• audinkopoika

Turussa odottaa kutsua

Onnellisesti Turus ja odottaa kovasti josko joku Turkulainen uskaltais esittää kutsua suxesiin, konttoriin tai muuhun paikkaan.
Katsoo onko Turkulaisilla juustoa niin paljon?

"Nettiaktivistit iskivät Lindénin kahvitilaisuuteen

Aktivistit tenttasivat viestintäministeriä keskusrikospoliisin internetsensuurista.

Ainakin 4-5 nettiaktivistia iski maanantaina viestintäministeri Suvi Lindénin tilaisuuteen Turussa. Tilaisuus oli yksi kokoomuksen hiljan aloittamasta "politiikan tuuletustunti" -sarjasta, jossa puolueen ministerit ja kansanedustajat jalkautuvat kansan pariin." tietää kertoa yks Iltalehti.

No minä en kyllä ollut siellä, kylläkin olisin voinut mennä koulun yläkertaan kuunteleen Jyränkiä....tai muuta vastaavaa..
Itse olen tyytyväinen et operaattorit alkoivat suodattaa sivuja..en kylläkään kaikkeen ..mu rapatessa roiskuu sanotaan....

Väkivaltainen draama Menetetty maa oli tämän vuoden Oscar-gaalan palkituin elokuva. Joel ja Ethan Coenin ohjaama filmi vei neljä Oscaria.

Menetetty maa sai muun muassa parhaan elokuvan ja parhaan ohjaajan tunnustukset.
Vuoden 2008 Oscar-gaalaa leimasi palkintojen jakaantuminen monelle elokuvalle. Yleensä palkituin filmi saa enemmän kuin neljä pystiä.
Menikö mielestänne oikein?
Odotin suomeen yhtä pystiä...mu ku ei ni ei....

2 kommenttia

Aboa

26.2.2008 12:17

Voi sun haitari. Mä olisin voinut kyllä näyttää sulle tätä kaupunkia, mutta mä makaan tällä hetkellä sängyn pohjalla ja poden poskionteloitani. Harmi!

audinkopoika

26.2.2008 13:28

Sanoppa muuta. Pikaista paranemista Aboa siulle :)