• maakf

synttärit!

Eilen oli beibeni 18v synttärit. Pidimme ne club mökissä ja minun ja beibsulin lisäksi paikalla oli esko ja jensku. Tykkään kyllä paljon paaaaljon enemmän bileistä, joissa on 2-5 ihmistä kuin bileistä, joissa on 20-60 ihmistä. Ostin bflle 0,7l suompen, pari pornolehtee (läpätsyläppä), suklaarasian ja sen kayan dvdn. Suklaat ostin siksi, jotta sain piilotettua dvdn sen sisään, hihi. Bf avasi paketin ja naureskeli vähän pokkelehille ja sitten kysyi epätoivoisena, "MISSÄ KAYA!?!?!". Löysi se sit sen ihan nopeesti, ei saanu ees raivareita, höh. Siitähän se sitte lähti ku alettii ottaan kuppia ja avattiin skumppaa ja käytiin vähän ulkona kävelemässä ympäriinsä. Jensku veti jotain nappeja (hyyyyyi) ja makas koko illan ja yön ihan sekasin club mökin sängyllä=(. Pidettiin bileet oikeestaan bfn ja eskon kanssa. Jossain vaiheessa minä ja esko saatiin raivottiin huonosti toimivalle valopallollemme. Alettiin hakkaan sitä nyrkeillä ja lopulta paiskasin sen lattialle ja potkasin seinään. Ei korjaantunut. Sen jälkeen meillä olikin vain savukone ja musiikkia.

Aamuyöstä jensku ja esko jäi nukkumaan club mökkiin ja minä menin bfn kanssa omaan sänkyyn. Bf nukahti heti ja minä olin ihan virkeenä, koska olin juuri vetänyt läjän cofitabseja. Siinä ihmeteltyäni jonkun aikaa nukahdin ja heräsinkin melkein samantien siihen että minulla oli aivan JÄRKYTTÄVÄ krapula. Ei ole ikinä koskaan ollut niin hirveä. En halua kokea sitä enää. Makasin tuskasena muutaman tunnin kunnes bf heräsi virkeänä, hyväntuulisena ja reippaana. En tajua, miten se on mahdollista. Join kuitenkin suunnilleen samanverran. Mentiin club mökkiin ja jensku olikin jo lähtenyt töihin. Eskokin siitä lähti aika pian ja jäin makaamaan krapulatuskissani club mökin sänkyyn. Bf siivoili ilosena clubiamme, en tajua. Parin särkylääkkeen ja muutaman tunnin makoilun jälkeen selviydyin lähtemään kotia. Oli hyvät synttäribileet, mutta tämän aamuista oloa en halua enää kokea uudestaan.

Ihanaa Big Brother alkoi taas<3.

Apua 9.9. ollaan seurusteltu jo 1v!

Ainiin ja olin eilen työhaastattelussa ja se meni hyvin ja uskon että pääsen töihin ja mun pitää soittaa sinne huomenna, kun se muija pyys.

1 kommentti

Torontosta

29.8.2008 03:43

Et edes herannyt hard on?