• audinkopoika

Pettymystä ja muuta toivetta

Perjantai ja ilta alkamassa ja yksin kotona :(
Ne suunnitelmat ystävien kanssa kariutui, toisella kiireitä ja sen ehkä tapaan tammikuussa. Ainakin uskon niin.
Toinen kamu ilmoitti, ettei pääsekään tänään tulemaan. No onneksi ilmoitti, kun olin varannut kaikkee pientä naposteltavaa salaatista nakkeihin asti. Semmosta "Uuden Vuoden" sapuskaa, kevyttä ja helppoa laittaa.

Mun mieli on ihan maassa, tylsä olo ja kyrsii.......
Ens olla melki paratiisissa odottaen jotakin. Sitten se lösähtää kasaan kuin pahempikin pannukakku....voi voi mua raasuu...
Miks ihmiskohtalo on julmaa.....

Eilisessä blogissani puhuin ja kysyin kysyin Onnen Mittareista...höh...mikä termi...Oikea olis kai puhua Onnen mitasta, sitä tarkoitin. Mistähän tommonen mittari sana miun alitajuntaa oli tullut..
Siis miten ihmiset kokevat Onnen ja miten he mittaavat tai kokevat sitä?

Puhelin soi kesken blogi kirjoituksen...se peruva kaveri sano ehkä tulevansa huomenna...jes..jes..Ehkä se siitä kumminkin, no ei nuolaista ennen kuin on totta..tulis kahtena päivänä petyttyä karseesti..
Semmosta se elämä on joskus...pettymyksiä ja masista täynnä...

2 kommenttia

martin

30.12.2007 17:43

Hyvä mieli tulee toisen ajattelemisesta. Olen pahoillani Sinun vuoksesi.
Onni... kun ovat saamani armo, ystäväni, rakkaani, äitini. Nämä, jotka pysyvät armossa ja/tai tulevat armoon. Onni - sen näkee toisen silmissä; se, jossa toinen on m i t t a a m a t o n rakkaudessa.

audinkopoika

31.12.2007 00:37

Kiitti sanoistasi Martin :) Päivä oli uusi tänään ja sain nähdä onneani, kun haluttu vieras poikkesi ja sain sitä ruualla paijata.
Onnen mittaan tosiaan kuuluu kaikkea, myös vastoinkäymisiä, pettymyksiä ja surua. Silloin osaa arvostaa sitä onnea, mitä usein kohdalle saa.