• Hjördis och Puppe

Kerta se on ensimmäinenkin

Hejssan alla puppelit ja lepakit!

Me, Hjördis ja Puppe, olemme vuosia jo seuranneet touhujanne täällä ranneliike.netissä ja vihdoinkin rohkaistuimme perustamaan tänne oman blogimme!
How splendid!

Heti aivan alkuun haluamme esitellä itsemme. Olemme 40+ pariskunta Helsingistä. Oman kotimme olemme asettaneet aivan Helsingin kantakaupunkiin - Stockmannille ei saa olla kolmea korttelia pidempi matka kotiovelta, se on ollut aina mottomme. Olemme taivaltaneet yhteistä matkaamme hieman reilun vuosikymmenen ja muutama vuosikymmen olisi vielä aikomus taivaltaa tuota samaa taivalta.

Nyt kutsummekin teidät mukaamme seuraamaan elämäämme - ilojamme ja surujamme, arkeamme ja juhlaamme, sekä draamaamme, että komediaamme.

Ladies and "ladies", please fasten your seatbelts, it's going to be a bumpy ride!

6 kommenttia

Blueriver

27.4.2012 21:55

Tervetuloa, edessä loistava tulevaisuus =)!

Dragon-85

28.4.2012 12:00

Odotamme mielenkiinnolla. Tervetuloa! :)

Aboa

29.4.2012 17:31

Tervetuloa. Minä olen jo käyttänyt itseni etupenkkiin ja innolla odotan tulevaa.

aikansakutakin

1.5.2012 15:57

Yksi PK-seudun homonormi on tosiaan asua "korkeintain kolme kulmaa Stokkalta", kuten tämän blogin pitäjät. Tuon normin kanssa kilpailee kuitenkin "saunan ikkunasta pitää näkyä meri" -normi, joka sijoittuu kai lähinnä Eiranrantaan tai Saunalahteen, muualtakin merta näkyy, mutta kyseisistä paikoista meri saa lisäarvo, vaikka samaa vettä onkin.. Mutta suuri osa homopopulaatiosta asuu siellä, missä muutkin suomalaiset.. Mutta tässä blogissa päästään nyt sitten eliittihomojen elämää katsomaan, toivottavasti myös kuulemaan "kaapin paikka" -näkemyseroista..

aikansakutakin

1.5.2012 16:00

Tartti toi Saunalahti mainita, kun kerran tulin jätetyksi muutaman vuoden seurustelukumppanin löydettyä rikkaan miehen sängynkulmaa siltä suunnalta ja sitä merinäköalaa.. Tosin sit se homma virittyikin lähes ennalleen, aika pian, koska se merinäköala alkoi kyllästyttää kai..

martin

5.5.2012 20:58

Tervetuloa!