• mizrahim

Sabes

Mukavaa perjantai iltaa pitkästä aikaa

Ilma oli kiva kävellä töistä kotiin, pieni viima ja oisko 1-2 astetta pakkasta. Iloinen koirakaverini oli kotiovella tervehtimässä.
Jouluvalot ovat vallanneet taka-töölönkin asuntojen ikkunat, suurin osa on valmistautumassa adventtiin ja tulevaan jouluun näemmä. Itseäni se ei varsinaisesti koske, mutta mukava tuota jouluhumun hullunmyllyä on seurata. Toki hanukkanakin annetaan lahjoja.

Todella vapauttavaa, joulukuun 21 olisi sitten valmistuminen. Tulevana maanantaina pitäisi esittää opinnäytetyö ja sitten se olisi ohi. Kallion kirkko täyttyy valmistuvista sairaanhoitajista ja sosionomeista tuona joulukuun päivän aamuna, joten tervetuloa kaikki hoitoa tarvitsevat. heh heh.
En vain ymmärrä että mitä ihmettä pitää mennä ko kirkkoon harjoittelemaan viikkoa ennen juhlaa, opetellaanko että mitenpäin kirkkoon mennään ja miten sieltä tullaan pois... jaa se selviää sit.
Lomallekkin pääsisi heti ensi maanantain jälkeen melkein viikoksi, mökki kutsuu. luonnonrauha ja armoton saunomisen riemu.
Kuntoilukin on tuottanut tulosta. Olen löytänyt mukavan lajin, vesijuoksun. 4-5 krt/ viikossa tunti kerrallaan on aika piristävää, lähtee päivä mukavasti käyntiin tai mukava on työpäivän jälkeen käydä polskimassa.

Tässä on jo uutta opiskelun aihettakin jo kehkeytynyt, olin viimeviikolla mielenterveysmessuilla ja siellä oli monenlaista mielenkiintoista jota voisi harkita tulevaisuutta ajatellen.

Mutta nyt tämä poika kömpii omaan pikku puduaariin niin jaksaa olla taas ahkerana palvelemassa heti aamusta.

kaikkea hyvää ystävät ja kylänmiehet.
M