• audinkopoika

Kolme erikoista uutista

Surffasin tässä Iltalehden nettisivuilla ja siellä sivua hullu maailma. Lehti kirjoitti 2.9.2007 sivuilla mm. seuraavat kolme erikoista uutista, jotka oli toimittanut Seppo Hyrkäs.

Vaimo kiivastui

THAIMAAN poliisi etsii 35-vuotiasta naista, joka retuuttaa ilmeisesti mukanaan miehensä penistä. Rva Pornbun Sinthusin oli kotiin tullessaan yllättänyt miehensä sängystä toisen naisen kanssa ja tuohtunut siitä suunnattomasti. Ovela nainen oli kuitenkin ollut hyväksyvinään miehen teon tyyliin "joka vierasta käyttää, se omaansa säästää" ja tarjonnut tälle ikään kuin kiitokseksi useita pulloja olutta. Herättyään mies oli havainnut peniksensä kadonneen.

Audinkopoika: Mitä tästä opimme? Miten suhtautua kummankin tekoon?

Arkkuongelma

ENGLANNIN Durhamiin joudutaan rakentamaan oma krematorio ylipainoisille vainajille. Ihmisten lihoessa ruumisarkkujen koko on kasvanut niin suureksi, etteivät ne enää mahdu alueen muiden krematorioiden uuninluukusta sisään.

Audinkopoika: Tarvii tässä varmaan alkaa laihduttamaan ;)

Kolkosti kotiin

ROMANIALAINEN mies joutui matkustamaan satojen kilometrin matkan ruumisautossa arkun pohjalla maaten. Makedoniassa siirtotyöläisenä toiminut herra Mitev Jordanov oli venäyttänyt pahasti selkänsä, ja lääkärin mukaan hänen oli ehdottomasti matkustettava kotiinsa selällään maaten. Kun työnantaja ei onnistunut löytämään tähän tarkoitukseen sen paremmin ambulanssia kuin tilataksiakaan, hän oli joviaalisti vuokrannut reippaalle työntekijälleen ruumisauton arkkuineen.

Audinkopoika: Joskus jollakin lykästää, saa ihan luxxus- kuljetusta