• audinkopoika

Tappamista, säästöä ja "ilopoikaa"

Karmea ratkaisu

Huh...huh.. sanon minä. Kun 16 -vuotias tyttö kuulemma täällä rakkaassa Suomessa tilasi palkkamurhaajan tappamaan äitinsä.
Olen kyllä hämmästynyt miten maailma voi tulla noin raadolliseksi. Mikä on ajauttanut tytön noinkin raakaan tilanteeseen?
Onko meillä tosiaan kasvanut kadonnut? Vai kohteleeko vanhemmat nuoriaan niin törkeästi ja halventavasti, että nuorelle jää ainoaksi vaihtoehto toisen kuolema?

Säästövinkki

Jos Nokia-puhelinten käyttäjät irrottaisivat laturit seinästä, se voisi yhtiön mukaan säästää vuosittain jopa 100 000 keskikokoisen eurooppalaisen kotitalouden kuluttaman energiamäärän.

Mites on jää se usein laturi pistorasiaan kiinni?
No tunnustan kyllä, että minulla ainakin on jäänyt.
Tarviipa asiassa ryhdistäytyä...

Sanaa ilotytöille
27.1.2008 20:18

"LAS VEGASISSA kilpailee parhaillaan keskenään kaksi uskovaisten ilotyttöjen järjestöä, jotka jakavat Jeesuksen ilosanomaa kollegoilleen.
Herätystyötä ei uloteta asiakkaisiin, koska monet heistä ovat uskovaisia ja Jeesuksesta tarinointi saattaisi aiheuttaa heissä impotenssia ja vaarantaa tuottoisan liiketoiminnan. Toisen järjestön nimi on "Ilotytöt Jeesuksen puolesta" ja toisen "JK:n tytöt", jossa kirjaimet JK tarkoittavat Jeesusta Kristusta kuten kaikki uskonnontunnilla käyneet ehkä arvaavat."
Kertoo Iltalehden Hullu maailma osio.

On se niin väärin...
Mie haluan, että pitää olla ilopoikia. Miullekin vois sanoma iskeytyä paremmin ilopojan tuomana ja kertojana ;)

2 kommenttia

millikan

29.1.2008 14:39

Hmm, tuli mieleen "Happy Hookers for Jesus", kutsumanimi eräälle amerikkalaiselle kristilliselle lahkolle joka rahoitti toimintaansa jäsenten prostituutiolla...

audinkopoika

29.1.2008 20:02

On se elämä mennyt ihmeelliseksi...