• talvipoika

torstai on toivoa täynnä

Tänään on taas uusi päivä.Siihen herätessä pitää olla aina kiitollinen siitä,et on saanu uuden päivän elääkseen ja samalla elää se täydesti.Kiitos Aurinkopojalle ja Martinille kivoista kommenteista ja tervetulotoivotuksista.Sellanen lämmittää aina mieltä ja tuntuu kivalta liittyy teidän joukkoon.Teidän ajatuksii on lukenu jo pidempään ja ne on mua innostanu kirjoittaan näit ajatuksia.

Ulkona on taas aika kylmä ja viikonlopuks luvattiin lunta.Lumessa on se hyvä puoli et se valkeena loistaen kohottaa mielialaa syksyn synkkyyden tieltä.
Valkeus tuo mieleen kans ihanat enkelit,jotka suojelee sillon kun tarvii apua ulkopuolelta tän maailman kaikenmoisissa ongelmissa.
Poikaystävän löytäminen on mielenkiintoinen kysymys.Joillekkin se on helppoo,toisille vaikeeta.Todella ois kiva ,kun jostain löytyis sellanen tapa,jolla yksinäiset saatais tutustuun toisiinsa kaiken tän nykyverkkoteknologian aikakaudella siis ilman kaikkien verkkojen ja muitten sellasten juttujen kautta yhtään väheksymättä niitten merkitystä,mut samalla huomioiden et kaikkien kohdalla ne eivät vaan toimi.Joku haluu vielä kohtaa ihmisen todellisuudessa,jutella sen kaa,tutustuu kaikes rauhas ja mikä parasta rakastua sitten syvästi.

3 kommenttia

kesäpoika

1.11.2007 18:17

Tervetuloa minunkin puolestani.. :)

Tuo on ihan totta, että ei nettitutustuminen sovi kaikille. En minäkään olisi noteerannut omaa rakasta netistä käsin ja tahtonut tutustua enempää, koska hän ei ole lahjakas kirjoittaja, joka kiinnittää netissä huomion. Kuitenkin meillä on tosi vahva kemia meidän välillä. Sitä ei voi netissä löytää.

Musta tuntuu, että nettitutustumisessa huomio kiinnittyy ehkä liikaa toisen "teknisiin ominaisuuksiin", vaikka monesti se mihin rakastutaan, on vaan se jokin, jota ei osaa määritellä, mutta joka asuu toisen eleissä ja tavassa olla.. Sitten on tietenkin niitäkin ihmisiä, joille netti on paras paikka tutustua, koska netissä ei tule heti torjutuksi ulkonäön vuoksi, eikä netissä tarvi ujostella, vaan voi tutustua rauhassa, vaikka olisikin ujo ja häkeltyisi helposti oikeissa kohtaamisissa.. :)

Sä vaikutat herkältä ihmiseltä.

Lellu

1.11.2007 19:55

minäkin tulin toivottamaan tervetulleeksi. ja poikaystävän löytäminen tosiaan on hankalaa, sellaisen kunnollisen. ääliösutinoita kyllä löytyy...

martin

2.11.2007 14:14

Jokainen päivä on kiitoksen aihe, kuten kirjoitat!