• Avadil

Placebo-Protege moi

Ihme kyllä jaksoin töissä tänään. Näin E:tä mikä helpotti sekin. Tuli nauretua elämälle, jopa omalle typeryydelleen. Se ihminen jos joku osaa piristää aina. Välillä unohtuu kertoa miten tärkeä se on mutta uskon että tietää kyllä. Parempaa ystävää saisi hakea eikä sittenkään löytäisi. Totesin hänelle että loppujen lopuksi ei sitä tarvitse kuin yhden ystävän, se riittää että on se yksi ihminen joka pysyy vieressä vaikka mitä tapahtuisi, jaksaa toisen hölmöilyt eikä koskaan käännä selkää. Joskus olen kironnut ettei mulla ole yhtään naispuolista "parastaystävää" jonka kanssa voisi höpöttää tyttöjen juttuja yms, mutta parin vuoden sisällä olen käsittänyt etten tarvitse sellaista. E on se ainoa ihminen jonka uskon olevan paras ystäväni hautaan saakka.

Menipä vakavaksi. Pakko kai keventää tunnelmaa toteamalla notta helvettiperkele, aamulla on herätys kahdeksalta eikä nukuta yhtään. Väsyttää muttei nukuta. Kohta alkaisi Conan mutten jotenkin jaksa innostua telkkarista enää kun ei ole tullut katsottua aikoihin mitään. Nappasin töistä Eragonin vaikkakin käytiin joskus E:n kanssa katsomassa se leffassa ja naurettiin vatsat löysiksi siitä miten typerä se oli. Äiti kuitenkin joskus mainitsi haluavansa sen nähdä ja olihan se ihan.. viihdyttävä xD

Runsaan kahden viikon päästä on Sauna Open Air, mikä ei jaksaisi innostaa ollenkaan. Siihen mennessä on toivottavasti asunto, kissat ja palkka, jota odotan enemmän kuin muuta. Ei edes haittaa että se menee velkoihin, koska sitten nekin on hoidettu ja voin ehkä pitkästä aikaa huokaista syvään.

Tein eilen jotain järkyttävää. Poistin tunnukseni IRC-Galleriasta enkä ole lisäämässä niitä takaisin. Minä, joka olen ollut siihen pirun saittiin niin addiktoitunut kolme vuotta. Tuntuu että nykyään olen pelkkää addiktiota koko ihminen, joten kaipa niitä on nyt karsittava jotta saadaan uusille tilaa. Tai jos onnistuisin pitämään nuo syöpäkääryleet ainoana. Niistä en sentään ole vielä valmis luopumaan. Ehkä sitten joskus. Nyt keskityn pelkästään siihen että selviän huomisesta, siitä lääkärireissusta, vavilla käynnistä ja työpalaverista. Laskin tänään kuukauden työtunnit, summa oli 151 tuntia. Töitä on tullut tehtyä ja tuleekin tehtyä ihan liikaa. Summa on jokseenkin järkyttävä ottaen huomioon että olen patalaiska ihminen. Järkyttävää.