• audinkopoika

Savuttomat savukkeet tulossa

Tiistai ja kiirettä on pitänyt, olokin on kuin esterillä, kun tuli eilen hiukan baareiltua.

Tänään oli sitten se kuuluisa huutokauppa, jossa sai huutaa itselleen leluja. Leluina olivat myytävänä Ruovedellä armeijan panssarivaunut. Hintahaitari oli suuri. Halvin panssarivaunu maksoi kuulemma 8400 euroa ja kallein huikeat 185 000 euroa. On siinä miehille oivat ja kalliit ”leikkikalut”.
Mites on haluaisitko sinä tuollaisen ihka oikean panssarivaunun?

Savuttomat savukkeet tulossa

Nyt tupakoitsijoille on tulossa helpotusta. Ovat kuulemma keksineet vesihöyryä tupruttavat sauhukkeet.
Kuulemma ovat tulossa nettiin myyntiin. Ovat jo myynnissä Yhdysvalloissa.

Tämänpäiväinen Aamulehti kertoo, että siellä yksi yhtiö tarjoaa savukkeita, sikareita ja piippuja, jotka eivät aiheuta haittaa ympärillä oleville ihmisille.
Sähköpattereilla käyvät tupakointilaitteet on täytetty nikotiinilla ja muilla savukkeiden aineosilla, sekä vedellä. Näitä hankitaan kaseteissa.
Hinta on kyllä hiukan kalliinpuoleinen. Aamulehden uutisen mukaan Sikarin saa 65 dollarilla, savukkeen 100 dollarilla ja piippu maksaa 150 dollaria. Näissä hyödynnettävät kasetit maksavat 10 dollaria viiden kasetin pakkauksissa.

Saapa nähdä koska meikäpoika tupruttelee näitä vesihöyrysavukkeita posket lommolla ;)

3 kommenttia

Dragon-85

25.9.2007 19:05

Minä voisin ostaa tankin jos olisi turhaa rahaa ja tilaa säilyttää sellaista. Sitten voisin ajella panssarivaunulla Parkanoon (nuoruuteni haave :)

Vastaa kommenttiin

Jätä tyhjäksi

Vermillion

26.9.2007 00:55

Joo siinä ois kunnon menopeli... Kyllä kylänraitilla sitten sanottaisiin että "Siinä se porvari taas menee." Vähänkö ois hienoo?!

Ovat ruvenneet nuuskaakin mainostamaan ihan katukylteissä... Kuulemma suosittua tavaraa. Kiva sitten kun kaikilla high-school kakaroilla ylähuulessa ammottava aukko...

Vastaa kommenttiin

Jätä tyhjäksi

Roope2

26.9.2007 13:15

Sikari ilman savua ei kyllä tuo helpotusta sikaroijalle. Meditatiivinen savuttelu hoitaa mielenterveyttä.

Vastaa kommenttiin

Jätä tyhjäksi