Sankarittaren päiväkirja

Näytetään bloggaukset syyskuulta 2008.

onnellista

väittäisin, että olemme puolisoni kanssa olleet viimeisen kuukauden erityisen onnellisia ja rakastuneita. mitään erityistä ei ole tapahtunut, on vain tuntunut siltä. olemme seurustelleet hieman yli kolme vuotta ja olemme koko ajan olleet onnellisia. välillä on toki ollut kaikin puolin hieman vaisumpia kausia ja elämä on valunut mitäänsanomattomana ja harmaana eteenpäin, mutta suurimman osan ajasta olemme olleet onnellisia ja rakastuneita. ja jostain syystä erityisesti nyt. :) joskus jostain luin, että tietynlainen ensihuuma ja hempeily kestää kahdesta kolmeen vuotta, joku taas kirjoitti tuttavapariskunnasta jonka "ensihuuma" oli kestänyt kymmenen vuotta.

olemme puolisoni kanssa molemmat läheisyydestä nauttivia ihmisiä; pidämme paljon käsistä kiinni, suukottelemme, istumme vieretysten tai makoilemme toistemme syleissä - nukumme jopa yhdessä kapealla peitolla, mikä on puolisoni mukaan hieman outoa, koska kukaan muu ei kuulemma niin tee. (no, en kyllä itsekään tiedä yhtään paria joka nukkuisi yhdellä kapealla peitolla...)

olipa ihanaa tänään siivota yhdessä, tehdä ruokaa ja jälkiruokaa yhdessä, pelata, katsella valokuvia ja vain olla toisen lähellä! rakkaus on ihanaa. <3