mitä Raamattu puhuu. Luominen tapahtui jo ajat sitten, se EI ole jatkuvaa. Ristiriitaisesti? tuskimpa vain, homoseksuaalisuus sai alkunsa syntiinlakeamisesti, niinkuin muutkin Synnit. homoseksuaalisuudessa ei ole mitään ns. rakkautta, ainostaan lihallista himoa, jos sitäkään. Teidänlaisenne eivät tunne sanaa Rakkaus, jos tuntisitte, ette olisi homoseksuaalisuuden alaisia. Oikeassa olet siinä, että Jumala ei kulje sen ohi, Jumala rankaisee homoseksuaalisuuden harjoittajat ankaralla kädellä, niinkuin muutkin syntiset, jotka eivät kadu, tai seuraa Jumalaa & Hänen tahtoaan, Vapahtajaamme. homoseksuaalisuuden harjoittajat palavat helvetissä, elleivät käänny lihan synnistä, tee siitä parannusta ja ala seuraamaan Jumalaa.
Luominen on jatkuvaa. Et kai yritä väittää, että Jumala ei olisi mukana maailmassa jatkuvasti saattamassa esiin niitä muotoja, joita Hän on hyväksi katsonut. Näin raamattukin opettaa ja kristilliset kirkot (creatio continua).
Sinulla on, Ace, ongelma seksuaalisuuden kanssa. Ilmeisesti elät selibaatissa ja pidät kaikkea seksiä Lihan himona, josta on syntinä syytä luopua. Kumma kyllä näytät olevan täysin tietämätön Lankeemuksen sanoista ja todellisesta luonteesta.
Kiitetty ja ylistetty olkoon Lunastajamme Jeesus Kristus!
Ottakaa vastaan Jumalan valo ja rakkaus. Luopukaa tästä säälittävästä Lihan Irstaudesta, se ei ole Jumalan mieleen. Jumala vihaa Homoseksuaalisuutta, Syntiä, joka vie kadotukseen.
Eiköhän toi kadotuksella ja helvetillä uhkailu ala jo riittää! Onko kukaan koskaan huomannut miten julma kunnon fundamentalistiuskovainen voi olla? Uhkaillaan koko ajan helvetin kärsimyksillä ja sillä että joutuu kadotuksen. Jotenkin näin sivusta seurattuna toi sotii kaikkia Raamatun oppeja vastaan. Ehkä Ace:lla on jokin uusi taso tossa, jota en ole vielä ymmärtänyt. :) Eräs esittämistäni Ace:n uskonnon pääkohdista putkahtikin tossa pari viestiä sitten.
Käänny rakkaudettomuudestasi ja ota vastaan armo ja Jumalan rakkaus! Sen voimin jaksat, Ace, eteenpäin paljon paremmin kuin syntitaakkaa kantaen. Vaikka olisitkin syntinen, niin olet armossa!
Tämä on kaikille avoin mahdollisuus.
Voi teitä..
Te ette ole osallisina Kristuksen pelastuksessa, koska ette halua kuulla hänen Sanomaansa. jos olisitte kuuliaisia Herralle, niin ette olisi Homoseksuaalisuuden alaisia... tehkää parannus, ja alkakaa seuraamaan Jumalaa, meidän Vapahtajaamme, olkoon hän ikuisesti ylistetty, Amen.
On ikävää, että et ymmärrä luopua rakkaudettomuuden synnistä. Eikö olekin niin, että teet näin vain hallaa hyvälle sanomalle? Toivottavaahan olisi, että Kristus tässä suurenisi, mutta yrität Häntä pienentää...
Homoseksuaalisuus ei ole "oikeaoppista" luontoa, Homoseksuaalisuus on Jumalan ja luonnonvastaista -> Syntiä, halusit sitä tai et. Raamattu näin meille kertoo, ja sitä on turha kiistää, tietenkin voit sulkea silmäsi siltä, mutta silti Homoseksuaalisuus pysyy Syntinä. Homoseksuaalisuus on yhtäkuin Synti, yksi osa-alue siitä, jotenk Jos haluat aloittaa elämän seuraamalla Jumalaa, niin Homoseksuaalista luopuminen on tässätapauskessa ehdoton, eikä se ole minun ehto, vaan Raamatun, ethän Perkeleestä käsin voi Evankeliumia Julistaa.. ;) Luovu siis synnistä, joka tässä tapauksessa on yhtäkuin Homoseksuaalisuus, niinkuin Raamattu sanoo, ja aloittakaa uusi elämä.
Ei tässä, Ace, ole kysymys minun haluamisestani tai ei-haluamisestani, vaan Jumalan luomisesta.
Jumalan armo ja rakkaus ovat niitä ainoita "ehtoja" kun käännyt Hänen puoleensa.
...elä homoseksuaalisuuden alaisuudessa...

En elä missä alaisuudessa: homous on minussa.

Mutta vakavasti puhuen: Mikä kumma siinä on, että seksuaalisuudesta on tullut niin katolilaisille kuin protestanttifundiksille ja muillekin fundiksille sellainen myttyrä, jonka kanssa he eivät näytä selviytyvän olleenkaan. Hirveä ahdistus tuntuu olevan vaivana. Itseäänkö he pelkäävät? Pimeää puolta itsestään, oman seksuaalisuutensa kontrolloimattomuutta? Kaikkea mitä siitä ehkä seuraisi? Seksuaalisia mielitekoja, joita jyrkällä kieltämisellä pitää lyödä alas?

Itävaltainen katolinen sivusto kath.net on saksankielisen alueen johtava alallaan, ja se pursuaa seksuaalisuuden pelkoa ja homouden tuomitsemista. Ei niin vähäpätöistä piispaa, etteikö olisi ojentavaa sanottavaa perhe-elämästä, seksuaalisuudesta - vaikka kaikki puhe perustuu pelkkään teoriaan, eihän heillä, hartailla katolilaisilla, voi olla mitään omakohtaista kokemusta.