• audinkopoika

Nyt muualla vesikriisiä, Litsille uus laite ja dobing paljastuksia

Tiistai ja taas ollut kiireinen päivä. Töitä ollut hirveästi. No onneksi kerkisin hiukan uloskin naattiin auringon lämmöstä.

Nyt sitten vesikriisi on iskenyt muualle kuin Nokialle.
Akaassa ja sen ympäristössä Lempäälässä ja Kylmäkoskella. Johtuu kuulemma valkeakoskelta tulevasta putkesta joka on vaurioitunut. Koko Akaa on nyt veten käyttökiellossa ja hetkes oli kaupoista tyhjentynyt kaikki vesi.
Nyt voisivat vaikka pyytää Nokialta apua, kun on jo kokemusta miten homma hoidetaan.

Lintsille on si tullut uusi häkkyrä. Pyörivä salama, kuulemma on nimi.
Lintsin uusi vuoristorata Salama kuulemma tuo mahan sekoittamiseen uuden ulottuvuuden. Salaman vaunut pyörivät vaakatasossa ympäri, joten matkustaja on vuorotellen selkä ja naama menosuuntaan.
Tarviipa kesälllä kesällä kokeilla tuo uusi ratahäkkyrä. Jos meinaan uskallan ;)

Nyt taas kuohuu hiihtoliiton kuvioissa. nyt väitetään et dobing olis ollut hyvin yleistä Suomalaisessa hiihtojoukkuessa ns. ternimaidon ja alppimajojen varjolla se si salattiin. Kuulemma nelosen uutiset sanoo, et heillä on todistaja joka voi todistaa oikeudessa asian.
Kysynkin miksi si ei oo jo tehnyt sitä ja kävellyt poliisiviranomaisten tykö. Nyt väite jää vihjailujen varaan. Sitäkö Nelosen Uutiset haluaa?

Söpiskin siinä soitti, et ois tulos huomenna kylään. No mitäs mie siihen , ihan odotan jo sen tuloo. Sillai ollu jo ikäväkin....