• audinkopoika

"Kurmuutusta" ja hyväksyntää

Miks jokun täytyy "kurmuuttaa" jotakin.
Ollaan kuin pikkulapsia, jokka koulukiusaa toista. Muu porukka vielä usein siihen yhtyy.
On helppo alistaa ja syyllistää jotakin omalla mielipiteellä. Kaipaako henkilö silloin jotakin huomioo, vai onko häntä itseään alistettu ja kiusattu joskus. Nyt hän tekee sitä muille.

Ihminen reagoi asioihin eri tavalla. Toinen suuttuu helposti, toinen ei. Joku näyttää suuttumuksen toiselle het, toinen ei.
Se joka ei näytä suuttumusta, onko hän luuseri? Hänkin voi silti pahoittaa mielensä, vaikka ei heti suutu ja räjähdä toiselle. En tie kumpi on parempi asia?

Ihmisten suhde perustuu yleensä luottamukseen ja välittämiseen. Kiintymyksestä toiseen.
Itse olen välittämisen ja toisen huomioon ottamisen kannalla. En halua loukata muita tietoisesti. Joskus kyllä vahingossa ja tiedostamatta.

Jokaisella ihmisellä on tunteet, jokaisella ihmisellä on oma tyyli toimia ja näkyä.
Toinen "lirkuttaa" aina toisille, sillai wink wink systeemillä. Eikä tarkoita sillä mitään vakavaa "iskemistä", eli toisen saamista omaksi bf:ksi. Joku taas ei toimi sillai, mut silti kaipais rinnalleen sitä toista.
Itse syyllistyn tuohon ensimmäiseen usein.

Parisuhteeseen omasta mielestä tarvitaan aina kahen synkkausta yhteen. Itse arvosta enemmän toisen mielipiteitä ja arvoja tästä maailmasta, kuin ulkoista olemusta. No eipä miulla oo kyl paljoo varaa esittääkään vaatimuksia. Olen iäkkäämpi, en enään komia ja kaunis, tai edes söpö.
Onneks se on aina katsojan silmässä, uskon et jokaisessa löytyy sitä komeutta ja söpöyttä, jota joku arvostaa. Siellä jossakin. Ainoa hankaluus on et löytääkö, tai kohtaavatko he toisensa.
Söpöys voi olla myös mielipiteiden samankaltaisuutta, tai niiden hyväksymistä, kun toinen toimii tai kertoo ajatuksiaan.

Minäkin voi olla joskus vihainen, pahoittaa mieleni. Vaikka se ei aina näy ulospäin. Olen vain ihminen...tavallinen tossun tallaaja. En superihminen.

Tästä kaikesta huolimatta haluan, että miulla olisi oma rakas, joka välittää minusta kaikista puutteistani huolimatta.
Tästä huolimatta haluan, et miulla olisi ystäviä, joka välittää minusta kaikista puutteistani huolimatta.
Tästä huolimatta haluan, et miulla olis kamuja, sekä chat- ja meseystäviä, joka välittää minusta kaikista puutteistani huolimatta.

3 kommenttia

martin

20.11.2007 14:17

Haluat, haluan, haluamme.

Nulikkaprinssi

20.11.2007 16:09

Mäki haluun.

Vermillion

21.11.2007 00:17

Ditto.