• audinkopoika

Muurahaisia ja kulutushuijausta

Keskiviikko eli ns. pikkulauantai. Saapa nähdä mihin ilta johtaa..
Ainakin päivällä olisi tarkoitus mennä uimaan. Saa hiukan elvistellä omaa vartaloaan biitsillä. Hih..tosiaan elvistellä..

Kun hyttysistä päästään, niin eiköhän sitten ryysää paikalle lentomuurahaiset.
Kotipihaan ryysää nekin mokomat....

Lentomuurahaiset ovat kuningattaria ja koiraita, jotka lähtevät kuulemma häälennolle. Ihan tosi.
Muurahaiset kuulemma tapaavat toisensa ja parittelevat.
Parittelun jälkeen kuningatar laskeutuu maahan, pudottaa siipensä ja perustaa uuden pesän.
Koiraat sen sijaa kuolevat. On siinä karmea kohtalo koirailla...;)

Suomessa on noin 50 muurahaislajia ja kaikilla lajeilla on lentomuurahaisia.
Lentomuurahaiset on usein mustamuurahaisia. Se on kuulemma yleinen puutarhamuurahaislaji, joka elää mm. pihalaattojen alla.
Myös mauriainen eli sokerimuurahainen on tavallinen lentomuurahainen.

Kuulemma yhdeksän kymmenestä suomalaisesta on sitä mieltä, että kuluttajalla on oikeus tietää, missä tuote on valmistettu.
Tieto käy ilmi Alkuperämerkinnät 2006 tutkimuksesta.
No niin minäkin haluan tietää...Mutta onko se niin toteutettu, ei oo..Meillä vaan on mielikuvia jostakin tuotteesta ja luullaan sitä kotimaiseksi tuotteeksi, vaikka tuote onkin täysin ulkomailla tuotettu.
Näinkö meitä huijataan? Minua ainakin on..entä sinua?

Tampere Unitedin voitto Levski Sofiasta Mestareiden liigan toisella karsintakierroksella eilen 0-1, tiesi 2-0 yhteistuloksella jatkopaikkaa kolmannelle kierokselle.
Hyvä Tamun pojat!! Nyt se pallo kulkee..antaa palaa jatkossakin..

Kolmannella Mestareiden liigan karsintakierroksella TamU kohdannee norjalaisen Rosenborgin, joka ratkeaa lopullisesti tänään Rosenborgin omassa ottelussa.

1 kommentti

Lellu

8.8.2007 22:21

mun kaverin ex mies tutki muurahaisia. Niillä oli niitä lemmikkeinäkin. Aikas villiä. Mä viihdyn ihan hyvin kerrostalossa, ei ole vaivaa noista pikkuotuksista.
Tuo mitä sanot kuluttajien huijaamisesta, on kyllä täysin totta. Joitain tuotteita mainostetaan jollain suomenlipulla, vaikka tuote on oikeasti monen eri maan työn tulos. Ja sekin on monimutkainen juttu mitä suomalaisella tarkoitetaan, että jos vaikka suunnittelu on tehty suomessa mutta valmistus ja raaka-aineet on muualta niin onko se suomalainen? mun mielestä ei.