• WBoy

Perjantaita

Perjantai-aamu... viimeinen työpäivä ennen viiden päivän jouluvapaita.... siis jos on. Liike, jossa olen myyjänä töissä on avoinna myös jouluaattona, mutta alustavasti on luvattu, että maanantaina on vapaa.

Huoneen maalaus on viimeinkin valmis, eihän siihen mennytkään kuin 5 päivää... Pienessä asunnossamme on kolme huonetta, jotka kaikki ovat nyt eri värisiä: on lilaa, keltaista ja sitten sininen sali. Eikös Suomen Presidentilläkin ole keltainen sali? Tosin, hänen salinsa lienee vaativattomampi kuin minun.

Kohta pitäisi lähteä puolison kanssa kauppakeskukseen joululahjaostoksille. Tänä jouluna tapaan ensimmäistä kertaa "anoppini" ja se jännittää jo nyt..... ja mitä lahjaksi hänelle?

Kuten keski-Euroopassa lienee yleisimminkin tapana, ei täälläkään ole paljon suuria kauppakeskuksia, vaan pieniä putiikkeja suositaan enemmän. Itse kaipaan Suomesta juuri suuria kauppakeskittymiä, niissä on mielestäni paljon mukavampi asioida kun pienissä yksittäisissä liikkeissä...

Kaupungissa on asukkaita lähes 2 miljoonaa, joten luulisi, että tämä pystyisi elättämään pari suurempaakin kauppakoljatia...

2 kommenttia

Torontosta

22.12.2007 13:42

Missa olet, onko salaisuus?

Vastaa kommenttiin

Jätä tyhjäksi

WBoy

23.12.2007 23:30

Ei ole salaisuus, kyllä se varmasti selviää... =)

Vastaa kommenttiin

Jätä tyhjäksi